0 oy
231 göst.
önce Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
kizlar esim 41  ben ise 30 yasindayim cocuklarimiz var kacarak evlendik esim sevgisini belli ettirmez gostermez her neyse telefonunda birsey gormedim yarin güya bizi gezdirmeye cikacak arabayi tamire biraktigi icin her gezmede oldugu gibi erken gidelim erken gelelim dedi her zaman ki gibi bizimle vakit gecirmeyi hic sevmiyor cunku her sali  kahveye gider neyse ben cocuklar icin ayri yatiyorum cocuklar bensiz yatamiyor ve yatak odamiz kucuk bugun yatak odasina gectim ondan ilgi gormek icin o da tlde arabalara vs bakti kapatti niye uyumuyorsun gec vs deyip durdu bende gideyim o zaman dedim güle güle dedi neyse durdum (sevgiye muhtaclik gurur bile olmuyor :( )  cocuklarin yanina git tek basinalar vs deyip durdu cocuklar yan odada mışıl mışıl uyuyorlardi beni gercekten sevseydi 2 cift guzel soz soylerdi ben bu adamin sevgisine hep muhtac olarak yasiyorum niye oyle anlamis degilim gecen haftada 7 aylik halimle 2 cocuk elimde onun icin dogum gunu pastasi almaya gittm her neyse iste  yatakta opmek istedim bana ne dese sen opusmeyi bilmiyorsun diye soyledi bende neden baska kimler biliyor dedim vs tartistik yine uzuntulu halimle yatagima dondum bu adam niye boyle cok daraldim cok bunaldim dogum gunumu bile hatirlamaz bana sorar hesaplara vs girdiginde off yoruldum  

9 Cevaplar

0 oy
önce (3,002 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çok yüz vermişsin bence kendini biraz çekmen lazım keşke hiç eşinle yatakları çocuklardan dolayı ayırmasaydin erkekler buna alışınca bir nevi bekar gibi davranırlar bence kendine bak güzel giyin kendini sev adamı tınlama bile o zaman nasılda kendisi sana yanaşcak
önce (35 puan) tarafından
aynen oyle yapacam
önce (3,002 puan) tarafından
Kendini mutlu etmek için yap
-Reklam-
+3 oy
önce (4,121 puan) tarafından
Esini sucluyorsun ama bence sende de hatalar var. Yanlis anlama seni de suclamiyorum ki ben kadinin kendini ezdirmemesi konusunda hep destek olurum ancak esin yataginizin ayri olmasindan sebep sana trip atiyo. Cocuklar evet hepimizin onceligi ama hayatimizin tam ortasina koyup kari koca en onemlisi sevgili olmayi unutursak hep tartisma ve huzursuzluk oluyo. Zaten esin laflariyla sana bunu belli etmis cocuklar durmaz vs diyerek. Evliligi ilerleten en onemli sey kim ne derse desin temas ve cinsellikten gidiyor. Sevgi olsa dahi birbirine sarilip uyumadan yatilan her gece araya sogukluk sokar. Ikinizinde yapmasi gereken konusmak. Konusulsa senin icinde onun icinde iyi olur. 
önce (650 puan) tarafından
İşte bu yıllardır hep söylerim ama malesef yok çocuklar küçük bana muhtaç bidaha bu yaşa gelmeyecekler bidaha onlara sarılamayacağım vs vs diyerek çogu kadın elini kendinden uzaklaştırıyor çocukşarımız tabiki herşeyimiz ama hastalık harici anne babayla yatmamalı yahut anne sadece çocugunu öncelik olarak tutmamalı bu yüzden doğumdan sonra bi çok eş birbirinden uzaklaşıyor
gecen yatak odasinin hemen giriste salonda uyuttum cocuklari durdular  ama kizim nedense hasta oluyor orda yan odaya gecirdim iste uyuyabiliyor bizsiz  vs deyince git durmazlar vs bir gun durmazlar 2 gun sonra alisiyorlar o da bunu fark etmis biri
önce (4,121 puan) tarafından
Iste ben bunu trip olarak gordum, gecmiste de cocuklar uyumuyo vs dediyseniz kendince tavir almis gibi geldi. Farkinda olmasi hemen hop gel yatalim demesini gerektirmeyebilir. Bende esim boyle yapsa cocuk durmuyo vs trip atardim yanima gelse de. Bence konus durumu. Konusmadan sen trip o trip cozulmez.
yok 2.cocuk olduktan sonra kendisi dedi ben ise gidecem ayri lohusa kaldigim odada devam ettim bebek uyumuyordu isik surekli acikti diye
konusmaya yanasmiyor ki bacim konusmaya yanassam omce dusun tasin der kendi hatalarini duzelt vs der
+1 oy
önce (4,665 puan) tarafından
Böyle adamlara çocuk yapılmaz siz iki tane varken üçüncüyü yapmışsınız bu adam sadece kendini düşünen bir adam ayrıca ne olursa olsun karı koca iseniz ayrı yatamazsiniz çocuklar benden ayrı yatmıyor diye birşey yok çocuklar çocuk odasında siz kendi yatak odanızda yatacaksiniz eğer birşey olur mu diye düşünürseniz aklınız çocuklarda kaliyorsa  kamera alıp izlersiniz telefon dan ayrıca artık eşinden sevgi dilenme giyinip Kuşan aynaya geçince ay Allah'ım şükürler olsun sağlıklıyim çocuklarım sağlıklı ay çokta güzelim şükür de kendini sev eğer eşinden sevgi bekleyip o sevgiyide göremezsen hayattan kendinden eşinden soğuyup gideceksin
0 oy
önce (575 puan) tarafından
Kocan ne yazik ki biraz narsist. Önce kaçacak kadar sevdirip muhtaç etmiş sevgisine, sonra ilgisini çekmiş. Böyle adamlara tek çare onun gibi karşılık vermek ya da uzak durmak. Belli ki uzak durmayacaksin seviyorsun. O zaman sende onun gibi yap. Seninle vakit geçirmek istemiyosa sende onunla geçirme. Gitmek mi istiyo gitsin. Ben istemezsen o hiç istemez diye düşünme. Erkekler rutin sever. Mutlaka boşluğa düşer. Birde malesef ki erkekler yatırım yaptığı kadını sever. Mesela sen ayrılırken beni çok seviyordu ama ben soğudum diyeni gördün mü? Ama ben ona şunu yaptım şunu söyledim bunu aldım ama o yine benisevmedi diyeni duymussundur. Sende biraz eril denge şaşmış. Bırak o sana yaklassin. Hiç mi ilişki istemeyecek illa ki gelecek. Biraz bedel ödet. Bana güzel bir söz bile söylemedin içimden gelmiyo de. Biraz işve cilve ile yaklaş tabi kavga da etme. Kaçan kovalanır bu evlilikler de böyle. Erkekler peşinden koştuğu huzur bulduğu yatırım yaptığı kadını her zaman sever. Fedakarlık pek çok seviyorum derken ki özelliklerimizden biri değil yani. Kendinden ödün verme, sen sevgiye muhtaç olduğunu belli etme canım benim
parmaklarina saglik ne guzel anlatip klavyeye dokmussun oyle cok yoruldum gercekten tartisma yaratip yarini kahveye  ayarlamak mi ama dedigin gibi uzak kalmak sessiz kalmak ve o hep yag gibi ustte cikar hatami gorse hakaret eder kiradayiz onu dusundugum kadar coxuklarimi dusunmedim kizim bile maddiyati ogrendi biryere gitsek annemden fazla para almayin annemin parasi az der sjjzjz ve gecen dogum gunu pastasi  alirken esim icin 6 yasindaki kizim ne dese annemden az para alsaniz olur mu kizimi kuafore goturdum sacini kestirmek icin 4 kuafor bakindim uygun fiyata bulayim diye  kizim bana soylendi "anne neden demiyorsun ben parami hepsini size versem cocuklarima ne alacam o zaman diye bunu bana kizim soyledi daha kucuk ama esim icin sıkısık olmasi  diye market market magaza magaza gezen biriyim benim degerimi bilmez kibar yaklasmaz gencligim ona heba oldu bu adamin boyle oldugunu bilseydim asla evlenmezdim hamile kalmamda 3 ayda bir olan bir iliskide supriz oldu bana 1 yaklassa ben 10 yaklasiyorjm ama disardaki bayan misal konussa cok kibar ama bana oyle degil ben kendi ailemde bile esimi yukseltirim basina bu gelmis arayin sorun derim ama ondan aynisini gormedim bir kere bile kendi ailesine  bile esimi arayin sorun kendini yalniz hissetmesin vs vs demedi ha ben soypensem yuzune vursam sende onlari aramiyorsun hic der
İşte seni cebine koymuş malesef ki, nasılsa evdesin akşam yine seni bulacak. Çocuğun var şimdi bosanda diyemem sana ama biraz bedel ödet. Seni bu kadar degersizlestirmesine izin verme. Kendine yazık. İnan bana dünyada yaşayacağın zaman o kadar kısaki. Yarın yaslandiginda herşey için geç olur. Yerim senin kızını ya. Maşallah aklına kurban olayım onun beeeen :) işte bunu yapmamalısın. Çocuğunun bir ihtiyacı mi var kocan önce kendi ona bütçe ayıracak. Yuvayi dişi kuş yaparda erkek kuş malzeme taşır. Sende ona göre yaklas ona. Biliyorum çocuklardan bunaliyosun eşinden gorecehin bir güler yüz seni motive ediyor. Önce bu psikolojiyi değiştir oh hayattayım çocuklarım sağlıklı de mutlu ol. İlla kocan mi lazım. Bırak biraz o yaklassin sana. Sen zaten yeterince adım atmışsın. Yaş farkınız da var onun düşüncesiyle seninki bir olmuyor biliyosun sen daha yeni orta yaş oldun o 10 yıldır orta yaş. Birlikte birşeyler yaparken şart koşmadan eglenecegi şeyler planla. Kahve mi seviyor dışarıda kahve içmeye götür ne bileyim ev mi seviyor yap çayını kahveni parka çik orda içsin. TV mi seviyor aç sevecegi bir film çocuklar uyuyunca izleyin birlikte yanak yanağa. Yaklaşırken sevgi ver diye bas bas bağırmasın
davranislarin ama sevgi görmek istediğin içinde hazırladığın ortamlar yarat. Esra ezmeci var onu takıp et. İnan bana senin için çok etkili. Yağları var koca karı işi evet ama yemin ediyorum çok işe yarıyor. Erkekleri etkiliyor. Benimde en yakın arkadaşım esimdir bende bı gün beni opmeden gitse tüm gün üzgün olurum ama ona demem ki sen bugün niye beni opmedin. Gelince sen bugün beni opmedin gel bı op derim. Yani güzel yaklas güzel tepki alırsın.  Kavga etme ama çokta sırnaşma tabi. Esin git çocukların yanına diyosa git sende bırak. Nasılsa çağıracak gel diyecek :aD o zaman yapacağını yaparsın.
gel beni öp desem öpmez ki cocuk hareketler yapiyprsun der bana  kahvehaneye  gidiyor arada  gittigi kahvehaneyi konumla buldum kiz erkek ile karisik bir ortam mi kahvehanede erkegin ne isi var diyor kahvenin ismini nette yazdim guzel yer yazan kadinlarda vardi yorum atmislardi dedim vs seni gotureyin kahvehane sahibine kendin sor vs vs kiz geliyor mu diye falan ben giderim dedim bana dedigi su anneninde dedigi gibi bana guvenmiyorsab niye halen evlisin olum senin yaptiklarini yaptim denedim tatmin ettirmiyor beni hic o da aynisi yay burcu erkegi degil dedigin gibi cok narsist hani cok guzelim diyemem ama 1.70 boydayim dogumdan once kilom 58 ilk kizim daha 1 bucuk yasindayken bana gelen evli gorumcem vardi hastaydi bana aldigi hediyeyi bana sormadan gozumun onunde ona verdi param yoktuecbur verdim vs vs diye avutturmaya calisti beni gecen de hastanede kaldim kansizliktan oturu o kiz kardesi ile tl konusmasini dinledim  abisine esin nasil diye soruyor sanki akrabaya hal hatir soruyor neyse kansizliktan oturu kaldigim icin 2 gun kaldim hafta sonuna denk gelir  ve kizim evde hasta her ne kadar annem yaninda olsada 2 gun dayanamam diye imza atip eve gectim esim kiz kardesi ile konusurken iste e.. hastaneyi terk etmis kiz kardeside diyor yine hastaneye gitsin yine terk etsin diyor esimde diyor gebersede goturmem jiz kardeside oyle demeya olur mu vs vs sonra gorumcem diyor ya hamiledir tam cocuklatin var hamilesin nasil terkedersin vs konuyu uzatmis esimde ahmak insan iste vs tarzinda konusuyor gorumcem de e .yanlistir vs diyor daha sonra iste e... yi arayacagim demiyor ben bu sesleri dinledikten sonra esim bilmiyor nerden ogrendigimi tabi  sinir kupune dondum esim bana sen ablan ilede boyle konusmuyor musun diyor sana hakaret ederek kucuk dusurerek konusmuyorum diyorum kalkp gecmis sorunlari vs yuzume vuruyor daha sonra barisiyoruz tabi benim adim atmamla ertesi gun kiz kardesi onu ariyor evde misin vs soruyor eaim evdeyim deyince e.. ver diyor oyle gecmis olsun vs konusuyoruz daha sonra esim bana bak sen beni arayip sormuyor diyordun bak aradilar sanki benim numaramdan aramislar esimin calismadigini bile bilmiyordu o gun icin simdi esim memlekete gidecek  hasta diye 3 ay baktigim kadin eltim bile kapisina bile almadi simdi birseyler bana gonderse napim esime desem mi  iste g... bana birsey gondermesin vs diye  ( basinin etini yedim kusura bakm)
