+1 oy
161 göst.
önce Aile kategorisinde (67 puan) tarafından
Arkadaslar kaynanam özunde iyi blr insandir ama evine gidilmesini kalmasini istemez,cok tittiz bir kadin kirlenmesin falan. Ben de köye gittimde orda kalmam ailemde kalirim. Neyse esimde benim arkamda durur. Neyse en son biz aradik esimle kayinvelimgili ,konustuk,bu eltimin 5 aylik Hamile oldugunu söyledi,bende normal sekilde bugune kadar nie söylemedin 5 ay olmus ,oda bende yeni duydum falan. Böyle biraz konustuk ,1 ay oldu aramadi bende aramadim,cunku en son ben aradim, nedense fazla aramiyodu zaten,ama guzel konusurdu. Esime dersem ara arar,ama surekli esime surat yapar iste oyuzden yani esim arasada hep surat yapar.acikcasi ne esim nede ben aramak istemiyoz,cunku bilmiylrum yani.hem suclu hem guclu.

Sizce ariyimmi yoksa gerek yokmu?

Böyle kendi kendine triplere girer kaynanam

7 Cevaplar

+2 oy
önce (357 puan) tarafından
Boş ver canım eğer özünde iyi bir kadınsa sen de ara bir hal hatır sorarsın o kadar o benim görüşümdür sadece yani artık senin görüşün daha önemli tabii ki senin açından 
-Reklam-
0 oy
önce (844 puan) tarafından
Gerek yok o seni kızı yerine koyamiyorsa sen de anne yerine koyma saygıda kusur etme ama mesafe her zaman iyidir 
0 oy
önce tarafından
Bence arama kaynananın konuşmaya niyeti yok 
0 oy
önce (182 puan) tarafından
Canım benim annemde öyle canı çıkar temizlik titiz yengemi anımı istemez ben kızıyım benide hiç istemez evim yakınken gelirdi yengemede giderdi çok dışarı çıkan biride deil evi kırmızı noktası hiç tahammülü yok misafire bak kendi annemden örnek verdim sen düşün bazen bazı insanları gerçekten böyle kabul etmek lazım İnan bana bu konuda tek deil ve ben kızı olarak ne kadar zoruma gider yengemde öyle .....
0 oy
önce (2,309 puan) tarafından
Benimki de öyle, diğer torunları daha büyük kadın açık açık gelmeyin der, arama konusuna gelince de hiç aramam gerek duymuyorum:)
0 oy
önce (2,376 puan) tarafından
Ya bisi dicem yanlis anlasilmasinda neden aricaksiniz yani bu sureklimj.oluyor yani surekli arayinca noluyor ben anlamiyormkj.aramak zorunda degilsin ki canm iyide olsan kotude olsan.ben 11senelik gelinim daha kaynnamj 1kere arayipta nasilsn demis birj degilim.he kaynnamjmda beni surekli aramasini beklemiyorm yada istemem.o arada arar beni bildgi icnde aramamama bisj demzler bukadr kafaya takma canm aramiyorsan diye kotu olcaksa birak bahaesi olsn.ben bu tur seyleri sacma buluyorm acikcasi.fazla samimiyete gerek yok iyi bir insanda olsa
önce (145 puan) tarafından
Aynı kafadayim 4 yıldır evliyim ayda bilemedin bir iki defa ararim o da ya bişey olmuştur ya da bisye ihtiyacimiz ihtiyacı vardır ilk zamanlar aramıyorum diye soyleniyorlardi dedim aramama ne gerek var haftada bir de olsa görüyorum yeter öyle deyince bir daha soylenmediler alıştılar gerçekten samimi olmaya gerek yok gorumcelerimle de aynı aramam samimi olunca ne olduğunu gördüm sütten dilim yandı bı kere hiçbir zaman kendi kızları gibi görmezler gormeyeceklerde gerek yok o yuzden
önce (2,376 puan) tarafından
Tabi gerek yok biz onlarom kizi deguljz ki hic bi kaynanada gelini kiziyla bir gormez illa biyerde acuk verir.mesafe her zaman iyidir gorumcende var onuda aramam o ararsa acar konusurm yoksa yok valla kimseyle ugrasamam zaten yildada bi kac kez giderim onlarda okadr gelir yakiniz bide ama fazla samimiyete gerek yok ya nekadr mesafe okadr huzur
0 oy
önce (1,015 puan) tarafından
Sana bir zararı dokunmuyorsa arada Ara  bence 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 174 göst.
18 Aralık 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,018 göst.
+2 oy
11 cevap 325 göst.
5 gün önce Aile kategorisinde Simsek21 (1,609 puan) tarafından soruldu