+11 oy
1,253 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Mesela ben iğreneceğimiz foto atıp resimli diye uyarmayanlara gıcık olurum:)

44 Cevaplar

+9 oy
(16,452 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Burda özel.mesaj alanı var ordan ha hatir sor sohbet et istediğin kadar abi post açıyor biri yorum bildirimleri uçmuş bakıyorum bıcır bıcır sohbetler. :angel: e özel.mesaj bölümü boşuna mı var ?

He birde şey var haksız olduğu halde haklıymış gibi sitem postları.

Himmm.. bı olay olunca sakız gibi uzatıp dikkat çekmek.icin post açanlar 

He bide yorumları seçip cevap.verenler var 

Varda var :)

(2,033 puan) tarafından
Hakliya haksiza arti verenler sjsjsj
(288 puan) tarafından
Artı
Neyse uyarı verenler
-Reklam-
+14 oy
(740 puan) tarafından
Postları açıp milleti kırdırıp sonra postu hemen gizleyeblere acayip gıcık oluyorum, başına mutlaka linclemeyin bilgi amaçlı oluyor. Zaten ya linç yiyeceksin ya milleti elestiriyorsun belli ki kaos amaçlı açmışsın. Birde sonra kapatiyosun. Bu platformda yorum yaptığım 5 posttan 3 tanesi gizleniyor hep. Neden gizleniyor mantığını pek anlayamıyorum

Birde  hal hatır sorulan yorumlara, bir post açılmış mesela bir soru bir konu var. Altına su kişi nasılsın yazılıyor. O zaman soruyu soran kadının postu konusu hiç oluyor diye düşünüyorum. Makara muhabbetli aseren gelme anlık postları için demiyorum ama konu olan soru olan postlarda gereksiz buluyorum 
(740 puan) tarafından
Evet normal bir soru olsa bile hemen gizliyorlar
(10,221 puan) tarafından
Kadın dert yanıyor atıyorum eşinden şiddet görmüş ağlıyorum diye post açıyor. Biri geliyor kankasının yorumunun altına nasılsın diye yazıyor gülüşup sohbet ediyorlar hayret ediyorum
(740 puan) tarafından
Aynen öyle çok görüyorum bende, belirli isimler su abla nasılsın kız sen nerlerdesin aaa dişin agriyoru geçti mi soramadim.... Daha neler neler. Ozeldeki mesaj bölümünden yazsalar keşke bizde yok yere vakit harcayıp okuyoruz kadinin yorumlarını okuyacagiz diye
(10,221 puan) tarafından
;) üstte fato detaylıca anlatmış sağolsun özel msj bölümu var bu uygulamada diye. Artık daha dikkatli olurlar hrralde :)
(740 puan) tarafından
Hayırlısı :)
+11 oy
(793 puan) tarafından

Bende kendilerince postlarda veya yorumlarda laf sokuyorlar  kime olduğu belli değil kişi postta diyor hayırdır bana söylüyorsun cevap yok yüreğin yoksa laf atma kardeşim kime olduğunu da söyle :D 

