+1 oy
494 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (175 puan) tarafından
Kızlar ikinci çocuğumu doğurucam 12 gün kaldı ama kimse doğumuma gelmek istemiyor daha doğrusu ben kimseye sen gel demiyorum sonuçta emrivakiyi sevmem her zaman tek işimi yaparım kızımı babasıyla bırakıp girebilirim ama bazen aklıma ya bana veya çocuğa bir şey olursa diye aklıma geliyo size kimler eşlik etti

38 Cevaplar

0 oy
(740 puan) tarafından
Refakatcisiz çok zor canım doğum zaten yorucu. Annene gerçekten yazıklar olsun böyle zamanda kaynanaya mi atılır yani. Doğum bu. Eşim zaten diğer bebekle ilgilenir ama seninde yanında biri olsa daha iyi olur. Sağlıkla kucağına al inşallah 
(175 puan) tarafından
Amin canım kimseye zorla bir şey yaptiramayiz içinden gelmiyorsa bile buda benim derdim işte kimi maddi sinanir kimi manevi
-Reklam-
0 oy
(3,339 puan) tarafından
Ben corona zamanı doğurdum eşim dışında başka kimseyi almadılar inan ki çık rahattım eşimi de gönderdim o halimi görmesini istemedim 

Tek başıma sancımı çektim bir şeye ihtiyacım olduğunda hemşirelere söyledim çok yardımcı oldular bebek doğduğunda herkesin haberi oldu 

Açıkçası ikinciye de öyle yapmayı düşünüyorum 
(175 puan) tarafından
Allah iyi insanlarla karşılastirsin benim ilki berbattı hemşireleri Allah a havale ediyorum o derece kötü inşallah bu doğumda iyi insanlarla karşılasirim
0 oy
(40 puan) tarafından
İyi de canm sen niye söylemiyorsun gelin diye ikiside gelip bekleme odasında beklemeli sonrada birisi karar verip yanında refakatçi olarak kalır yada sen birisini tercih ey şimdiden söyle şahsen bnm doğumuma çok var ama şimdiden söyledim kaynanama doğumdan sonra sen bak annem diyalize gidiyor ddim o da sagolsun tabi kızım öyle olur ddi ki ben henüz 15 hftalığım bnce sende kesinlikle söylemelisin 
(175 puan) tarafından
Canım muhabbet olarak ağızlarını aradim o anneme annem ona atıyor bir günde demediler hangimizi istersin e bende ikisini de aklımdan çıkardım düşün kayananam bebegimin cinsiyetini bile sormadi onun yerine bu devirde iki çok dedi
(40 puan) tarafından
Hmm şimdi anladm canm ama muhakkak bi refakatçi bulmalsn hele ki sezeryan falan olursa hiç kalkamazsın zor olur yakın arkadaşn vs yokmu o gelsin yada kardeşin
(175 puan) tarafından
Yani evliler bakalım artık o gün nasıl bir gün olucak
0 oy
(160 puan) tarafından
Gorumcen ablan teyzen yok mu
(175 puan) tarafından
Gomrumce burnumun dibinde yani varlar ama keyfe canım kizimi yarım saat yanına birakamam öyle biri
(160 puan) tarafından
Aa neden kuzum kötü biri mi üzüldüm bunlar onemli durumlar yani
(175 puan) tarafından
Maalesef bencil
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Benim kaynanam kapı komsum eşimde vardiyalı dogursam birgün onlara derim çocuklarıma da bakarlar benlede gelirler 
(175 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim ilk doğumunda plansız erken olmuştu sabah 7 de opmustum anem oglen 3 gibi gelmişti o gelene kadar ayağa kalkmistim en zoru ayağa kalkmak ve üstünü giyinmek onu hallerinde bjsj kalmıyor bavuluna masada olsun eğilmesin gerisi kolay bence 
0 oy
(51,332 puan) tarafından
zaten bende onu anlamiyorum bana da cagir geliriz diyorlardi temizlikte falan ben nasil diyeyim gel temizlik yapiyorum biliyosun çık gel 

