+11 oy
1,253 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Mesela ben iğreneceğimiz foto atıp resimli diye uyarmayanlara gıcık olurum:)

44 Cevaplar

+3 oy
(1,880 puan) tarafından
Eşiyle bı tarsmanini anlatıyor bıri mesela , hemen altına boşan , hala o evde mi duyirsun , e bê kadın niye bu kadar basit görüyorsunuz ne emeklerlee o ev kurulmuştur bı dusun ama yok sacmalamada sinir tanimiyorlar 
-Reklam-
+3 oy
(823 puan) tarafından
Sırf birilrini pofpoflamak için iyi yada kötü yoruma bkamadan artılayanlara sinir oluyorum 
+3 oy
(12,611 puan) tarafından
insanların yaşam tarzına karışanlara, gerçi onlara gerçek hayatta da sinir oluyorum 
+2 oy
(282 puan) tarafından
Soru sorup istediği kişilere cevap veren birkaç kişi var çok ayıp onlara sinir oluyorum yorumumu siliyorum
(26 puan) tarafından
Bazen yoğun olursun yazamazsin ama öbür türlü sinir bozuyor
+2 oy
(3,843 puan) tarafından
Her şeye bilmişlik taslayıp ama bı b*k bilmeyenlere ve bir olay başına gelmeyen empati yapmadan kırıcı yorum yapanlara yumruk emojisi olsa ağzını yüzünü dagitasim geliyor 
+2 oy
(22,132 puan) tarafından

Düşündüm de öyle gıcık olduğum birşey yok:wassat:

+2 oy
(51,334 puan) tarafından

direkt dedigin resimleri atanlara sinir oluyorum  

duygu sömürüsü yapanlara sinir oluyorum 

herseyi ben bilirim gibi yorum yapanlara 

he en cokta post açıp gizleyenlere
+2 oy
(567 puan) tarafından
Postu açıp kapatanlara... Dün bi yorum daha geldi post kapanmış bakamadım. Bakmayacaksak niye açıyorsun..... 

Yorumları sanırım belli bir puana ulaşamadığım için bildiremiyorum... Buna da gıcık oluyorum. 

Anlatmak istediğini anlatamayan, hâlâ daha "hayır ben öyle demek istemedim ama sen öyle anlıyorsan öyle" kafasına çok çok öfkeleniyorum. 

Linçlemeyin postları, cinsel içerikli postlar, resimli peçete fotoğraflı postlar gerçekten aşırı can sıkıcı, hatta mide bulandırıcı. 
+2 oy
(19,496 puan) tarafından

Kapatılan postlarda bizim yorumunuza gelen cevapları girmek istiyorum. Bir sürü bildirim gelmiş. Bı giriyorum . Soru kapatılmış. Gıcık oluyorum. 

Bir de bı postta sinirleri bozuluyo. Başka bı post açıp siz neden soylesiniz bu sitedeki kadınlar böyle diye genelleme yapanlara sinir oluyorum. 

Bir de kimse gacı demese olmaz mı :'(

(709 puan) tarafından
Ahahahah gacısın işte gacı gacı:)))
(7,985 puan) tarafından
hahahahahahaahaaa ben bu kelimeyi çok kullanıyorum ama burda gaci heyy gaci ☺☺☺
(19,496 puan) tarafından
Ahshshs komik şeyler sizi ☺️
+2 oy
(263 puan) tarafından
Cinsellik icerikli psotlara sinir oluyorum 

Hatta eski telefonumda donukluk oluyodu kaydirinca birine tiklamisim iyyyy allahim resmen denerken menerken laflari görmüstum 
+2 oy
tarafından
Yapılan yorumu kabullenmeyip diğer yüksek  üyelere şikayet ettiren bir sinsi var. 

Bir o batıyor gözüme. Büyücü yenge 
(3,191 puan) tarafından
Hahaha büyücü yenge iyiymiş
tarafından
Öyle ya. Az önce aşırı sinir oldum
+2 oy
(147 puan) tarafından
Post başlığına parantez içinde kullanıcı adını yazanlar :) aşırı saçma kimsiniz ki Allah aşkına sizi  kim napsin 
(147 puan) tarafından
He aklıma gelmişken bı de koca hastası olan kadınlar aşırı gıcık ya birisi eşinden dert yaniyo mesela hemen altına benim kocam asla böyle değil elimi ayağımı yıkar yok ağzımın icine bakar sanki kendi kocasını soran olmuş gibi şımarık çocuk gibi koca överler durduk yere post açıp kocam şunu yaptı bu işi yaptı böyle iyi şöyle iyi diyen sizoidler mesela aşırı gıcık şuna adım gibi eminim ki gerçekten mutlu olan asla kanıta ihtiyaç durmaz durduk yere güzelleme yapmaz birilerine kanıtlama ihtiyacı gösterme ihtiyacı eksiklikten kaynaklanır o şey yoktur aslında kişi bunun eksikligini dibine kadar yaşadığı için aslında öyle değilmiş gibi parlatmaya çalışır.
+2 oy
(2,323 puan) tarafından

