+1 oy
222 göst.
önce Diğer kategorisinde (88 puan) tarafından

1 aydır ferace giymek istiyorum 80 kiloyum 25 yaşındayim beni yaşlı gösterir daha da kilolu gösterir diye kararsız kalmıştım ama kararımı verdim Allah için giyeceğim.. siyah peçeli olanlardan değil ama gençlere göre güzel feraceler var onlardan giymek istiyorum.Pantolon giymek istemiyorum artık.Ama ferace hakkında hiçbir bilgim yok çevremde hiç feraceli yok.Nerden alacam nasıl alacam bir de ferace giyince altına birşey giyiliyor mu ( gerçekten hiçbir bilgim yok :D ) İnternete güvenemiyorum bedenler çok değişiyo 44 46 bazen 42 oluyo tam uymuyo bedenler hangi beden sipariş vereceğimi bilmiyorum.Ferace giyenler veya bilenler bana yardımcı olursa çok sevinirim.

7 Cevaplar

+1 oy
önce (6,789 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

image

image

image

image

image

Rabbim devamını getirsin feraceliyim netten alıyorum canım site olarak andetesettür laleyücel ve suhnevadan memnunum kalıpları 3 ünün hemen hemen aynı andetesettür de altlarında ölçüleri var zaten wp tan yazarsan da yardımcı oluyorlar bende olan modelleri dur atayım 

950 ye almıştım canım çok olmadı aynıdır muhtemelen
önce (1,009 puan) tarafından
Ben bulamadım ya baktimda
Canım yoruma link  attım ama kontrol edilecek diyor ande tesettür sitesine gir orda elbiseler kısmında Ece triko elbise ve kuğu triko elbise
Tamam teşekkür ederim ben bunuda beğendim canm bak fotoğraf attim
Senin attığında güzel canım ama ben düğmeli sevmiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (2,804 puan) tarafından
Rabbim daim etsin. Önemli olan güzelliğimizi saklaması zaten. Geniş olmasına ve baş örtünü omuzlarına göğüslerini örtecek kadar örtmeye dikkat et inşallah. İçinden istediğini giyebilirsin bir aksilik olduğunda bacağın açılıp görünmeyecek şeyler giyebilirsin eşofman gibi falan 
0 oy

image

bu kışlık canm
0 oy

image

ben kemerini kullanmicam ama güzel.mi
0 oy
önce (2,547 puan) tarafından
Benim ferace beni çok zayıf gösteriyor bence üzerine giy öğle al internette ki ürünleri satan bir yer vardı burada gittim ben denedim bir tane beni o kadar kötü gösterdi ki üstelik ben uzun yıllar boyunca feraceliydim hep ama hayatımda denedigim en kötü ferace idi istersen diktir 
0 oy
önce (11,025 puan) tarafından
Feracemle hic foto cekinmemisim bunu fark ettim dogru duzgun yok :) 

Bende swnin gibiydin 27 yasindayim bu yasima kadar pantolon tunik giydim hep sonra dedim kac yasina geldin ne goturcen nedir yani kime neyi gosteriyosun doynadin mi dunyaliga ama bi yanim diyo ki hep ayni feraceyi giymekten sikilirsin nereye gitsen ayni şeyi mi giycen ya hevesin gecerse sikilirsan durumum cok iyi degil bi ferace en ucuzunu alsan 1500 tl zaten zayif kisa boylu biseysin yakismaz cocuk gibi durursun cirkin olursa icine sinmez bi yanim bunlari soyluyo dogum gunumde kaynim Allah ondan razi olsun duymus istedigimi gitmiş almis abla sen yaparsin dedi o aldigi 42 bedendi hic olmadi terzite gidince 500 tl tadilat bicti mecbur degistirmek zorunda kaldim normalde 38 bedenim ferace 40 beden tam oldu diger feracelerin kalibi buyuktu ama 40 bedenler ustumden dokuldu sonuc noldu biliyo musun yaz boyu ustumden cikarmadim ben onu kapiya sutcu geldi orata bile onu giydim dusun :) ama kis geldi montum daha yesyeni kayinbabam aldi bide esim diyo giymezsen babam uzulur satayim desem kabul etmez mecbur sisme mont giyiyorum isin kotu tarafi etegimde yok altina illaki pantolun giymek zorundayim bazen elbise giyiyorum o da sarıyor rahat edemiyorum maalesef yani baslarsan pisman olacagin tek bisey var neden daha on e yapmadim 
önce (1,804 puan) tarafından
Merveciğim sonuna kadar maşallah dedim ama pantolon kısmında üzüldüm açıkçası

Kayınbabanın üzülmesi mi daha önemli yoksa Allah'ın emri mi.. satarsın yerine daha güzel bir ferace alırsın bence. Kayınpederine de durumu bu şekilde izah edersin canım
önce (11,025 puan) tarafından
Malesef canim o montu satip tekrar ferace almaya yetmez alsam da esim razi olmaz zaten cok cikmiyorum disari mecburum imkanlarim kisitli
0 oy
önce (1,374 puan) tarafından
Çok sevindim Rabbim devamını getirsin. Ferace içinde o kadar özgürüm ki bunu sende anlayacaksin inşallah 

Kendi bedenimi dışarıdan soyutlamış gibiyim bu çok güzel bir duygu. Geniş al canım vücut hatların belli olmasın. Fermuarlı büyük kolaylık. Altına ben genellikle pantolon veya tayt giyiyorum. Siyah sa siyah giyiyorum. Eşarp büyük tak 120 cm lik veya 140 cmlik çok daha iyi oluyor. Gerçekten çok sevindim bende bu sene giymeye başladım.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
17 Ekim 2022 Aile kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 295 göst.
3 Eylül 2022 Aile kategorisinde umutsuzvaka (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,197 göst.
3 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 275 göst.