0 oy
35 göst.
önce Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
Bebeğinizi emzirdikten sonra gazini çıkarıp neler yapiyorsunuz uyumadiginda ne gibi seyler yapiyorsunuz bebeklerinizle

1 cevap

0 oy
önce (1,025 puan) tarafından
1,5 - 2 aya kadar bir şey yapılmıyor zaten . Sürekli uyuyorlar ve net goremedikleri için tepki vermiyorlar. Bisey yapan var mı bilmiyorum ama ben yapmadım. Bebeğim 4 aylık oldu oturtmaya başladım. Dönmesi için egzersiz yapıyorum. Parmak kuklalar ile şarkılar söylüyorum, kitap okuyorum gibi. 
önce (259 puan) tarafından
Benim 47 günlük
önce (1,268 puan) tarafından
Canim benim bebeğim de bu ayin 26si 4 aylik oluyor . Ne gibi egzersizler yapiyorsun ve oturtmak icin erken diyil diymi. Nasıl oturtuyorsun . Arkasina bir sey mi yasliyip sadece . İlk anneligim cok tecrubesizim yurt disindayim pek ogretenim de yok acikcasi
önce (1,025 puan) tarafından
Merhaba  , Ben 3 buçuk aylıkken kucağımda oturtmaya başladım yavaştan. Kendi başına oturamıyor daha. Yavaş yavaş kollarının altına önüne ve arkasına yastık koyar öyle oturtmaya başlarım. 6. aya doğru inşallah desteksiz oturmaya başlar ve katı gıdaya geçiş kolay olur.
Cingirak veriyorum eline, uzanmış pozisyondayken ellerinden tutup yavaşça oturtmaya çalışıyorum. Dönmesi için bacaklarını yukarı kaldırıp kalcasina destek vererek dönmesine yardımcı oluyorum ( benimki biraz tembel bu arada :) )
Bol bol güldürmeye çalışıyorum zaten artık sesli gülüyor. Beni taklit ediyor. Öksürük,  dil çıkarma gibi. Bende onun agulamalarini,  çıkardığı sesleri taklit ediyorum ve çok hoşuna gidiyor. Tummy time yapıyorum ( karın üstü egzersizi. ) boyun kaslarıni geliştirmek için. Ellerini ağzına götürüyorsa engel olma , yavaş yavaş diş kaşıyıcı verebilirsin. Oyun halısı aldim daha yeni yatırıyorum. Bir de bol bol konuş, her şeyi anlat. Mesela mama yaparken ağladığında bile " sabırlı ol kızım,  soğuması lazim" diyorum. Ayna karşısına çıkan kendi ile tanışsin kendini görünce konuşuyor sjshsjs
Ben banyosunu yapamıyorum tek başıma. Yoksa suda da oynardım. Benimki suyu seviyor.
önce (1,268 puan) tarafından
Ay mutlu oldum dediklerinin hepsini yapıyorum. Bilmediklerim de var icinde onlari. Da yapicam inşallah. Zamanini ayırıp uzun yazdığın için teşekkür ederim ♥️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
+2 oy
4 cevap 82 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nur Ay (923 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 205 göst.
11 Kasım 2021 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.