Gıcıklık değil de aşırı öfkeli insanlar var şaşırıyorum üzülüyorum onlar adına. Fikrini beğenmeyip kabullenmeyenler beğenmeyebilirsin ama farklı fikir almak için burdasın yani değişik. Linç olmayan bir yorumu linç gibi algılayanlar. Üslupsuz olanlara biraz hanım hanımcık ol diyesim geliyor Dini yaşantımızı uçta bulanlar yorumlara dayanamayanlar. İsteyen istediğini yazabilir biraz depreks falan lazım platforma papatya melisa az gelir
Düşündüm de öyle gıcık olduğum birşey yok
direkt dedigin resimleri atanlara sinir oluyorum duygu sömürüsü yapanlara sinir oluyorum herseyi ben bilirim gibi yorum yapanlara
Mutluyum diyen insani mutlu degilsin diye ikna etmeye calisan bir kesim var.
Kapatılan postlarda bizim yorumunuza gelen cevapları girmek istiyorum. Bir sürü bildirim gelmiş. Bı giriyorum . Soru kapatılmış. Gıcık oluyorum.
Bir de bı postta sinirleri bozuluyo. Başka bı post açıp siz neden soylesiniz bu sitedeki kadınlar böyle diye genelleme yapanlara sinir oluyorum.
Bir de kimse gacı demese olmaz mı
Bir halt bilmeyip her halta yorum yapanlara kendilerini diğerlerinden üstün görüp ezmeye çalışanlara posta açıp soru sorup cevap vermeyenlere
Eleştiri alınca veya haksız görülünce post kapatanlara
Kaoslu ortam olup bir sürü bildirim var bakiyom kapanmiş.
Kocasından yana şikayetini yazanlar oluyor. Sonra altına ay benim kocam yapmaz etmez soyle böyle diyenlere aşırı sinir oluyorum. Derdimiz senin kocanın yaptığı değil postu açanın derdine ortak olmak, fikir vermek. Ama ben'ci bencil çok var burada....
1,487,710 soru
24,319,648 cevap
345,259 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın