Kocan ne yazik ki biraz narsist. Önce kaçacak kadar sevdirip muhtaç etmiş sevgisine, sonra ilgisini çekmiş. Böyle adamlara tek çare onun gibi karşılık vermek ya da uzak durmak. Belli ki uzak durmayacaksin seviyorsun. O zaman sende onun gibi yap. Seninle vakit geçirmek istemiyosa sende onunla geçirme. Gitmek mi istiyo gitsin. Ben istemezsen o hiç istemez diye düşünme. Erkekler rutin sever. Mutlaka boşluğa düşer. Birde malesef ki erkekler yatırım yaptığı kadını sever. Mesela sen ayrılırken beni çok seviyordu ama ben soğudum diyeni gördün mü? Ama ben ona şunu yaptım şunu söyledim bunu aldım ama o yine benisevmedi diyeni duymussundur. Sende biraz eril denge şaşmış. Bırak o sana yaklassin. Hiç mi ilişki istemeyecek illa ki gelecek. Biraz bedel ödet. Bana güzel bir söz bile söylemedin içimden gelmiyo de. Biraz işve cilve ile yaklaş tabi kavga da etme. Kaçan kovalanır bu evlilikler de böyle. Erkekler peşinden koştuğu huzur bulduğu yatırım yaptığı kadını her zaman sever. Fedakarlık pek çok seviyorum derken ki özelliklerimizden biri değil yani. Kendinden ödün verme, sen sevgiye muhtaç olduğunu belli etme canım benim