+2 oy
470 göst.
önce Diğer kategorisinde (234 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi
Kızlar 2.5 yıldır davamız devam ediyo. Bu süre zarfında karsı taraftaki şahıs bana aileme durmadan tehdit küfür hakarette bulundu içip içip babamı gecenin 3ünde aradı defalarca uzaklaştırma almama rağmen sürekli ihlal etti dayanamayıp savcılığa suç duyurusunda bulunduk evlilik süresince zaten hiç saygılı değildi benimde hatalarım oldu ama benim ailem evliliğine hiç müdahale etmedi onlarda nasıl olsa ailesi ses çıkarmıyor deyip anasıyla at koşturdu ayrı oturmamıza rağmen annesi evimin hanımıydı ben sadece köle olarak vardım Lohusalıgımı burnumdan getirdiler abisi ne derse onu yapıyordu çok ucuz bir yüzük hediye istedim bana dediği şey abime ne derim oldu.. İki kızımız var evden çıkarken altınlarımı bırakın allah şahidim olsun alyansımı bile parmağımda çıkardı ama ailesiyle yemin ettiler altınları götürdüler dediler bez alacak param olmadı depremzede kardeşlerimize dagıtılan bezlerden aldım çok zor durumlar yasadım üstelik eşimin durumu çok iyiydi 1.5 yıldır kızlardan haberi yok nafaka dısında bir kuruş desteği yok öyle bir insan kendisi evet hapse girmesi beni üzdü cünkü adam gibi boşanmak varken neden bu yollara girdik içimi size dökmek istedim şuan ceza evinde hakaret ve tehdit etmekten ben şikayet ederken gözünü korkutmak istedim ama o asla durmadı 

11 Cevaplar

+5 oy
önce (1,695 puan) tarafından
İyi yapmışsın haketmiş
-Reklam-
+5 oy
önce (12,187 puan) tarafından
bir söz var insan boşanabileceği biriyle evlenmeli diye. 

ne oldu yani, o kadar tehdit hakaretten sonra geri onun kollarına mı koşacaktın, olmuyorsa zorlamanın alemi ne. bırak hiç üzülme, o bunları sana yaparken hiç üzülmedi emin ol. hırsından kudurmuş. hiç acıma, dönüp de bakma
+2 oy
önce tarafından
Psikolojin nasıl bu durumda aklinda sürekli takıntılı düşünceler oluyomu
önce (234 puan) tarafından
Yani ister istemez oluyor hep geçmişte yaşanılan şeyleri düşünüyorum çok haksızlık yaptılar çoğu zaman hep sustum çok pişmanım keşke cevap vermeseydim diyorum
+2 oy
önce (4,197 puan) tarafından
İyi olmuş işte azan kul ya belasını ya mevlasini bulur
Öyle mi diyorsun
Tabi ki öyle acimazsan acınacak hale düşersin bosver ne hali varsa görsün
İnşallah çok sıkıntılar yaşadım gözümün yaşına bakmadılar
Ben olsam hic aklıma bile getirmem
+2 oy
önce (191 puan) tarafından
Sen şikayet ettigin için mi hapiste ?

İlahi adalet şaşmaz hak ettiği yerde bosver.
Ben de ailemde sikayetci oldu. Sürekli aileme hakaret etti
önce (191 puan) tarafından
Bir şikayetin ise yaradığını sende gördüm yat kalk şükret iyi olmus
Ama mesajlar ve ses kaydı vardı sadece şikayet değildi ve mesaj içeriğinde ölümle tehdit vardı
+1 oy
önce (417 puan) tarafından
Vicdan azabı felan çekme sakın çocuğuna faydalı olmayan erkek ne ailesine ne sana faydalı olur... Kendi kaşınmış girmiş hapse... Yapacak bir şey yok. 
+1 oy
önce (401 puan) tarafından
Pişman olma iyi yapmışsın
+1 oy
önce (404 puan) tarafından
Cnm benimde 2,5 yıldır davam devam ediyor banada çok şeyler yaşattı neler etti neler, seninki nasil cezaevine girdi banada bir sürü ölüm tehditleri ailemde etti ama avukatm.koruma kararında başka bişey yapmadı halbuki ses kayıtlarında var mesajlarda var tehdit sadece koruma.karari verildi arabalarla mahallenin bascam önüme gelen herkese herşeyi yapcam ve böyle bir çok tehditi var koruma kararından başka bişey yapmadılar, sende üzülme bence bak sana ailene yapdiklarinin bedelini öder isde kaç ay kalcak hapiste ne sebeble girdi 
Biz telefonda konuşurken ses kaydı aldık ondan da direk küfür ve hakaret tarzı seyler söyledi babama babamın ölmüş annesine agzına alınmayacak şeyler söyledi ve birde beni öldürmekle tehdit etti sen kendin elindeki mesajları direk savcıya götür kendin şikayetçi ol avukatlar bazen çok umursamaz ailende şikayetçi olsun öylelikle dava açılır ve süreç işler şimdi çok yatmaz ama en azından artık o şekilde davranamayacagını bilir korkar allah yardımcın olsun kuzum ses kaydı alırsan eğer muhakkak yanında biri olsun yani buna şahitlik yapacak biri ve birde sessiz ortam değil hani sanki siz dısardasnz o şekilde cünkü bazı kayıtları savcılık kabul etmiyor birilerinin de onu duyması lazımmış inşallah seninde herşey istediğin gibi olur çok zor bir süreç biliyorum Allah ikimiz de kolaylıkla çıkmayı kurtulmayı nasip etsin
Anladm ya nasıl insanlar suçsuz günahsızLara karisip küfür ediyorlar pislik bu adamlar ya , senin dediklerinin hepsini aynı Bana ailemede yapdi aynısı mesajlarda var çocuk goruşlerinde dediğin gibi dişarda parkta o tehdite başlarken aciyordum ses kaydını cekdim , onlar geçen senenin tehditleri kabul etmiyorlar isde bende avukat hallediyor diye onlara birakdm.koruma kararı verdi sadece ama daha tehdit etmiyor barışmak istiyor ama ben istemiyorum sürekli watsabdan mesaj atıyor , inşallah hapisten çıkınca daha çok bileylenmez sana hirslanmaz yani umarım bı insan neyse gene o olur akillanmaz diye tahmin ediyorum inşallah sende kurtulursun bende Allah yardımcımız olsn cnm , benm oglumun babası İstanbul'da bende ordaydim Elazığa taşındım  çocuğu görme günleri Elazığ'da çocuk görme.merkezinde p***adam gelip görmüyor aramıyor çocuğu sonra hakime savcıya çocuğumu hiç gormuyorum diyo allahdan çocuğum doğduğunda çocuk görüşmelerinden beri her goruşte resim video cekdim bide yazılı kanitlarm var
+1 oy
önce (38 puan) tarafından
Bu kadar olay varken hakim neden bosamiyor anlamış değilim, bende şuan bosanma sürecine başlıyorum uzun sürmesi den endişeliyim, hakaret tehdit her şey var neden bosamiyorlar, bu süre çok uzun çok yıpratıcı olur gözüm çok korktu şuan 
Benim hiçbir talebim olmayacak boşanmada sadece çocuk için nafaka , çocuğum 4 yaşında 1 tane , eşimden şiddet hakaret tehdit vs gördüm, kanıtım yok , sadece hakarete dayalı 1 mesaj var
Özür dilerim özel değilse neden talebiniz yok? Size bunları yapmıs bir insandan hakkınızı alın derim durumu kötüyse bile alın insan olsaydı da eşine çocuğuna sahip çıksaydı mesajı isimle ekran görüntüsü almayın rehberden silip numarasıyla alın cünkü isimle alınan mesajlar isbatlanamıyot numarasını gözükmesi lazım iyi bir avukat bul ve çocuk içinde asla ama asla korkmayın o yaştaki çocuğu siz istemediğiniz sürece kimse sizden alamaz boşuna uğraşmış olur hiç bir hakim o yaştaki çocuğu babaya vermez
Boşanmak istemiyorum, çok seviyorum , eşimin psikolojisi bozuk ben öyle şeyler yapmadım " diyecekmis , bizim dava da yıllar sürer mi hiç kaldıracak halim yok maalesef. Aslında avukat ile görüştüm yüklü bir mebla tazminat alabileceğini söyledi ama ben böyle davranırsam iyice cirkinlesecek zaten yıprandık oldun bitsin istiyorum ama hemen bitmeyecek sanırım
Boşanma davası sadece siz acsanız eşiniz açmasa bile o mahkeme sizi boşar ha uzar mi uzar ama size bunları söylediği mesajları kaydedin bide size birşey söyleyim mi aslında boşanma davasında erkeklerin ne kadar çirkin şeyler yaptıklarını söylediklerini hakimler biliyor cünkü erkeklerin geneli aynı. Size hiçbir konuda "gaz" veremem en iyi kararı kendiniz verirsiniz ve lütfen sizden ricam birseey istemiyorum kafasına girmeyin sonra çok pişman olursunuz eşiniz ilk zamanlar çok çirkin davrana bilir ama sonra oda kabul eder yada sahip çıkacak hem kadınlar gitmesin istiyorlar hemde herşeyi yaşatıyorlar
Faruk un annesi.,  cnm bak bende 2,5 senedir  boşanma durumundayım adam bosanmiyor ben duruşmalar gitmiyorum gitsem sanırım biter bu son duruşmaya gidicem, bende o adamdan hiç bir şey talep etmek istemedim ama yaptım mecbur yaptım onlar çocuğumun hakkı  lütfen sende çocuğunun hakkını mutlaka al bak bırak surunsunler adiler, ben adam para cimrisi avukatım ondan 100 maddi 100 manevi istemiş boşanma durumunda ise oğlum ve bana toplam 10 bin nafaka istemiş , şuanda 3,500 nafaka veriyor nolur hakkını al o senin oğlunun gelecegi seninde hakkın ama kullanmak istemezssen oğluna kullan parayı, ben hayla bosanamadim bu son duruşmaya gidicem herşeyi konuşcam kesin biter heralde kadının sözü esastır geçerlidir kanun kadından yana
0 oy
önce (1,095 puan) tarafından
Çok çok iyi yapmışsın hak etmeseydi o konumda olmazdı ailesinden boşanamamış karısına insan gibi davranmayan hay.vanların sonunda gideceği delikte şükür namazı kıl asla da acıma 
0 oy
önce (1,133 puan) tarafından
Oh olsun çok iyi yapmışsın da inşallah çıktıktan sonra başına iyice bela olmaz.Kinlenmez

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 1,538 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hatice Eren (4,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
13 Aralık 2024 Aile kategorisinde Ebruliiiiii (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
+1 oy
5 cevap 240 göst.
30 Kasım 2024 Aile kategorisinde Faruk un annesi (38 puan) tarafından soruldu