+1 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Kızlar inanmayanlar olabilir saygı duyarım 

Bana büyü yapılmıştı Bi kaç sene önce 

Bu büyüyü bozdurmak istiyorum 

Büyüyü gerçekten bozan hoca biliyo musunuz bilen varsa yazabilir mi bana 

Büyüye inanmayanlar yorum yapmasınlar 

5 Cevaplar

+2 oy
(3,187 puan) tarafından
Bir kaç sene önceyse o an bir şey yapmadınız mı. Eğer etkisinin devam ettiğini düşünmüyorsanız bence hiç uğraşmayın kendiniz evde okumalarınıza devam edin 
(301 puan) tarafından
Güvenilir hoca bulamadım etkisi devam ediyo sinir geliyo bana durup dururken
Evde okuyorum ama etkisi yine başlıyo sinir geliyo yani bana
(3,187 puan) tarafından
Anladım canım inşallah bulursun. Sen yine de okumalara devam et internete yazınca çıkar hepsi aklıma gelmiyor şu an. Bir hocamızdan dikkat edilmesi gerekenleri seninle paylaşayım
Öncelikle ibadetlere önem vermek aksatmamak gerekiyor evde Kuranı Kerim okunmalı bunlara devam edilmeli
Ekmek kırıntıları evde bulunan çöpler çocuk bezleri asılı fotoğraflar nazar boncuğu kıyafete bulaşan necise dikkat etmek evdeki çamaşır bulaşık yığınları
Sabah namazında Bir fatiha üç ihlas üç felak nas ayetel kürsi okuyup hu diyerek avucuna üfleyip ön vücudunu sıvazlamak sonra tekrar hu diyip sırtı sıvazlamak
(301 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah bulabilirim Allah razı olsun senden
-Reklam-
+1 oy
(716 puan) tarafından
Bacım buğu yapildigini biliyorsan zamanına kadar nasıl bozulacağını da bilirsin
(716 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun bir hoca onereyim sana
(301 puan) tarafından
Nerde yaşadığımın önemi yok sen her yerde güvenilir hoca mı tanıyon saçma yorumlar yapmayın
(716 puan) tarafından
Snein kafan güzel bacım , yaşadığın yere yakın olsa söyleyecektim ama snein işin hocalık değil psikolojik.
(301 puan) tarafından
Hayır psikolojik değil yani demek istediğim her ilde güvenilir hoca yoktur onu demek istedim
(5,993 puan) tarafından
iban atim . bende bizuyorum. kesin buyu var dusunmene gerek yok:) yav buyu oldugunu dusunuyorum deyip zorla kasiniyorsunuz.:) ahmet hoca ayse hoca diyecekler sana gdecen adam da he evet huyu var deyip dolandiracak seni ne gececek ki eline. kendi safligina yanacaksin ayri bir dert acacan basina
+1 oy
(55 puan) tarafından
İlk önce cami hocasına sor benim Tanıdığım da öyle durumlar vardi cami hocası yönlendirmis istersen sor Allah yardımcın olsun inşallah duzelirsjn 
(301 puan) tarafından
Allah razı olsun senden kardeşim inşallah bulabilirim
(301 puan) tarafından
Gerçekten mi hocanın numarası var mı güvenilir hoca mı peki
(55 puan) tarafından
Hocanın numarası yok ama ben bı bakayım bulabilirsem sana yazarım guvenilir hoca ben sana özelden yazdın bı bak istersen
(55 puan) tarafından
Para istemiyor Allah rızası için diyor yalan atıyorsa bile günahı onun boynuna olur
(301 puan) tarafından
Olur Allah razı olsun senden
O hoca gerçekten büyü bozuyo muymuş peki
+1 oy
(735 puan) tarafından
Canım hacı hocaya hiç gerek yok, her gün evinin eşiklerini sirke ile sil. 

En önemlisi inanarak yap , bakara suresini, inşirah suresini aç sesli bir şekilde dinle . Sık sık Fatiha suresi, Ayetel Kürsi, Felak Nas oku. Elinden geldiğince abdestli gez. Yatarken abdest alıp yat Allah'ın izniyle hiç birşeyin kalmaz 
(735 puan) tarafından
Zaten büyü yapanın da yaptıranında ne bu dünyada ne öteki dünyada yeri yok . Ebedi cehennem yani. Allah yardımcın olsun kuzum ❤️ bu zamanda gerçek hoca bulmak çok zor, paranı kaptırma ile kalırsın canım hocadan medet umma Allah'a sığın kuzum benim ❤️
(301 puan) tarafından
Doğru diyosun ablam Allah razı olsun inşallah senden ❤️
(301 puan) tarafından
Kız yukarıda adamlar gittikten sonra yazmışsın yanlışlıkla :)
(735 puan) tarafından
Yok kız yanlışlık değil onu genel olarak tüm erkeklerin huyu olarak tabir etmeye çalıştım :D
(301 puan) tarafından
Ha Allah iyiliğini versin kız :)
+1 oy
(5,993 puan) tarafından

buyu yapildigini kim soyledi . ben bozuyorum buyu iban atayim hemen 10 bin tl ucretim. :) sonucta bulacagin kisi de boyle dolandiracak seni . bari bosa gtmesin ben ihtiyacinolana hayir yaparim o parayla

(301 puan) tarafından
Dolapta gördüm domuz yağı bildiğin sapsarıydı bide eşim sürekli içiyordu kötü varlıklar gördüğünü söylüyordu ordan biliyorum benim kıyafetimede sürmüş kim yaptirdiysa Allah kahretsin onu inşallah
Her hoca dolandırıcı değildir ki
(4,375 puan) tarafından
Bu işi ticarete dönüyorsa dolandırıcıdır
(301 puan) tarafından
Hepsi öyle değildir bence
Ben duymuştum çok iyi para alıp büyü bozan hocalarda varmış

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 687 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.