0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Esimin müzenin kapali ama eniştesinin yanında benim eşim yanında başı açık geziyir.dedimki açıldin mi? Yok diyo onlar yabancı değil içlerinde büyüdüm diyo. Bu normal mi 

25 Cevaplar

+10 oy
tarafından
Iste hatamiz burda basladi abim sayilir kardesim sayilir birlikte buyduk ama Allah haram demis bitti bizde yaptik o hatayi cok ben sahsim adina pismanim tabikide dinen haramdir 
-Reklam-
+5 oy
(2,566 puan) tarafından
Kadınların yanında bile acmiyorum ben değil ki erkek yani 
+4 oy
(720 puan) tarafından
Hayır dinen caiz değil açamaz 
+4 oy
(1,747 puan) tarafından

Sence??????

Cidden soruyormsn bunu 
+3 oy
(29,048 puan) tarafından

Tesettürü yanlış anlamış onlar maalesef 

+3 oy
(3,893 puan) tarafından
Öyle bişey yok yaa dini kendilerine göre yorumlamasinlar tövbe tövbe 
+2 oy
(8,661 puan) tarafından
Benim eltide eşimin yanında acık gezdi çok kızmıştım şuan mumkün olmadığı sürece onlara gitmiyom ben acık gezinemem kimsenin yanında 
(922 puan) tarafından
Benim eltim eşimin yanında değilde kayinlarim yanında açık gezerdi bekar olanların yanında çok yanlış bişey bence kayinlarim pek sevmez onu o yüzden eltimde kardeşim gibi görüyorum ondan diyor ne alakası var evlendikten sonra ben erkek kardeşlerimin yanında açık bile duramadim insan biraz çekiniyor artık ne bilim
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Nikah düşmeyen kişilerde açık olabilirde enişte olmaz yani birazda saygıya bağlı tabi ben yakınlarının yakında bile açmıyorum 
+1 oy
(5,777 puan) tarafından
E nikah düşüyor ama günah . Ayrıca  amca dayı falan onların yanında hile saygıdan kapatılır yanlış anlama olmasın hanı  nikah düşmüyor ya onlara ondan dedim . 
+1 oy
(795 puan) tarafından
Eşimle babamn yanında açarım sadece başımı, diğer herkes haram 
(17,884 puan) tarafından
Erkek kardeş dayı amca bunların yanında da mi haram hani onlara nikah düşmüyor ya bilmediğim için soruyorum
(795 puan) tarafından
Kardeşler arasında günah değil, ama dayı amca falan onların yanında da boynumu bile açmam
(17,884 puan) tarafından
Kişisel tercih ile haram çok başka şeyler.
+1 oy
(249 puan) tarafından
İnsan gönülden kapatınca değil erkek kadınların yanında bile açmıyor ben takı yatağıma gireceğim zamn çıkarıyorum yazmamı kaynım vs geliyor onun önünde bile asla açmam öyle boynum kapalı yemeği vs öyle yerim adana aşırı sıcak kara sıcakta kaynım gelirdi sıcaktan maf olurdum yinede açmadım açmam da günah 
+1 oy
(3,241 puan) tarafından
Degil tabiki de nikah düşüyor sonuçta 

Iclerinde büyümek bu günahı ortmuyor 

Ayrıca kardeşim gibi yok abim gibi yok şöyle böyle en sinir olduğum cumledir
+1 oy
(2,560 puan) tarafından
İçlerinde büyümesi hiçbir şey ifade etmez. Dinen nikah düşüyor ve kafasını açamaz. Tesettürlü olacaksa tam anlamıyla olmalı bir insan. Güzelce uyarabilirsin bence. Allah seni onlar küçükken gördü diye günah yazmaktan alıkoymuyor
+1 oy
(1,062 puan) tarafından
Dinen nıkah düşmeyen kişilerin yanında açılabilir diye biliyorum

Ben sadece eşim babam kardesımın yanında açarım saçımı o kadar bana göre akraba da el amca olsun dayı olsun gerek yok
+1 oy
(3,790 puan) tarafından
Yanlış tabiki de ben ne kaynımn ne eniştemin yanında asla açık durmam . Bir oğlan kardeşimin yanında dururum oda çok nadirdir yani 
0 oy
(1,014 puan) tarafından

Eğitim başta ailede başlar sonra okulda sonra çevrede eğer o kişiyi ailesi baştan beri bunun dinen hukuken doğru olmadığını öğretmemişse dışardan bizim dememiz de olacak iş değil ha bana kalırsa kesinlikle doğru değil Ya ne kadar aileden gibi görülse de sonuçta nikah düşüyor hoş bir şey değil yani Kendilerine kalmayacak dünya için kendilerine kalacak günahlar biriktiriyorlar Allah onları ıslah etsin akıl fikir versin versin

0 oy
(3,452 puan) tarafından
Offf offf bende yaptım Zamanında çok pişmanım Allah affetsin :((
0 oy
(93 puan) tarafından
Yegenlerim ve abimin dışında kimse göremez beni acık bi kere sacım acıktı ansızın eşimn abisi bize geldi ben mutfaktan cıkmadım bana seslenerek geliyor abi ordan söle efendim dedim katmadım onu mutfaga 
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Tabiki normal değil nikâh düşen kimsenin yanında örtü açılmaz .. Ben alıştığım için inan evde bile başımı açmıyorum açınca kendimi çıplak gibi hissediyorum tabiki türban gibi düşünme önden baglamıyorum geriden bağlarım kadınlar arasında da öyle erkek oldumu türban yaparım göğüs kısmı kapanır
0 oy
(22,049 puan) tarafından

Caiz değil canım 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 573 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
9 cevap 146 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu