+1 oy
133 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
6 aydır evliyim ama hamile kalamıyorum ne yapmam lazım?

12 Cevaplar

+1 oy
önce (2,543 puan) tarafından
Daha çok erken evliliğinin tadını çıkar. Çocuktan sonra kocana sarılmayı bile unutacaksin
-Reklam-
0 oy
önce tarafından
Bir sabret. 6 ay dediğin nedir?

2 sene bile normal bence 
0 oy
önce (74 puan) tarafından
Daha çok erken    Rabim gönlüne göre versin 
0 oy
önce (74 puan) tarafından
Ben 7 ay bekledim bı yerde okumuştum bazen alışma süreci 6 ay buluyormus
0 oy
önce (1,795 puan) tarafından
Hastaneye git istersen 
0 oy
önce (118 puan) tarafından
11 ay sonra hamile kaldım kendimi stresten bu hamile kalma düşüncesinden kafaya takmakdan sürekli neden olmuyor demelerden her ay onlarca test yapmaktan vazgeçtiğim ay hamile kaldığımı öğrendim hiç beklenmedik bir anda akışına bırak canım 1 seneye kadar normal olmaması demişti doktorum 
0 oy
önce (4,877 puan) tarafından
Kendin ve eşin  doktora gittiniz mi cnm sorun yoksa ikinizde de stres yapma o zaman olur 
0 oy
önce (2,406 puan) tarafından
Daha cok erken. Aklina takmayacaksin oluruna birakacaksin. Sen takinti yaptikca vucudun kendini kilitler
0 oy
önce (9,665 puan) tarafından
Kız bu acelen nedir sabret daha 1 sene bile olmamış gezin tozun evliliğinin tadını çıkarın stresten uzak olunca oluyo ztn
0 oy
önce (1,661 puan) tarafından
Daha erken 6 ayda olur mi diyecekler ama seni en iyi ebn anlarım insan gereksiz yere stres oluyor ama kadın doğum doktorları 1 yıl gecmeden herhangi bir tedavi yöntemi uygulamıyor yaşamış biri oalrak söylüyorum eğer 1 yıl dolduktan sonra olmazsa Hsg yaptırman tavsiye ederim ben iki yıldan sonra o şekilde hamile kaldım ilaçlı rahim filmi diye geçiyor araştır istersen 
0 oy
önce (1,539 puan) tarafından
Yaşınız mı geç anlamadım. Hemen çocuk yapmak dünyanın en salakça seyi yanlış anlamayın ama. 
0 oy
önce (8 puan) tarafından
Benim eltimde öyleydi hemen çocuk istediler bayağı uğraştı peki enfeksiyon felan olmasın eğer varsa oda engel olabiliyor 

Eltim tedaviden sonra hamile kaldı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kubra_ (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.

406,925 soru

12,210,697 cevap