+1 oy
321 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Şuan nesef alamıyorum 

Oğlumun gözünde astigmat çıktı kayma fark etmiştim gözünde o şikayetle götürdüm 

Son 1 aydır sürekli çişi sık geliyor ve bacağının ağrıdığını söylüyor uzun yol yürürken sekiyor 

Yarına randevu hemen çocuk sağlığı ve hastalıkları na 

Allah rızası için içimi rahatlatacak bişey söyleyin 

14 Cevaplar

+1 oy
(112 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

bu şekilde yazmış eşim 
(4,097 puan) tarafından
Oğlundan önce kendin bi hastaneye gitmeyi denesene hayattan verimin yükselir
(112 puan) tarafından
Galiba gitmemm lazım
(129,441 puan) tarafından
puhahahahaha defnedefneee ☺️☺️☺️☺️☺️
(565 puan) tarafından
Abi ileri seviyede OKB var kadında. Kör koklayarak anlar bunu.
Galiba mı? Sen burda gidicem diye sözler verdin ya hala galiba mı
(4,097 puan) tarafından
Kendi hayatını geçtim o çocuğa acıdım ya yazık çocuk ah demeye korkar hale gelecek
-Reklam-
+1 oy
(732 puan) tarafından
Sen neden belirtileri hep internetten aratıyorsun ki ?
(112 puan) tarafından
Yani bilmiyorum çok takıntılıyim ama gerçekten şuan kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
0 oy
(7,463 puan) tarafından

Allah şifa versin inşallah 

0 oy
(3,587 puan) tarafından
Kız nazlı niye hep kötüyü düşünüyorsun benim oğlumda uzun yol yurudugunde bacağı agriyo götürdüm çarpık dediler iyi düşün iyi olsun 
(112 puan) tarafından
Sadece bacakta uyuşma değil ki
0 oy
(14,743 puan) tarafından
Kız Allah korusun Bi git bakalım hastaneye ama çocuk ağrıyor diyorsa doğrudur ihmal etme. Benim kızım da başım ağrıyor diyordu götürdüm kist çıktı ocakta 6 ay oluyor kontrolü var inşAllah geçmiştir :( 
0 oy
(172 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin inşallah belki bacaklardaki agrı geliştigi için olabılır kotu dusunme doktora anlat tahlılde belli olur. İnşallah iyi haberler alırsın Rabbım yavrunu sana bağışlasın inşallah 
0 oy
(13,050 puan) tarafından
Büyüme çağındaki her çocuğun bacağı ağrır. Astigmat ekran maruziyetinin küçük yaşta başlamasından. Hava soğuk çişe sık çıkması çok doğal. En kötüyü ennnnn kötüyü dillendirip bir nevi bunu dua niyetine koymanın manası ne?
(112 puan) tarafından
Ben durumu baştan anlatsam yazssam okur musun lütfen
(112 puan) tarafından
Ben daha önce post açtım denk gelmişsindir abla
Ben oğlum 2 yaşındayken gözünde kayma fark ettim ve hastaneye götürdüm gözünde ASTİGMAT var dediler ama iki defa 6 ay arayla götürdüm o zaman bişey demediler yaklaşık 1 ay önce tekrar götürdüm o zaman doktor astigmat var dedi 6 ay sonra tekrar görmek istedi benim oğlum son 1 aydır yani nasıl soyliyim bu bir ay içinde 1 hafta boyunca neredeyse çok sık idrara çıkmaya başladı ve vücudunun sürekli kaşındığını söylüyor sürekli sırtı ve ensesi kaşınıyor uzun yol yürüdüğü zaman bazende normal gün içinde bile bacağının ağrıdığını söylüyor
Ben bugün annemlere geldim ve konu açıldı
Babamın teyzesinin oğlu 20 yaşında ve askerdey di 1 haftadır birden gözünde çift görme olmuş ve bacak ağrısı doktor tahlil falan yapmış sıvı almış ve emesten şüphelen miş bu belirtiler olunca oğlumda bende korktum yani benim aklıma hiç ms hastalığı gelmemişti çünkü ne olduğunu bilmiyordum oğlumun bacak ağrısını kaşınmasini hep başka şeylere yordum
Biliyorum beni pek sevmiyorsunuz ama ne olur biraz içimi rahatlat mak adına benimle konuşur musun
(13,050 puan) tarafından
Seni sevmiyor değilim sana kızıyorum ikisi farklı şeyler. Her çocukta astigmat olabilir nazlıcım. Kaşıntı sıcak gelir kıyafeti kaşındırır terler kaşındırır bacak ağrısı normal kabul edilir çoğu çocukta morluk vs olmadığı sürece. Sen kendini yıpratıyor her duyduğunu kendi hayatına yoruyorsun internetten hastalık tahmini yapılmaz. Evladına odaklanıyorsun her anne gibi ama kötü bir hastalığı anma hemen eşin için de kanser şüphesi ile kendini aylarca yordun adam kansızlık yaşıyordu mahvettin kendini. Yarın git Dr a bu akşam abdest al bir namaz kıl dua et vesvese gitsin içinden böyle ömür geçmez Nazlı sana da yazık evladına da eşine de. Her şeye çok takıyorsun çocuk mevzusuna hastalığa bir ara ev ayırmaya sen de  bir terapi almalısın muhakkak yavrum ya yazık
(112 puan) tarafından
Eşim yarın gitmemi istemiyor çocuğu hastaneye götüre götüre böyle yaptın diyor
(112 puan) tarafından
Üste bı fotoğraf sabitledim bakar mısın
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Senin postları okurken fenalık geçiriyorum çok takıntılısın. Bi rahatla insan kötüyü kendi çeker derler yok o mu var bu mu var diye diye çocuğu gerçekten hasta edeceksin.
(112 puan) tarafından
Evet haklısınız ama elimde değil
(4,097 puan) tarafından
Dua saati vardır ağzından aklından geçen düşünceler ona denk gelir yapma bacım
0 oy
(5,168 puan) tarafından
Ailede MS hastalığı varmı genelde genetik bir hastalık yorgunluk baş ağrısı kas ağrısı filan oluyor bazen bayillmada oluyor 
(112 puan) tarafından
Yok hayır kimsede yok
(5,168 puan) tarafından
Olmadıysa cnm hastaneye gotur için rahat etsin
(112 puan) tarafından
Yarın için randevu aldım
0 oy
(309 puan) tarafından
Çocuk kaç yaşında benimde evladım var kas hastası başka ne sorunları var
(112 puan) tarafından
Yani ilk hangi bölüme gittiniz bacak ağrısı için
(293 puan) tarafından
Çok bölüme gitirm nöroloji romatoloji metabolizma daha bir çoğu
(112 puan) tarafından
Çocuk bölümüne ilk gittiginiz zaman onlar mı yönlendirdi yada bacakta bişey falan gördüler mi
(293 puan) tarafından
Evet ilk o bölüme gittik o bizi çok bölüme yönlerdirdi bacağında bişey çıkmadı kan değerleri yüksek çıkıyor şuan metabolizma da devam ediyoruz
(309 puan) tarafından
Bende İzmir'de yaşıyorum çiğli araştırmada doğum yaptım bebeğin doğumda omzu kırılmış ve enfeksiyonu vardı iki günlükken yoğun bakıma alındı bir süre orda kaldı bazı değerlerinin çok yüksek olduğunu söylediler genetik test verdik öyle öğrendik maalesef umarım sizde ciddi bir şey yoktur kalp delikliği korkutmasın sizi benimde kalbim delikti hatta çok büyüktü deliği bayılıyordum morarıyordum ameliyat geçirdim iki yaşında şuan çok şükür 23 yaşındayım hiçbir sorunum yok. Allah dermansız dert vermesin. Keşke evladımın hastalığına da bir çare olsaydı.
0 oy
(3,938 puan) tarafından
Bir annenin çocuğu ile ilgilenmesi çok iyi nazlı ama bu durumları internetten araştırırsan hiç olmadık hastalıkları aa budur şudur der sana. Bak eşin ne güzel konuşmuş seninle başka biri olsaydı ağzına geleni derdi canim. Kendine çocuğuna yapma bunu. Bende de astigmat var gözlük kullanıyorum. Ciste çok su iciyordu, bacak ağrısı da belki çok hareketlidir. Lütfen kendine yapma bunu daha çok gençsin bu kadar takıntı iyi değil 
(112 puan) tarafından
İnşallah dediğin gibidir tabi ama belirtilerin hepsinin bi arada olması çok kafa karıştırıyor
(112 puan) tarafından
Yan ben astigmat i çok büyük bir sorun sanıyor dum ama asla değilmiş
Bu arada astigmat yeni değil 1 buçuk sene önce belli oldu yani doktor yeni astigmat olduğunu söyledi ama dereceler 1 buçuk sene önce de aynıydı
(3,938 puan) tarafından
Evet canım kötü birşey değil telefon verme TV izletme siz izliyorsaniz oğlun uzaktan izlesin yakin izlemesin. Ben şuan Google başım ağrıyor yazsam tümor der canim. Çocugunu takip et olmadı doktora götürürsün
(112 puan) tarafından
Yarın için randevu aldım çocuk sağlığı ve hastalıkları na
(3,938 puan) tarafından
Eşin sana çok kızacak nazlı, valla kendin için psikolog randevusu da al
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Bacakları ağrır çünkü büyüyor uzuyor. Kemik etten daha hızlı uzadığından kaslarda vs ağrı oluyor. Bence senin elindeki telefonu bir yere kaldırman lazım herşeyi googledan araştırıp tanı koyuyorsun. O zaman herkes doktor olsun, cevabi internet nasılsa veriyor, kimse doktor olmak için 6 sene üniversite 4 5 sene uzmanlık okumasın. Takıntılarının seni ele geçirmesine izin vermişsin şimdi de resmen bu takıntılar senin beynini yönetiyor. Bir an evvel silkelen ve kendine gel derim.
0 oy
(3,930 puan) tarafından
Gülüm bence sen fazla evhamlısin yaa 
0 oy
(129,441 puan) tarafından
allahim once akil ve beden sagligi snr ruhsal saglik versin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
0 oy
10 cevap 281 göst.
18 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebruli44. (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
4 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmakayra (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.

408,431 soru

12,271,198 cevap

37,597 kullanıcı

Kategoriler

...