Burda özel.mesaj alanı var ordan ha hatir sor sohbet et istediğin kadar abi post açıyor biri yorum bildirimleri uçmuş bakıyorum bıcır bıcır sohbetler. e özel.mesaj bölümü boşuna mı var ?
He birde şey var haksız olduğu halde haklıymış gibi sitem postları.
Himmm.. bı olay olunca sakız gibi uzatıp dikkat çekmek.icin post açanlar
He bide yorumları seçip cevap.verenler var
Varda var
Bende kendilerince postlarda veya yorumlarda laf sokuyorlar kime olduğu belli değil kişi postta diyor hayırdır bana söylüyorsun cevap yok yüreğin yoksa laf atma kardeşim kime olduğunu da söyle
Bilmişlik taslayıp ama bir b.. Bilmeyenlere
Aşeren gelme diyenlere (çünkü daha çekici geliyo ) post açıp istedikleri cevabı almadıkları zaman saldırıya geçenler ve kapatanlar. Veeeeee hakkımı helal etmiyorum diyip beddua edenler
Birine yorum yapıyorum post sahibi cevap vermesi gerekirken başka biri yazıyor ya ona sinir oluyor, evet bende fotografi uyarmadan paylasana sinir oluyorum içimden sövüyorum )) soru sorup cevap vermeyene, hatta istediği cevabı alamadığı için hakaret edene ve soruyu kapatana sinir oluyorum
İç çamaşırı ped gibi şeyler atanlara kızıyorum. Erkeklerde girebilir buraya valla utanıyorum....
Kendi tabirleri ile linçlenince postu kapatmak bir de üzerine yeni post açmak durduk yere bin yıllık postu şimdi durum ne merak ettim diyerek hortlatmak korkunç hikayeleri uyarısız paylaşmak hiç hakaret içermeyen yorumlara sırf işine gelmedi diye uyarı vermek liste uzar gider.
Herşeyi linclemek için hazırda bekleyen insanlara gıcık oluyorum
Insanlar yargılamak için hazır da bekliyorlar kendi hayatlarında bir yere gelememis veya kendini ispatlayamams insanlar bu gibi kimliginin ifsa olmayacagi platformlarda nefretlerini kusuyorlar ve ben asla kimsenin postunun altına kırıcı yorum yaptığımı hatırlamıyorum o yüzden bana çok itici geliyor öyle insanlar bide mesela birinin durduk yere canını sıkmak isteyom ki çünkü onunda karşılaşma ihtimalim yok neden tanımadığım insanın hakkına gireyim ki
Bı postumda bı tane oğlum var bide kız istiyorum dua eder misiniz yazmıştım birisi edemem yazmıştı hoşuna gitmiyorsa çık git postumdan ama normal insanlar Allah gönlündekini hayırlı kılsın demişti öyle insanları seviyorum
1,487,590 soru
24,318,107 cevap
345,174 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın