+2 oy
1,168 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (436 puan) tarafından
Bakalım kizceler yılbaşı da menüde ne var 

Bende 

Izgara 

Yaprak sarma 

Salata 

Ve mezeler 

Kurabiye 

Kek

31 Cevaplar

0 oy
(5,167 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Normal yemek yapıyorum   tombala oynariz 
-Reklam-
+17 oy
(16,452 puan) tarafından
Arkadaşlar şaka misiniz ? Yasaklandı diyenler var kim yasakladı admin bize bile öyle bir bilgi vermedi.

Size normal bir soru sorulmuş yemek yapan cevap verir yapmayan zaten okur geçer

yılbaşı postlarini uygun bulmayanlar bakmadan geçin! dememize rağmen illa aynı kişiler yorum yapıyor tartışma çıkarıyor. 

Size o gün ne dini şeyler yapacaksınız dememiş yemek sormuşlar dini yorum yapmak artilayin demek ne resmen tahrikli yorum. Lütfen yapmayın her sene aynı muhabbet yahu! 
(736 puan) tarafından
Fato ben yorum yapmadım :D
(3,932 puan) tarafından
Benim amacım bilgilendirmek bekledim bir kaç gün belki bilen olur post açar diye bende yorumda yazdım herkes görünce anlar amacım o olsa idi daha sert dilli olurdum
(709 puan) tarafından
Biz yasaklandı diye gördük her yerden ondan . Neyse yasak degilmis:)
(16,452 puan) tarafından
Yasak olan tartışma çıkarmak yasak olan tahrik edici yorum yapmak.
Yasmin sizi terbiyenizi takinmaya davet ediyorum
(709 puan) tarafından
He tamam
(3,932 puan) tarafından
Elhamdülillah benlik sorun yok sadece bilgilendirme yaptım ve bunu kapattınız aşırı sinir oldum buna
(29,056 puan) tarafından
Üslubuna dikkat et Yasmin hanım gerekli olunca kapanıyor
(29,056 puan) tarafından
Hoşunuza gitmeyen şeyi üslubunuza yakışır şekilde belirtebilirsiniz çirkefleserek.konusmaya her yoruma atlayıp saçma cevap vermeye gerek yok
(3,227 puan) tarafından
Siz yılbaşını kutlayan insanlara din dersi vereceğinize önce karşınızdaki insanla saygı çerçevesinde konuşmayı öğrenin kalp kırmakda günahtır bir derste ben size vereyim yasemin6547.
(3,932 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama ben ne kışkırtma yaptım ne de başka bişey sadece bilgilendirme yaptım, sinirlendim her insan gibi bunda ne sorun var ??? Önce özelden uyarıp kapatacağım deseydi eyvallah ama böyle hiç yakışır değil
(4,692 puan) tarafından
Valla bende yasaklandı diye duydum :)
(3,932 puan) tarafından
Benim kalbim ne olacak acaba yorumumu gördünüz de mi bana öyle itham da bulunuyorsunuz Ronyazeynep !!?
(3,227 puan) tarafından
Yorumunuzla ilgilenmiyorum ama üslubunuz yanlı#ş  kadın haklı bak bacım yılbaşını kutlamıyormusun başım üstüne yapma yorum bnde kutlamiyorum ama girip yorum yapip tartisma cikarmiyorum gercekten bak burda bi kesim var sanki en müslüman onlarmış gibi davranıyor boyle yazinca falan daha cok sevap kazandıgınızı falan sanıyorsunuz sanırım
(4,381 puan) tarafından
Kimsenin kimseye saygısı yok valla sivri dilliyim ayağına herkes haddini aşıyor ve fato yine çok haklı
(3,932 puan) tarafından
Ya ben kime hakaret ettim onu anlasam gıcık dedim diye ise kusura bakmasın ama bir an öfke ile oldu bu ayrıca cidden yaptığım yorumu görseydiniz kimseyi kırmak üzmek için yapılan bişey değildi sadece bir bilgi verdim o kadar haa hatam buraya yapmak yerine direk post açabilirdim o kadar, bide sondaki yorumunuz yanlış kim ne peşinde Allah biliyor Mekke'nin Fethi 1 Ocak dedim diye en müslüman ben mi oldum yani cidden bu algıdan çıkmalı insanlar, bilgiyi tabi ki vereceğiz
(3,227 puan) tarafından
Bilgi vermek insanları bilinçlendirmek istiyorsan sende post aç ozaman da  biri gelip postuna yilbasinda ne iciceksiniz  diye sorsa normalmi ? Sizin yaptığinizda aynı şey ..
(736 puan) tarafından
Yani fato uyarmış neden uzatıyorsunuz ki hâlâ? Birbirinizin açıklamasını dinlediniz tamam. Bu böyle sabaha kadar sürer yapmayın Allah aşkına bir avuç insanız
(736 puan) tarafından
Yalnız editörü editöre kim şikayet ediyor :D Allah aşkına kim uyarı verdi çok komik :D
(4,692 puan) tarafından
Bende ona çok güldüm :))
(793 puan) tarafından
Arkadaşlar herkes müslüman olmak zorunda değil müslüman olanda yılbaşını kutluyor diye kafir de değildir ki dini inanca sahip insanlar bir müslümanı kafirlikle suçlamanın dinden çıkaracağını bilir. Türkiye anayasasınında belirtildiği üzere laik bir ülkedir hür bir şekilde herkes uslubuyla birlikte düşüncelerini söylemekte de özgürdür. Yılbaşı postlarına uygun bakmayan kişilerde o posta cevap vermemeli veriyorsa da üslubuna ve edebine dikkat etmelidir . Ayrıca yöneticiye uyarı vermekte ne bileyim yani valla güldürüyorsunuz yılbaşını dert edeceğimize keşke biraz da az önce açıklanan ülke nin vahim durumlarını güzelce tartışıp savunsak aslında Ülke daha yaşanabilir hale gelir ama hep bu akıllarımız yüzünden bu haldeyiz. Gerçekten üzülüyorum .
(3,932 puan) tarafından
Uyarıyı veren ben değilim vallahi sjsjsjsjsj ❤️:D
(793 puan) tarafından
Sen olsaydın zaten buraya yorum atamazdın :D
(3,932 puan) tarafından
Haa yok uyarı verseydim eğer yine bendim derdim sjsjajsj ama kimdir merak etmedim değil
(29,056 puan) tarafından
Merak etmeyin gözüküyor gereken uyarıyı onada yapar moderatör arkada
+10 oy
(4,692 puan) tarafından
Tartışma çıkarmak için açıldığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 
(4,692 puan) tarafından
Valla fesat değiliz bacı ama bu postlar yasaklandı :D e hala açılıyorsa böyle düşünür insan
(436 puan) tarafından
Gerçekten kötü bir amaçla değil bilmiyordum fikir olur diye açtım onda da pişman oldum
(16,452 puan) tarafından
Kim dedi yasaklandığını Hafsa
(4,692 puan) tarafından
Yorumlarda öyle yazılıyor sürekli Fato
(16,452 puan) tarafından
O zaman sende ayrı post aç deki nasıl dualar okumalıyız artı almak icin yorum yapmayin.
Zoruma giden bişey yok şükür kural neyse onu uyguladım dikkat etmeyenler yaptırım uygulanmak zorunda kalınır.
+3 oy
(709 puan) tarafından
Bacın menün belli zaten, niye açıldı bu post şimdi? Merak ettim sadece. 
(436 puan) tarafından
Yasaksa kaldırırım ama kötü amaçlı açmadım sadece fikir amaçlı
(1,642 puan) tarafından
Kim neden yasaklasın ya yılbaşı postalarını. Birileri bir yerlerinden bir şeyler uyduruyor sonra böyle oluyor. Neden olay çıkarmak için açılsın ki böyle normal bir post? Ben hoşuma gitmeyen şeyleri okuyup geçiyorum. Olay çıkartmak isteyen sizsiniz bence.
(709 puan) tarafından
Calm down champ
(436 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Tuğçe anlamadım neyin yasağı
(736 puan) tarafından
Yasak gelmemişti , yasak gelmesi için fato admin ile iletişime geçtim cevap bekliyorum demişti yorumlarda
+3 oy
(14,619 puan) tarafından

Yine anlaşmazlıklar çıkacak :angel:

+3 oy
(827 puan) tarafından
Vallahi bacım her gün ne zıkkımlanıyorsak Gine onu zıkkımlanacağız asgari ücret zamlandı ya harca harca bitmez marketi doldurur geliriz
(736 puan) tarafından
Bugün yumurta , yağ , çamaşır suyu bulgur, pirinç , şampuan aldım 1200 TL verdim geldim eve. 1 ay geçin bu malzemeler ile ☺️☺️☺️
+2 oy
(2,389 puan) tarafından
Yılbaşı olunca ne oluyor ben anlamıyorum normal günde de yaparsın böyle menüler yılbaşı diye o gün özel yemek mi yapılması gerekiyor 
(107 puan) tarafından
Bnde anlamıyorum ne fark ediyor
+2 oy
(3,603 puan) tarafından
Cnaim yeni asgari ücreti görünce menü falan kalmadı ya şaka gibi bir zam yapıldı bu ne Allah aşkına neye yetecek alım gücü düşmüyor hem artıyor asgari ücretli zor geçiniyor ama kimsenin umrunda değil 
+1 oy
(1,903 puan) tarafından
Bn tek kabak yapicm 
+1 oy
(5,986 puan) tarafından

kayseri yagmalasi pasta ve dubai cikolatasi:))

(7,996 puan) tarafından
Misafir kabul ediyor musun canoş ☺☺☺
(10,221 puan) tarafından
Kız bizde perşembe günu yağlama yapacağız gelin yapacak :D varsa tüyon alırım he kayseriliydi eşin sanırım
(5,986 puan) tarafından
aynen esim kayserili  onlar taraftan ogrendik de esim annemin yaptigini sevio kayserililerinkinden guzel oluo dio:)) ben beceriksizim kiz annemden sorulur bu isler anam yapar ben yerim:) hahaha
(5,986 puan) tarafından
buyir gel gusum:)
(10,221 puan) tarafından
:Djdjdj
+1 oy
(1,732 puan) tarafından
Menü belli değil Allah ne verdiyse onu pişirir yeriz ama yılbaşına özel bi Kur'an okurum namazımı kılarım Allah'ım yeni yılda sağlık mutluluk huzur ver evimize cebemize bereket ver diye duamı eder yatarım yılbaşı gecesi planlarım böyle canım. 
(107 puan) tarafından
Allah kabul etsin aradığım yorumm❤️
(436 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim kabul eylesin
+1 oy
(19,497 puan) tarafından
Yılbaşı kutlamak haram dermişim agdgsgdh. Şaka şaka öyle bişey demiyorum. O günün yemeğini daha planlamadim. Artık ne varsa evde onu pisiririm 
+1 oy
(7,452 puan) tarafından

Hicbisey yapmicam .normal bir günmüş gibi gecircem. :)

0 oy
(10,221 puan) tarafından
Portakallı ördek ana yemeğim :Djsjsj
(436 puan) tarafından
Afiyet olsun:D
0 oy
(4,381 puan) tarafından

İzgara köfte ,pirzola,  , Girit ezme ,lutenitsa ,haydari var.

İcicekte beylerbeyi ♥️
(436 puan) tarafından
Vayy afiyet olsun şimdiden
(4,381 puan) tarafından
Saol canım planim yoktu aslında ama böyle karar verdim bir gün de eşimle beraber keyif yapalım dedik
(12,612 puan) tarafından
misafir kabul ediyor musun, ama ben emziriyorum hala ya
(4,381 puan) tarafından
Gel canım mezelerden yersin çay kola ne istersen ❣️ çok şükür ben bu yılbaşı artık ne hamileyim ne emziriyorum :D
(12,612 puan) tarafından
birkaç aya ben de keserim inşallah :) neyseki başka çocuk planımız yok Allahtan :)
0 oy
(4,096 puan) tarafından
Koca evde yok :D bende büyük ihtimalle bebelerle kafayı yemiş olur en güzel beni anne kafası 
(436 puan) tarafından
Yaaaa bebeler zaten annenin omuru bitiriyor ama hayat onlarsiz olmuyor
(4,096 puan) tarafından
Aynen öyle eşim olsa biraz yüküm hafifliyor da çalışacak o gün
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Izgara,salata, meze, turşu , meyve ve çerez olarak düşündük eşimle ,o gün eşim yarım gün çalışacak galiba öyle olursa annemlere de gidebiliriz geniş aile hep bir arada olalım diye.
(436 puan) tarafından
Ne kadar güzel rabbim her zaman mutlu olun ❤️
0 oy
(1,783 puan) tarafından
Mevzu yılbaşı değilde ızgara diyosun...cagrirsan gelirim bi parca  verirsin belki ..
(436 puan) tarafından
Nedemek buyur gel
(1,783 puan) tarafından
Izgara çok severim 5 öğün yerim :D kokusu tahrik ediyor beni
(436 puan) tarafından
Yandı ozmn senin kocan:D
(1,783 puan) tarafından
Beceremiyor yakıyor yok benim yiyesim yok  diyorum:D babam gelince 5 kilo yapıyor her ay uğrarlar kapıda yakiyoz mangalı :D
0 oy
(7,996 puan) tarafından

Hindi yapacam hindi hemde kendi kestiğimiz hindi :Dmisafir kabul ederim ziyafet var :D

(7,996 puan) tarafından
Yapacak bir şey yok ☺
(793 puan) tarafından
Yaa hindi sevseydim gelirdim :D
(7,996 puan) tarafından
Ayyy ama çok güzel oluyor çok lezzetli oluyor ☺
(3,334 puan) tarafından
Ay Hülya kaynanamlar da bakıp büyütüyor bir ara annemlere yılbaşı zamanı yollamışlardi o kadar hindi yedim onun kadar lezzetlisi yoktu eline sağlık bacım şimdiden
(7,996 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim kendin baktığın her şeyin tadı lezzeti öyle yaa
0 oy
(129,596 puan) tarafından
menu yok biz bruksele davetliyiz

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 738 göst.
31 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Gzde (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,854 göst.
30 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2516 (1,291 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 458 göst.
13 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,843 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,342 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...