+1 oy
102 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,141 puan) tarafından

Kızlar bilenler beni bilgilendirsin lütfen :'(

Daha yeni hamileyken hormonlar yüzünden sanırım kabız oldum ve basur oldu şişlik oldu derken meme denilen şey oluştu gittikçe de büyüdü dün geceden beri de çok kötü kan geliyor zeytinyağı sürüyorym o bile yakıyo berbat bi haldeyim bebeği etkilemeden geçmesini sağlayabilecek bişey yok mu bilen söylesin lütfen :'(

En son bi ay önce özeldeki doktora sordum o bile gebelikten ötürü bişey yapamayız dedi tüm hamilelik boyunca bunu mu yaşicam bn gittikçe de artıyo bu :'(

9 Cevaplar

0 oy
önce (124,578 puan) tarafından
oooo dr bile oyle dediyse isin zor baci allah yardimcin olsun
önce (1,141 puan) tarafından
Yok aksine hiç kabız değilim gebeliğin başında çok kısa bi süre oldum ne olduysa ondan sonra oldu işin kötü kısmı büyüyo ne biçim bişemis bu :((((
uuuff cok zor o bee
Doktor dedi doğumdan sonra o içe girer neeee¿  O daha da kötü dedim gerçekten ağlamak istiyorum bu hep benmle mi olucak düşündükçe başım dönüyor
dogumdan srn oluyo normalde yani crem falan kullanamiyonmu suan☹️
Hayır zeytinyağı dışında hiçbir şey kullanmıyorum doktor bişi vermedi sağlık ocağına gittim söyledim o da keza öyle Perşembe randevum var tekrar dile getiricem
-Reklam-
0 oy
Kızlar yok mu bunu yaşamış bu süreci geçirmiş olan bi ben mi yaşadım bunu yaa☹️ iyileşen tavsiye de bulunacak birileri yok mu☹️
0 oy
önce (146 puan) tarafından
Kaynanam sıcak kompres yapın diyor bende de var dogumuma bir hafta var oda normal dogum napıcam bilmiyorum ama deneyelim bence
Peki doktor sana ne dedi ben cerrahi işlem en son mecburen olmak zorunda kalıcam diye de korkuyorum :(
Bana merhem verdi de hiç bir işe yaramıyor afedersin yara olmuş su degse yanıyor sanki tuvalete bile oturamıyorum hamilelikte amaliyat etmezler ama dogumdan sonra geçiyor merak etme benim ilk gebeligimde oluşmuştu 3. Gebeligim bu her hamilelikte tekrarlıyor malesef
Keşke sadece yara olsa bildiğin et gibi iğrenc bişi bu görmedim bn görmek de istemiyorum ama muhtemelen öyle ve gittikçe büyüyor ☹️
Daha kabız oldukça çogalıyorlar canım baloncuk baloncuk bir sürü var bende dedigin gibi rahatsız edici
Kaynanam dedi ki sıcak havluya otur
Deniycem teşekkür ederim ♥️ peki daha önceki gebeliklerde de aynısını yaşayışıp atlattın dimi kendi kendine geçti mi gerçekten
Evettt geçti canım ❤️rica ederim
0 oy
önce (6,001 puan) tarafından
Gecmis olsun  hiç kabızlık yasamadim hamilelik te elbette çok zor olur  o bölgeye sicak uygulama sicak geciriyo  arkasimdan biliyom 
Evet diğer arkadaşta dedi sıcak havlu uygulicam teşekkür ederim
0 oy
önce (657 puan) tarafından
Ben bı yıldır çekiyorum bu lanet şeyi bide şuan hamileyim 6 haftalık ama son bı haftadır olmaz oldu bende
Sende de mi o şişlikten oldu☹️
önce (657 puan) tarafından
Önceden her gün oluyordu hatta günde 3 4 defa oluyrodu ama hamile olduğumu öğrendigimden beri olamz oldum
0 oy
önce (234 puan) tarafından
Küvet varsa küvet yoksa leğene sıcak su koyup üzerine otur daha sonra yaglı kremle dısarı cıkan yerleri elinle içeri doğru ittir bende erken doğum riski vardı progestan ilaç kullanmıştım ondan dolayı olmuştu burdan birine sormuştum oda bana bu yöntemi söyledi ve aşırı işe yaradı yaparken canın acır ama biraz sık dişini. Bir kaç duşta dene emin ol işe yarayacak benimki de aşırı derecede kötüydü ama sıcak su çok iyi gelmişti
Anladım çok teşekkür ederim ♥️
Bide çıkan kısımları parmagınızla içeriye doğru itin yoksa geçmez
Onu yapamam işte ben korkuyorum kopar mopar kan geliyo zaten onu görünce bile kötü oluyorum
Canım bende de oluyordı zaten sıcak su o bölgeyi yumuşatıyor yaglı kremli içeri doğru ittir yoksa çok agrı çekersin ameliyat daha kötü
İçeri de olması iyileşmesi için daha mı etkili peki
0 oy
önce (1,044 puan) tarafından
İlk kızımda basur oldum ikinci gebelikde basurum geçti şuan 3 cu doğumumu yaptım bu çatlaklik var wc ye cikamiyorm çok kötü kanıyor çatlağım aynı basur gbi çok kötü kabız olmamaya dikkat edecez sıcak su kompleksi biraz geçiriyor 
İnan çatlağa bile razıyım o et parçası beni o kadar irite ediyor ki halime ağlayasım geliyor gerçekten yani bide kabızda değilim aylardır neden geçmiyo aksine büyüyo anlam veremiyorum ☹️
Onun bı çaresi var ameliyat onu biliyorm ama doğumdan sonra anca yaparlar
Evet bnde korkuyorum işte düşündükce bi o eksikti gerçekten
Uff aynn yaa Allah yardımcın olsun doğumu bı atlatsaydin belki kendiliğinden geçer belli olmaz
Ayy amin inşallah ♥️☹️
0 oy
önce (40 puan) tarafından
Valla ben de aynen öyleyim.bir tavsiyem yok çünkü ben de bilmiyorum.cok kötü bir şey.ikinci hamilelikte bu sorun oldu bende.ilk aylarında çok kötüydü.sonra geçti.ama şuan 7 aylık hamileyim ve bu 3-4 gündür yine aynı oldu . otururken yürürken çok zorlanıyorum.
Off Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten ☹️
0 oy
önce (313 puan) tarafından
Sıcak suyu oturmak çok iyi geliyor diyenler var dene istersen , doğum sonrası bende biraz oldu ama öyle meme gibi bir şey olmadı anestol krem verdi oda sadece ağrısını alması için, ben travazol evde vardı kullandım öyle geçti ama sen hamilesin doktorun dediğinin dışına çıkma ama sıcak su dene çok yapan var
Evet doktor hamilesin bişi kullanma dedi doğumdan sonraya kaldı işte ne olacaksa ama bnmki sanırım kötü bi evre de böyle devam ederse de ameliyatlık gibi ☹️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 559 göst.
4 gün önce Aile kategorisinde Zehraoyku (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
0 oy
11 cevap 308 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde htly (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 145 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde demetceltemen (63 puan) tarafından soruldu

406,956 soru

12,213,368 cevap

36,794 kullanıcı

...