+1 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (3,603 puan) tarafından
Annemin babanesine Olcay hanım diye bir doktor baktı ayakta gitti hastaneye yoğun bakıma aldılar 3 gün sonra öldü amcam aynı doktora gitti oda ayaktaydı onuda birden yoğun bakıma aldılar o da 3 gün sonra öldü kayinpederimin doktorumda aynı doktordu oda ayakta gitti onuda yoğun bakıma aldılar oda 3 gün sonra öldü şimdi babamda bugün tesadüf aynı doktora gitmiş babam diyor kızım verdiği ilaçlar kalp krizi ilacı kalp krizi gecirebilirsin falan yazıyor benim bir şeyim yok ben kullanmadım ilacalari doktoru şikayet edecem bu kadar mi tesadüf olur diyor sizce bu tesadüf mü 

27 Cevaplar

0 oy
(3,768 puan) tarafından
Ohaa film sahnesi gibi 
(3,603 puan) tarafından
Evet canım ya tesadüfen öğrendik yani aynı doktor olduğunu bide babam o ilaçları içse ne olacaktı kalp krizi ilaçları adamın bir şeyi yok
(3,768 puan) tarafından
Verilmiş sadakasi varmış
(3,603 puan) tarafından
Aynen canım
-Reklam-
0 oy
(312 puan) tarafından
Başınız sağolsun neden sürekli o doktora gidiyorsunuz ki canm baban icmesin o ilaçları başka doktora gorunsun
(3,603 puan) tarafından
Canım şimdi tek bir hastanede doktorları topladılar biz farketmedik aynı doktor yani tesadufen farkettik
0 oy
(132 puan) tarafından
Neden ısrarla aynı doktora gidiyor tüm sülale adam öldürüyor işte bir de gördünüz ikinci de hadi üçüncüde hala neden ?? Allah affetsin olmuslerinize rahmet etsin hastalariniza şifa olsun ama çok özür dileyerek güldüm yani

... Burası Türkiye canım benim 18lik kız sahte doktorluk yaparak ameliyatlara bile girmiş :)
(3,603 puan) tarafından
Canım şimdi doktorları bir hastaneye topladılar yani bizde bilmiyorduk aynı doktor ölüm kağıtlarından farkettik bide babama verdiği ilaçlardan farkettik yani dikkat etmemistik
0 oy
(9,867 puan) tarafından
Kesinlikle bu kadarı tesadüf olamaz
(3,603 puan) tarafından
Evet canım ki bizde tesadüfen öğrendik aynı doktormus ya babam icseydi ilacı bakmadan içini okumadan kalp krizi riski falan yazıyor kırmızı reçeteli ilaçlar babamın bir şeyi yok
(9,867 puan) tarafından
Karakola gidin cimere yazın avukat tutun ama peşini asla bırakmayın başka canlarda gitmesin
(3,603 puan) tarafından
Babam yarın gereken yerlere gidecek canım
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Sanki bilerek yaşı geçen kişilere yapmış bunu 

Acaba amaçlı bir şekilde mi yapıyor bunu Allah'ım umarım öyle bişey yoktur, siz acilen başka bir doktora gidin ilaçları gösterin onunla da danışın ardından cimere şikayet edin
(3,603 puan) tarafından
Babam direk yarın gidecek canım gereken yerlere
(3,697 puan) tarafından
Hadi hayırlısı inşallah
(3,603 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,812 puan) tarafından
Ay güncel durumlardan haberdar et biziii
(3,603 puan) tarafından
Babam yarın polise gidecek gerekli yerlere şikayet ye bulunacak canım dönüş yaparım sizede
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım yaa bu büyük bir vebal. Yatacak yeri yok o doktorun. Benim kuzenim de birden dengeyi kaybedip kafa üstü düşüyor. Ambulansı arıyor. Gelip hastaneye yatırıyorlar. Bir ay kadar palyatif diye yatalak hastaların olduğu yerde tedavi görüyor sonra vefat haberini alıyoruz. 30 ağustos günü vefat etti. Hastaneye gittiğinde babamı aramış konuşmuş. Aklı başında gidiyor ve ölüyor. Ama tabii üstünde durmadı kimse. Beyninde pıhtı atmış denilip geçiştirildi... 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
18 cevap 1,165 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 522 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Allesok (219 puan) tarafından soruldu