annen falan gelirim demiyor mu
0 oy
(567 puan) tarafından
Eşimle kontrole gittik. Bebeğimin nabzı düştü acil sezeryanla doğum yaptım. Eşim ben ameliyata girerken aileleri aramış. Doğumdan sonra eşim kalskn istedım yanımda eşim kaldı. Herkeste geldiği gibi gittiler zaten. 2. Çocuk olması sizin için zor olucaktır. Ama oluyorsa da en rahat edeceğiniz kişiyi isteyin. Yada en güvendiğiniz kişiye 1. Çocuğunuzu emanet edin öyle gidin ameliyata. Ama biri mutlaka refakat etsin size
0 oy
(13,565 puan) tarafından
Eşim ve annemle doğuma gittim 3 yaşındaki oğluma da babaannesi baktı özel de olduğu için ikiside hep yanımda oldular annenle ve eşinle doğuma git çocuğu da babaannesine bırak en doğrusu bu canım Allah bi avaz'da kurtarmayı nasip etsin
0 oy
(8,660 puan) tarafından
Ağlumu doğurdum annem vardı yanımda hep sonra kızımı doğurdum eşim oğluma baktı ondan Allah rağzı olsun çok destek cıktı annemde yanımda kaldı hastanede biraz erken doğum oldu 35 haftalık 4 gün hastanede kaldım bazı sorunlar yaşadım kalbım durmuş sezaryanda 7 günde kızım durdu  hastanede babam götürdü hastaneye hergün sonra almaya gitik
0 oy
(3,068 puan) tarafından
Eşimle gitim doğuma kızım evde halasındaydı ben tabi doğum diye gitmemiştim hastaneye hemen doğuma aldılar çok zorlandık kadın doğum polikliniği çocuğu eşime verdiler doğumdan çıkınca eee odaya girince ben eşim gelemedi yanıma çünkü yatan hasta vardır sezeryan doğum yaptım ben tek kalkamadım yatamadım biri şart canım 
0 oy
tarafından
Doğum 2 ay önce tek başıma gttim korktum evet ama doğumdan degl kimsseszdim resmen eşime kızamıyorum evdede iki çocuk vardı hastane köşelerinde perişan olsun istemedik eşim kendine çok kızdı gelemedi yanıma doğum yaptım bı kaç saat snra geldi cocuklari evde Bıraktı gorumcemin kızı baktı bı kaç saat geri gtti tabur olduğumda kızlarmla geldi eşim halada der seni tek braktim çok zoruma gtti dye yapacak hiç bsey yok dedim
0 oy
(4,374 puan) tarafından
İlk doğumda eşim ve annesi vardı yanımda. İkinci doğumda da annem ve görümcem vardi , kaynanam oğluma bakmıştı. Eğer sezaryen dogumsa çok zor tek olamazsın canım ama normal dogumsa zorlansan da yine belki idare edebilirsin belki. Ben sezaryen doğum da iki refakatçi olmasına rağmen zorlandım. Muhakkak biri olmalı bence yanında.
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Ben çok ihtiyaç duymuştum. Tuvalete giderken bile emanet edeceğin birine ihtiyaç duyuyorsun
0 oy
(3,587 puan) tarafından
Kızını birine bırak eşin gelirse yeter cnm tek olmaz normal muane değil sonuçta can cikiyo icinde
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Canım annen gelsin yenidoğum yapmış kadına bakmak zor değil neden gelmek istemezler

Bebeğini kucağına verir emzirmene yardımcı olacaklar. Tek başına olmuyor 
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Niye yardım istemekten gocunuyorsun ki? Nereye kadar böyle devam edebilirsin? Canına yazık değil mi niye kendini bu kadar yıpratıyorsun?
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Eğer doğum yaparsam büyük ihtimal ben eşim kızım gideriz kimseyi çağırmak istemiyorum gelmelerini dahi istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 298 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde EceAtlas (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 358 göst.
0 oy
9 cevap 445 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 193 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Perihan 42 (7 puan) tarafından soruldu