0 oy
98 göst.
Aile kategorisinde (59 puan) tarafından
2aaatik yol olduğu için bazı günler arkadaşında kalıyor hatta eve bile 12 de yetişiyor değiş isini seni göremiyorum diyorum çocukta göremiyor benle kavga ediyor işimi seviyorum diyor bu durum yüzünden saçlarım egzama oldu üzüntüden pazar günleri bile gidiyor o ise nakliyat işi buarada çok maaşı yok normal alıyor akıl verin 

7 Cevaplar

0 oy
(224 puan) tarafından
Benim eşim de iki iki buçuk saatlik yolda çalışıyor muhasebeci kendisi eğer vergi ve faturaları zamanı geldiyse ofiste arada kalabiliyor ama onun dışında yol ne kadar uzun olursa olsun bence evli bir erkek evinde kalmalı arkadaşında değil bu bana yanlış geliyor ama işini seviyorsa işini bırak demek yerine ona evde kalması gerektiği konusunda ısrarcı ol
-Reklam-
0 oy
(11,869 puan) tarafından
Isinin oldugu yere tasinin sizde
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bisiklet ile 1 buçuk saate gelirdi şimdi motorla 1 saate geliyor eve bazen yoğun olsa bile geliyor annesi yakın ona oraya gidipte kalmaz eve gelir evi taşıma imkanı var mi
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Babam da yıllarca 2 saat uzaklıkta çalıştı ama ne olursa olsun akşam eve geldi yakında iş bulunca hemen değiştirdi gaza getirmek gibi olmasın da evli çocuklu bir erkeğin önceliği ailesi olmali 
(1,017 puan) tarafından
Bu arada babannem iş yerine 10 15 dk mesafede oturuyordu ama ayda yılda bir orada kalırdı kar yolları kapatırsa falan yoksa hep eve gelirdi
0 oy
(3,031 puan) tarafından

Yanlış anlaşılmasın ama eşiniz evden kaçıyor bekâr hayatı yaşıyor buda onun hoşuna gidiyor benim eşimde il dışında çalıştı ama olduğumuz yerde 40 alıyordu il dışında 70 alıyordu o yüzden gidiyordu ki yapamadı bizide yanına aldi senin eşinin maaşı da normal mis yani fazla aldığı birşey yok 

0 oy
(699 puan) tarafından
Eşininizin işinin olduğu yere taşının daha rahat edersiniz
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Ay benim esimde oyle yogun bi ise girdi 3 ay zir dayanfim dedim cik isine de saba da baslarim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 277 göst.
25 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Bsrkk45 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 286 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 392 göst.
0 oy
11 cevap 454 göst.

401,983 soru