Yok kız ne demek, işin gerçekten zor ben olsam önce gorumceyle ilişkimi keserim sonra da kocayla. Bu kocayla zor bacım ya. Allah sabır versin. Bu deveyi gudeceksin gözüyle bakıyorlar sana belli ki. Çocuklar büyüdükçe seninde özgüvenin gelecektir emin ol. Aslında tam tersi olması lazım genc olan sensin. Allah eşine de akıl fikir versin inşallah. Biraz surtsun burnu sen ertesi gün hem barışma huyunu bırak. Artık çok ilgide verme ona. Bırak o yanaşsin
yok burdaki yorum ve yorumlari dusundum sadece kendime ve cocuklara bakacam bakimli olacam sunu harcamim vs yok artik sogudum artik yaoarsam da gizli biriktiririm bu kadar kendimdrn ödün verdigim yeter bugun guya gezmeye goturecekti hic sesimi cikarmicam bakalim napiyor
0 oy
önce (1,040 puan) tarafından
Yani bizde kaçarak evlendik ama eşim sevgisini gösterir çocuklar uyuduğu zaman bize vakit kalır ne bileyim bas basa kalrz yada kahve icerz çayımızı içeriz ikimiz öyle aramzda oyun oynarz kafa dinlerz çocuklar uyudumu en fazla iki saat ayririz kendimize eşim git çocukların başında dur felan demez dik basliyim böyle şeyleri sevmem yani bilirde ilgiszlige gelemem ben kendimde gelemz öyle şeylere tencere kapağız biz yani ezdrme kendini kardeşim içindekileri dile getir olmaz öyle bsey yani hamile insan daha çok ilgi  bekler öpüşmeyi blmyrsun ne demek ya ne kadar kırıcı sen ona 3 cu evladı veriyorsun çok bencil sorumsuz biri Allah hidayet versin kocana
0 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Bazi kadinlar cocuk dogduktan sonra es olmayi unutup sadece anne olmayi dusunuyorlar.evet cocuklarimiz bizim icn cok degerli onlar icn herseyi yapariz ama cocuklar icin kocayla yatak ayrilmaz canm.en basindan beri bu alistirilmamali.evet bazi istisna kicalar vardir bunu sorun etmezler ama bazi kocalar bunu sorun eder.sucta burda annede cocugu bu sekil alistirmicaksin.17aylik oglum var 1kere yanimda yatrmak istedim esim vardiyali calisiyor uyumadi besigini istedi yatrdm uyudu.yanj sen  cocugu buna alsitrirsan cocuk onu ister.sen birda hatalisjn canim yanlis anlama ama en basta ya kocanla yatak ayirmicaktin yada bukadr cocuk yapmicaktin.bazi adamlar cocuktan beter daha cok ilgi istiyor sonra olmaynca trip atiyor e haklilar basta dedigm gibj bazi anneler cocugu olnca es olmayi unutyor malesef sadece annelige odaklaniyor.
0 oy
önce (247 puan) tarafından
Ask bir yere kadar ... 
0 oy
önce (14,504 puan) tarafından
Çok mu kavga ediyorsunuz evde Böyle davranıyor 
kendisi yay burcu üstün gorur  hani evine bagli ama bana bagli degil ya kendiliginden ailecek birsey yapalim demez hep ben  derim + eve gelinceve ben sohbet etmeye calisinca sklr öfler ne kadar cok dirdir yaptin vs der ee kizinca soypenince tartismaya falan yol acilir gecmis tartisma konulari vs hep boyle
0 oy
önce (3,571 puan) tarafından
Ee kız bişey sorcam siz ne ara yapıyonuz cocuk ozaman bide hamileymiş sin :) 
3 ayda bir olan iliskide kaldim bende şok jdjsjs
önce (3,571 puan) tarafından
Kız ne 3 ayı abowww
yemin ederim kiz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 122 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.
0 oy
10 cevap 450 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 897 göst.
17 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤Prensesim Mirayım❤ (16 puan) tarafından soruldu

406,929 soru

12,210,723 cevap

36,786 kullanıcı

...