Yardım almak için duygu sömürüsü yapanlar

Birbirini boş yere savunan pohpohlayanlar

Fikir isteyip fikrini söyleyince hakaret edenler

Kocasını şikayet edip biri kocasına bişey deyince hemen savunanlar

Çocuklar üzerinden sacmalayanlar

Aşırı açık konuşanlar cinsellikle ilgili falan 

Çok bilmişlik taslayan

Kocasıyla sorununu anlatanlara kocasını ovenler ( Kemal'im yapmazlar)

Kıyaslamalar

Yaptığı iyiliği Burda gözümüze sokanlar bile bile yapanlar tabi

Burayı günlük gibi kullananlar 

Soru sorup bir Cevap verme tenezzulunde bulunmayanlar

Gerçekten uyarı isteyen yoruma uyarı vermeyip uyarı gerekmeyen yoruma bilerek uyarı verenler

Aseren gelme yazanlar ( halbuki daha dikkat çekiyor)

Bir sorununu anlatana hemen boşan ben olsam durmam falan diyenler

Daha vardır heralde say say bitmez :D

tarafından
1. Maddeye imza atarım. Kusacam artık
(171 puan) tarafından
Birinci sınıf cocugu ana okuluna giden cocuguna vurdu dıye ben olsam bogazını sıkarım darp ederim diye aklı ermeyen cocuga darp etmeyi söyleyen cahil acımasız insanlar
(567 puan) tarafından
Hepsi çok doğru
+1 oy
(15,934 puan) tarafından
tabikiiii yalan söyleyenlere ayyy bı ara ne kadar coklardii umarım azalmıştır azcikk :) :)
+1 oy
(10,302 puan) tarafından

Bir halt bilmeyip her halta yorum yapanlara :D kendilerini diğerlerinden üstün görüp ezmeye çalışanlara :D posta açıp soru sorup cevap vermeyenlere :D

Eleştiri alınca veya haksız görülünce post kapatanlara :D

Kaoslu ortam olup bir sürü bildirim var bakiyom kapanmiş.

+1 oy
(563 puan) tarafından
En nefret ettıgım olay yazdıgı kısıye beddua etmedık dıye bıze beddua edenler. Haksız mıyım dedıgınde haksızsın deyınce küfür edenler. 

Hıc unutmuyorum birisi kocasından sıddet gördüğünü kafasını duvara vurduğunu yerde tekmeledıgını anlatmıstı. Yorumda kadının bırı ben senın kocanın agzına.... S..... Peze.... Yazmıstı küfürle. Sen benım kocama kurban ol demişti :) 

Ben kendımden yola çıkıyorum cıddı olduğunu dusunmedıgım postta esprı yapıyorum sankı dunyanın sonunu o insan yasamıs gıbı lınc yıyorum herkes ıcın gecerlı degıl 
(26 puan) tarafından
Asdfdsda  Ciddi misin öyle mi yazdı:))
(563 puan) tarafından
He ya çok gülmüştüm ona
+1 oy
(609 puan) tarafından

Kocasından yana şikayetini yazanlar oluyor. Sonra altına ay benim kocam yapmaz etmez soyle böyle diyenlere aşırı sinir oluyorum. Derdimiz senin kocanın yaptığı değil postu açanın derdine ortak olmak, fikir vermek. Ama ben'ci bencil çok var burada....

Tamam en iyi sizin kocanız demisligim var 
(26 puan) tarafından
Ya sorma .Altta kocasını övüyor.Post sahibine nispet yapar gibi
(609 puan) tarafından
Evet bence en sinir bozucu olay o ya burada
Birde 3 4 haftalık bebeğe cinsiyet yorumu bekleyenler de tuhaf
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Birde post açıldığında post sahibinelaf  sokanlar var konudan bagimsiz  olarak onlara da ağızlarına klavyeyle vurabilir miyiz 
+1 oy
(3,133 puan) tarafından
Bende iğreniyorum bu resimlerden açmıyorum o yüzden bir şey sorup hemen postun silinmesi ama en sinir bozucu şey bir şey soruyorlar bu nasıl sizce ne hediye alayım gibi fikir alış veriş sorusu cvp yazıyoruz tenezzül edip cvp vermiyorlar 
+1 oy
(5,322 puan) tarafından
Yalan icerikli postlar ozellikle cocuklar uzerinden 

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 291 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (609 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 646 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde indigo (2,244 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 515 göst.