Feracemle hic foto cekinmemisim bunu fark ettim dogru duzgun yok :)
Bende swnin gibiydin 27 yasindayim bu yasima kadar pantolon tunik giydim hep sonra dedim kac yasina geldin ne goturcen nedir yani kime neyi gosteriyosun doynadin mi dunyaliga ama bi yanim diyo ki hep ayni feraceyi giymekten sikilirsin nereye gitsen ayni şeyi mi giycen ya hevesin gecerse sikilirsan durumum cok iyi degil bi ferace en ucuzunu alsan 1500 tl zaten zayif kisa boylu biseysin yakismaz cocuk gibi durursun cirkin olursa icine sinmez bi yanim bunlari soyluyo dogum gunumde kaynim Allah ondan razi olsun duymus istedigimi gitmiş almis abla sen yaparsin dedi o aldigi 42 bedendi hic olmadi terzite gidince 500 tl tadilat bicti mecbur degistirmek zorunda kaldim normalde 38 bedenim ferace 40 beden tam oldu diger feracelerin kalibi buyuktu ama 40 bedenler ustumden dokuldu sonuc noldu biliyo musun yaz boyu ustumden cikarmadim ben onu kapiya sutcu geldi orata bile onu giydim dusun :) ama kis geldi montum daha yesyeni kayinbabam aldi bide esim diyo giymezsen babam uzulur satayim desem kabul etmez mecbur sisme mont giyiyorum isin kotu tarafi etegimde yok altina illaki pantolun giymek zorundayim bazen elbise giyiyorum o da sarıyor rahat edemiyorum maalesef yani baslarsan pisman olacagin tek bisey var neden daha on e yapmadim