:)))))))))))))
Görümcenin iyisi var mıymış kiii :D :D benim görümce kaynanadan beter olacak elinden gelse :) daha 14 yasında yüz versem tepeme çıkacak. Ama ben aşırı samimiyeti sevmiyorum eşin de olsa biraz mesafe iyidir bana göre.. Bilemiyorum belki yanlış düşünüyorumdur ama şahsi fikrim kimseyle aşırı samimiyete yakınlığa gerek görmüyorum ne kadar yakın o kadar zarar tatlım
Benim bir tane görümden var çok seviyorum hiçbirşeye karışmaz ne etliye ne sütlüye
Benimde yok bi eltim var benden çok büyük bide almanyada zaten gelip gitmezler pek muhattap olmayız :)
Benimde gorumcem yok ama ben iyi bir gorumceyim (gulen alkış gülen alkış gülen alkış)
İki gorumcem var kwndi hallerindeler bi zararları yok bana ama iyikide eltim yokkkk demek isterdim
Benim 5 tane görümcem var maalesef
İki görümcem var ikisiylede görüşmüyorum ıyıkide görüşmüyorum
Valla haklısın iyi ki de yokmuş kızzzz:)
Benim var ama onun kendi varlığından haberi yok çok şükür :)
Bnik bi tane var ama 10 tane gbi :))) herseye yetsr :))
Gorumceden beter kaynım var 13 yasında olmasına ragmen herseyıme karısır bıde kaynanayla aynı evde oturuom sınırden kafayı yerım bırgun kesın
3görümcem var kücügü cok fena cok hepsinin yerine görümcelik kayınnalık yapar delirtir beni onun yüzünden dayak bile yedim keşke olmasaydı yada iyi olsalardı
Benimde yok :)))) ama eltim var pislik
Bende 3 tane var hepside uzakta beni seviyorlar
Benim de bir tane gorumcem var 28 yasinda dunya iyisi bir insan iyiki varrr :) en yakin arkadasim dert ortagim :)
Bende 3 gorumce 7 elti var kizzz hicbiroyle de konusmuyorum mantikli olarak
Vala benm iki tane var iyikide var :):):)
InsAllah gelecekte bende gorumce olacagim ..simdisen olmayan gelinimizi cok seviyorum:)ben parfumleri cok seviyorum ..hep parfum ..kiyafet falan aldigimda ..ya keske abim evlensede gelinimizede alsam diyorum .. simdiden ben ona alacagim hediyeleri seciyorum .. insAllah gelinimiz iyi olur.o zaman benden iyi gorumce bulamaz .. sonucda bende bir gelinim ve onuda anlamaliyim :D
Benim de yok :D ama olsun isterdim eşimin kız versiyonu olarak :D
403,973 soru
12,101,936 cevap
36,416 kullanıcı