0 oy
204 göst.
önce Aile kategorisinde (3,056 puan) tarafından

14 yasindaki oğlum babasına gittiğinden beri bir kere bile beni aramadı ben ne zorluklarla onları büyüttüm şimdi eli iş tutuyor babası aldı gitti 4. Haftaya girecez bir kere bile aramadı insan demezmi annemi arayayım sesini duyayım ciğerime taş oturdu resmen aramamak için hiç birsey bahane olamaz demi :(

6 Cevaplar

+1 oy
önce (2,564 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim :(
önce (3,056 puan) tarafından
Denmiyor demi boğazım düğümlendi kime desem aman bosver arar diyor annelik öyle değil işte dayanmıyor yürek
önce (2,564 puan) tarafından
3 yaşındaki kızım bugün seni sevmiyorum dedi benim içime oturdu. Bilerek farkında olarak söylemedi ama insan yinede kötü oluyor. Allah yardımcın olsun
-Reklam-
0 oy
önce (2,311 puan) tarafından
Sen ara canım beniiim o çocuk kim bilir ne düşündü belki bi dolduruşa geldi vs.

Sen ara. Anneler çocuğuna gönül koymaz koymamalı üstelik kafasının karışmasına çok müsait bir yaşta. 

Ara, özlediğini söyle,bi problem mi var yavrum ben düşündüm kaldım de
Babasının yanında konusamazki konusturmazlar kendi tlfonuda yok o yüzden üzülüyorum elim kolum bağlı babası götürürken annenle irtibatı keseceksin demis sanki düşmanı var karşısında ikimizde evlendik barklandik neden çocuğu düşman edersin
önce (2,311 puan) tarafından
Ay ne insafsızlık ya Allaha havale olsun inşallah.
Çocuk nasıl üzülmüştür.
Valla eşini de al kapılarına git ben görcem çocuğumu 1 aydır sesini duymuyorum de arkasında dur sessiz olma sineye çekme
0 oy
önce (903 puan) tarafından
Canım eşini al okula falan git orda gör konuş sen annesin gönül koyma ben seni şuan çok iyi anlıyorım 
0 oy
önce (4,141 puan) tarafından
Sen aramadin mi peki?
Yanimda değil diyor arıyorum
Gunduz degil ya gece? Ayrica yok dese de yanina gidunce ara beni diyeceksin cocugun degil mi? Ben olsam ortaligi kaldirirdim.
Hayatım 15 yaşında erkek cocugu Ortalığı ayağa kaldirmam için benim tarafımda olması lazim herseyin farkında küçük degilki neden ben aklına gelmiyormuyum hiç  ah annelik ah
Neden benim tarafimda olmasini bekliyim ki isterse 50 yasinda olsun benim cocugum ya. Yani orda dolduruyolar diye dusunuyo olabilirsiniz ama sonucta sizinde aramamaniz o doldurmalari pekistirir. Annem beni aramiyo demek ki dogru denilenler der. Ben ararim cabalarim he ulasamadim gerekirse giderim. Onun aramasini beklemenizi dogru bulmadim ben acikcasi ama saygi duyuyorum.
0 oy
önce (462 puan) tarafından
Bu çocuk okul okumuyor mu? Okumak yerine çalışıyor mu?
Okutmuyacakmis
0 oy
önce (1,826 puan) tarafından
Sen ara okul çıkışına falan git uzun bir süre sesini bile duymamak icin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 120 göst.
0 oy
18 cevap 770 göst.
5 Ağustos 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy