+4 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (2,726 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cumartesi günü görümcem mesaj attı, eşime 5 sene önce bekarken 2 çeyrek vermiş onu ne zaman alabilirim, yurtdışına gitmeden alırsam iyi olur diye. Bende eşime ne altını dedim, eşimde bekarken vermişti ama babam ona verdi geri falan dedi. Eşimde tamam alıcak yaz dedi. Gmrümcemin geri dönmesine 10 gün var. Az önce tekrar yazdı ne zaman altınları alabilirim Nur diye. Bende sinirlendim, sırf onlara yalakşanmadığımız için bilerek yaptığını biliyorum. Eşim kavga çıkarsın istiyor. Madem 2 altın borcu vardı 5 sene mi bekledi, hayatta beklemez bunun karşılığını almıştır. Birde bana yazmalarına ayrı uyuzum, eşime yazsa ağzına sıçacak biliyor tabi

29 Cevaplar

0 oy
(1,513 puan) tarafından
Kız niye görümceler yok olsun bende görümceyim mesela bizim ailemizden iki ev biri benim biri kardeşimin o kendi evinde oturuyor diğer ev kirada annemle ikiye bölüyoruz kirayı her ay bu 2 ayı kardeşime hediye edelim bebeği geliyor eli rahatlasın dedik mesela bebeğin neyi eksikse de sorup online alışverişten göndeririz annemde bende annem kaynana ben görümce hepsi kötü değil aslında gelinimiz kendi ailesiyle konuşamadığı şeyi yeri gelir bizimle paylaşır daha bir kere ne annem ne ben hizmet veklemedik aksine her geldiğinde misafir gibi hizmet bekler bizde yaparız hiç bişeyine karışmayız mesela. Bazıları haddini oldukça aşıyor bu görümcelikle değil insanlıkla alakalı
(2,726 puan) tarafından
Yurtdışından geldi, eşimle ben yalaklık etmedik diye elinde bu koz varmış kullandı. Amacı eşimi sinirlendirmek. Eşim şimdi birinden borç alıp ödeyecek çeyrekleri ve asla affetmez artık görümcemi
-Reklam-
0 oy
(51,792 puan) tarafından
esime yazsana araniza ben girmem de birde babasina sorun odediyse odemeyin
0 oy
(4,551 puan) tarafından
Al telefonu eline kocana göster mesajı o halletsin uğraşsın ..sen ne alaka senden niye istiyor 
0 oy
(1,128 puan) tarafından
Kız bende gorumce adayıyım benim ne suçum var sabah sabah :D benim yok ama seninki kapatılsın gerçekten ya. Bekarken aldığı şeyi bana niye soruyosun deyip kocamın numarasını atardım ben. Al burdan sor diye
(1,128 puan) tarafından
Aç gözlü ya inun derdine düşmüş. Ben olsam yine de veririm canım bir daha yeterli mihattap olmasin
(2,726 puan) tarafından
Eşimde o fikirde, verip bir daha konuşmak istemiyorum diyor
(1,128 puan) tarafından
En güzeli, hayırlısı olsun inşallah
(2,726 puan) tarafından
İnşallah, bakalım akşama alabilirse vericek
(1,128 puan) tarafından
Üzme canını, siz yine o parayı kazanırsınız gorumcek uzak durur en azından aile huzurunuz için boşver
0 oy
(12,773 puan) tarafından

Sende cvp verme eşine söylemesini söyle bu tarz insanlara yüz vermemek lazım direk eşine yönlendir 

0 oy
(5,062 puan) tarafından
Görümcene yaz ki. Aaa ben hiç bilmiyorum onu,dur abine ekran görüntüsü atayım senin sorduğunu o söylesin ne zaman verileceğini de. Esine de at böyle böyle ne diyeyim de. Eşin zaten gerekeni yapar.
0 oy
(615 puan) tarafından
Al iki çeyrek at suratına. De ki eğer hakkın saydı helal olsun ama hakkın olmadan istediysen harram zikkim olsun. Ben bile sinirlendim buradan yemin ediyorum ayıp ya kardeşin o senin kardeşin gerçekten olsa bile insan istemez ben istemem şahsen istiyorsan bile istemenin bir usulü olur
(2,726 puan) tarafından
Kız istesin ama madem altın isteyeceksin gelmeden önce söyle bende alayım. Sanki eşim 100 bin maaş almıyor, kamu işçisi 32 bin yattı. Az değil ama fatura, alışveriş, çocuk anca yetiyor. Maaş yattıktan 3 gün sonra elde 4-5 bin kalıyor. O yüzden aşırı sinirliyim, ay sonu dalga geçer gibi istiyor
(615 puan) tarafından
Canım bu zamanda bu pahalılıkta inan Allah'a 32 bin lira para değil gidiyorsun 2 parça bir şey alıyorsun 3.000 lira para tutuyor Allah yardım etsin inşallah istemeyi versin ne olmuş ayıp bir de durmadan böyle istenir mi. Dünya bu yarın öbür gün onu da size bir ihtiyacı düşer yüzü tutmaz yardım istemeye.
(2,726 puan) tarafından
Yok zaten, eşim babasını aramış böyle altın istiyor diye, alacaksın bul demiş. Nereden bulacak, çalsın mı adam. Kafayı yemiş herkes
(615 puan) tarafından
Kimsede merhamet kalmamis yaziklar olsun verin defolup gitsin Allah muhtac etmesin böylelerine daha dogrusu hc kimseye kendinden başka kimseye el açtirmasin rabbm
(2,726 puan) tarafından
Sonra da eşimle bana kızıyorlar küsüyoruz diye. Bu laflardan sonra hangi yüzle evime gelecekler merak ediyorum
0 oy
(615 puan) tarafından
Senin de Allah iyiliğini versin bütün görümcelerin de suçu var ben de görümceğim Allah korusun benim hiç öyle bir huyum yok vallahi hayatta istemem yani olsa canımı versem içim rahatlamaz gelinimize de abime de
0 oy
(3,509 puan) tarafından
Alın geri verin başının sadakası olsun ya onada yaz bilmiyorum abine sorayım de haberim yok de geç

İlgili sorular

0 oy
67 cevap 1,214 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Duruu12 (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 490 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,310 göst.
0 oy
27 cevap 1,004 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meryemmozer (299 puan) tarafından soruldu