(26 puan) tarafından
Evet aslında.Kişi cevap verdiği kişiyi etiketleyip mesajını yazsa daha hoş olur
(734 puan) tarafından
Bide şey var İdil, alt yoruma cevap verip benim yoruma cevap vermeme olayı . Madem cevap vermeyeceksin sorma soru :D
(793 puan) tarafından
Valla öyle kızlar kime laf attığını söylede en azından laf yerine gitsin …
Abla valla işlerine gelen yorumlara cevap veriyorlar işte :D
(5,493 puan) tarafından
Çünkü korkaklar da ondan :)) hahaha müthiş yorum müthiş :))
(793 puan) tarafından
Öyleler tabi burada sevdiğim ama sonradan iğreti duyduğum çok insan var öyle … teşekkürler efenim ❤️
+9 oy
(262 puan) tarafından
Dertlerını paylaşan postun altına sohbet edılmesı
(129,596 puan) tarafından
iyide hal hatir sormak sucmu su hangi uzuntu postunda goy goy yapilmis onun linkini atarmisiniz hm hanim
(26 puan) tarafından
Hal hatır sormak suç değil.Postun adı gıcık olduğunuz şeyler.Ben de gıcık olduğum bir durumu paylaştim özgür irademle.Bana göre başkasının açtığı postta alta bambaşka kişiler birbirine hal hatır soruyorsa saçma bir durum  çünkü.
o zaman isim verme adimi gecirdin farkindaysan
(262 puan) tarafından
Kız sevda bana taktın ama ben adını kullanmadım senın:⁠-⁠) genel olarak yazdım bunu üzüntüsünü paylaşıp altına sohbet edenler oluyor ama senın adını yazmadım bi dikkat et önce yoruma
sen yazmadin post sahibi yazdi o yazdiksan snr sen gorup oyle yazdin
+9 oy
(4,689 puan) tarafından

Bilmişlik taslayıp ama bir b.. Bilmeyenlere 

Aşeren gelme diyenlere (çünkü daha çekici geliyo :D) post açıp istedikleri cevabı almadıkları zaman saldırıya geçenler ve kapatanlar. Veeeeee hakkımı helal etmiyorum diyip beddua edenler :woot:

(1,285 puan) tarafından
Aseren gelme yı hiç deme nasi girilmesin onu gordukten sonra
(26 puan) tarafından
Evet.Hamileyken girip bakardim meraktan:)
(4,689 puan) tarafından
Yalnız olmadığıma sevindim kızlar :)
+7 oy
(3,935 puan) tarafından

Birine yorum yapıyorum post sahibi cevap vermesi gerekirken başka biri yazıyor ya ona sinir oluyor, evet bende fotografi uyarmadan paylasana sinir oluyorum içimden sövüyorum :))) soru sorup cevap vermeyene, hatta istediği cevabı alamadığı için hakaret edene ve soruyu kapatana sinir oluyorum 

(26 puan) tarafından
Belki anamıza sövüp soruyu gizledi.Cevap hakkı istiyoruz admin el at lütfen:)
(3,935 puan) tarafından
Hahahahh geçen bir tanesi vardı istediği gibi yorum yapılmamış sövüyordu
+7 oy
(7,719 puan) tarafından
Herşeyi dine bağlayan günah haram diyenlere gıcık oluyorum bende. 
(418 puan) tarafından
Müslüman müslumanı uyarmalı ben görevimi yapıyorum diyenlerde var tabi
(7,719 puan) tarafından
Evet ona da gıcık oluyorum
+6 oy
(2,285 puan) tarafından
Postlara cevap verdiğimde teşekkür edilmesi gereken konuysa teşekkür edilmediğinde ayar oluyorum özellikle gebe bölümünde var öyle biri soru sorar cevap veririz yazmaz ama başka postlarda dil pabuç doktor gibi herşeye fikri vardır bilse de bilmesede 
(26 puan) tarafından
+1 aynen öyle.Bilgi verirsin ne teşekkür ne birsey
+6 oy
(562 puan) tarafından
Post açıp kimseye cevap vermeyenler gıcık oluyorum ben 
(1,156 puan) tarafından
Aynen cool olduklarını sanıyorlar :D
+5 oy
(3,932 puan) tarafından
Bende durduk yere hakaret edenlere sinir oluyorum 
(26 puan) tarafından
Bazen de post hemen gizlenir .Hakarete de cevap veremezsin o kötü
(3,932 puan) tarafından
Ahahah yok ona sinir olmam ama yorumlarda aşırı kaçanlar beni sinir ediyor elimden geldiğince karşı tarafı tatlı dil ile uyarırim baktım olmadı hiç cevap vermem artık kendi kendini yesin diyorum
+5 oy
post sahibi benim adimi gecirdigin yorumu neden gizledin ?
tarafından
Noluyo giii
(793 puan) tarafından
Ooo sarı bomba gelmiş :D
ne bilim yaa benim adiimi yazmislar
(3,554 puan) tarafından
Sanki bende gördüm
+5 oy
(7,450 puan) tarafından

İç çamaşırı ped gibi şeyler atanlara kızıyorum. Erkeklerde girebilir buraya valla utanıyorum....

+4 oy
(191 puan) tarafından
İnsanların dertlerini aynı yoldan gecmedikleri için hunharca yorum yapanlara bilmedikleri caresizlikleri çok bilginc bir şekilde yorumluyanlara sanki karşısındakinin duygusalligini hissetmeyip onları aklı yokmuş gibi yönetmeye çalışanlara sinir oluyorum .....
(26 puan) tarafından
Evet örneğin küçük bir meselede hemen ben olsam boşardım lafını da sevmiyorum.
(2,033 puan) tarafından
Halbuki ben olsam bosardim diyenlerin evde eşlerine cıki cikmiyor. Burda gelip cesaret tasliyorlar
+4 oy
(7,209 puan) tarafından
Gıcık olduğum, haz etmediğim kişilerin bütün postları bana gıcık gelir :D Doğru birşey değil belki de ama napayım huy meselesi. Bir nefretim yok tâbiki ama öylelerinin postlarına asla yorum yapmam,bana yapsınlarda istemem işte sırf bu yüzden sitede keşke istediğin kişilerle paylaş diye bir ayrıcalık olsa diye sürekli yazıyorum burada:Ddd
(793 puan) tarafından
Ayy keşke böyle bir şey olsa da 3 5 kişi takılsak ben de bunun olmasını çok istiyorum ya da istemediğin kişiler görmesin butonu olsa daha iyi olur
(26 puan) tarafından
Engelle butonu olmasını isterdim ben de
(7,209 puan) tarafından
Yaklaşık 1 senedir sürekli dile getiriyorum. Bazen çünkü mizah yapmak yada seni anlayan insanlara birşey anlatmak geliyor insanın içinden saçma sapan birşey yazacaklar diye uğraşmamak için vazgeçiyorsun:D
(734 puan) tarafından
Bunun için whatsapp grubu kurmak daha mantıklı değil mi :D
(7,209 puan) tarafından
Buradan tanıyıpta özelde görüştüğüm arkadaşlarım var bir grubumuz da var. :) bahsettiğim o değil. Kaç tane kullanıcı var burada benim haz etmediğim insanlar 3 5 kişidir geri kalan herkes ile WhatsApp grubu nasıl kurabilirim:D
+3 oy
(418 puan) tarafından
İstediği cevabı alamayınca konuyu saptıran kişilere uzatıpta uzatıyorlar sonra
(26 puan) tarafından
Linçlenince de hemen soru gizlenir
(418 puan) tarafından
Evet birde birşey soruyorsun hemen altına müslüman müslümanı uyarmalı ben görevimi yaptımcılar halbuki alakası yok konuyla
+3 oy
(672 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Herşeyi linclemek için hazırda bekleyen insanlara gıcık oluyorum :D

Insanlar yargılamak için hazır da bekliyorlar kendi hayatlarında bir yere gelememis veya kendini ispatlayamams insanlar bu gibi kimliginin ifsa olmayacagi platformlarda nefretlerini kusuyorlar ve ben asla kimsenin postunun altına kırıcı yorum yaptığımı hatırlamıyorum o yüzden bana çok itici geliyor öyle insanlar bide  mesela birinin durduk yere canını sıkmak isteyom ki çünkü onunda karşılaşma ihtimalim yok neden tanımadığım insanın hakkına gireyim ki ;):angel::angel:

Bı postumda bı tane oğlum var bide kız istiyorum dua eder misiniz yazmıştım birisi edemem yazmıştı hoşuna gitmiyorsa çık git postumdan ama normal insanlar Allah gönlündekini hayırlı kılsın demişti öyle insanları seviyorum <3

tarafından
Kim kiz o filiz abla sjsj
(5,493 puan) tarafından
Sen tanımazsın esmoş büyük ihtimalle :) içinden geçenleri yazmıştı. Aslında o onun tercihi deyip saygı duymak yerine kıza demediğimizi bırakmadık. Benim yapmam çok yanlıştı bir de. Kendime çok kızdım. Allahtan o mesajı attım o da beni tanıdı ben de onu.
(2,244 puan) tarafından
Edemem yazan benim. Hakka girme, neden edemem dediğimi de yaz. Hâlâ diyorum kendim de dahil hiç kimseye cinsiyet için dua edemem. En fazla edeceğim dua Allah akıl, ruh, beden sağlığı bütün evlat versin olur. Manipüle etme. Allah korkun varsa tüm yorumlarımı paylaş. Bana katılan arkadaşların verdiği örneği ve senin o örneklere gık diyemeyişini paylaş. Sadece edemem kısmını değil. Tekrar tekrar söylemekten de bıkmam, cinsiyet için dua etmem. Hayırlı ve sağlıklı evlat için ederim. Hamile hamile hak yeme.
(3,186 puan) tarafından
Aynı şekilde bende şeye rastlamıştım.mesela başka Bi konudan seni kestiriyor gözüne o kini unutmuyor. Sen bir post aç, aslında çok basit cevap verilecek bişey ama o kişi o kiniyle iğneleyici şeyler yazıyor. Başıma gelmişti çok gülünç ya :))
(672 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Oturun beraber gülün :D :D
+3 oy
(3,603 puan) tarafından
 yalan söyleyip insanlari duygularımla oynayan çok fazla kişi var onlara giciğım bide cinsel içerikli postlara hem çok yorum yapıp hemde uyarı vermeyen arkadaşlar normal postlara müstehcen içerikli diye uyarı veriyorlar ya ona sinir oluyorum 
+3 oy
(3,191 puan) tarafından

Gıcıklık değil de aşırı öfkeli insanlar var şaşırıyorum üzülüyorum onlar adına. Fikrini beğenmeyip kabullenmeyenler beğenmeyebilirsin ama farklı fikir almak için burdasın yani değişik. Linç olmayan bir yorumu linç gibi algılayanlar. Üslupsuz olanlara biraz hanım hanımcık ol diyesim geliyor Dini yaşantımızı uçta bulanlar yorumlara dayanamayanlar. İsteyen istediğini yazabilir biraz depreks falan lazım platforma papatya melisa az gelir :)

+3 oy
(17,916 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kendi tabirleri ile linçlenince postu kapatmak bir de üzerine yeni post açmak durduk yere bin yıllık postu şimdi durum ne merak ettim diyerek hortlatmak korkunç hikayeleri uyarısız paylaşmak hiç hakaret içermeyen yorumlara sırf işine gelmedi diye uyarı vermek liste uzar gider. 

Ha bir de yenilir yutulur şeyler yaşatmayan eşlerine saygı çerçevesinde yazılan eleştirilerde hemen savunmaya geçmek 
Mutsuz postların altına benim kocam hiç öyle değil bana prenses gibi davranıyor benim ailem beni el üstünde tutuyor gibisinden nispet yapar gibi yorum yapanlara tmm en mutlu sizsiniz diyesim geliyor 
+3 oy
(2,033 puan) tarafından

Mutluyum diyen insani mutlu degilsin diye ikna etmeye calisan bir kesim var. 

Ha birde gercekler acıtır diyerek olmuyan gerçeği soyluyenler var . Mutluysan ne güzel mutlu ol sen de kadınsın demiyorlar gercekler acıtır diyorlar . Bildikleri tek söz bu. 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 291 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (609 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 646 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde indigo (2,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 3,206 göst.