0 oy
1,536 göst.
Diğer kategorisinde (2,673 puan) tarafından
Dün gece post paylaştım eşimin çocuk konusunda hiç yardımcı olmadıgını bidaha asla çocuk düşünmediğimi bedenen ve ruhen bittiğimi söyledim bugün 3.ye hamile oldugumu öğrendim eşim aldıralım benden yardım bekleme asla yardım etmem işten yorgun argın geliyorum diyor sadece maddi olarak bakarım severim ama asla yardım etmem diyor dünkü postumu okuyanlar iki cocukla ne çektiğimi bilir tayinciyiz doğuya gidicez kimse yok ne yapcam bilmiyorum aldırsam cok günah vebal aldırmasam nasıl bakarım imkansız gibi iki çocuk beni öldürdü üstelik kızımı hergün okula götür getir bebeğimle birlikte bebeğimde 1 yaşında bile değil ve sezeryan 3. Dikişim daha 2-3 ay önce iyileşti ne yapıcam ben akıl verin 

54 Cevaplar

+19 oy
(712 puan) tarafından
Zamanında korunacaktin bacım, şimdi o çocuğun vebalini nasıl alacaksın?
(2,673 puan) tarafından
Korundum postta açıklamıştım
-Reklam-
+8 oy
(2,256 puan) tarafından

Yazıyorum siliyorum yazıyorum siliyorum.

Yıl 2025 arkadaşlar plansız gebeliklerin olmaması için daha kaç yıl medeniyet gerekiyor acaba... 
(2,673 puan) tarafından
Silme bahsettiğim eski postu oku önce korunduğumu söyledim lincleyecek yer aramayın uğaraşamam
(2,256 puan) tarafından
Canım benim korunmak dediğin şey eşinin de senin de tam tedbir olmanız demek. Sadece spiral korunma değildir. Sadece hap korunma değildir. Eşin de korunacak. Geri çekilme falan filan da korunma değil. Erkeklerin uydurması o. Mentaliniz bir evlat daha büyütmeye uygun değilse o sperm o yumurtaya girmeyecek.
+3 oy
(1,983 puan) tarafından
Eşek gibi bakacak, hem çalışıp hem çocuğuyla ilgilenen anneler de var. Sanki çalışmak insanı her şeyden muaf tutuyor. 
(2,673 puan) tarafından
Keşke öyle yapsa
+3 oy
(17,914 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuk yapmayacağınız insanla ilişkiye girmeyin şimdi sen o çocuğu aldırdın bu adamla evli kalmaya devam ettin tekrar hamile kalmayacağını garanti edebilir misin ? Yapmışsın bir hata korunmamışsın  şimdi o çocuğa sahip çık. Sana değil öfkem kocana aslında yapma kısmında da geri dursaymış korunsaymış mesela yap et sonrasına karışma ne güzel dünya valla 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+3 oy
tarafından
Esin bunlari soylerken sen ortaligi yikmadin mj yaparken iyiydi de simdi mi sorun oldu tutsaydin uckurunu o zaman diyemedin mi bacim korunmadiniz mi siz bastan o ne bicim is ya hem her naneyi ye ondan sonra aldir bakmam sende de kusura bakma akil yok karar vermem gerekiyo diyosun sacmalama Allah askina 
(791 puan) tarafından
Cano şu anda ailemden aldığım güçle de maddi anlamda çok şey yaparım ama işte inancım buna izin vermiyor o yüzden :D Allah a havale ediyorum :)
(2,673 puan) tarafından
Vurdumduymaz bir adam
(1,075 puan) tarafından
Aha bir ali kıran baş kesen de burda kız n'oluyo size vıy
(791 puan) tarafından
Az önce de çöpün kenarına bırakılan bir bebek geldi karşıma hastaneye almışlar yelek patik falan giydirmişler Allah razı olsun o doktorlardan hemşirelerden adını da Hz Yusuf tan  ilham alarak Yusuf koymuşlar   yani gerçekten ben çok hassas oluyorum ağladım  inan elimden gelse böylelerin şeyinin başını keserim
(1,075 puan) tarafından
Etkilenmemek mümkün değil ki ben kendi çocuğum ile hastanede çocuğu olmayan insanların beklediği salon var ordan gecerken çok utanıyorum çok üzülüyorum.
+3 oy
(4,177 puan) tarafından

Yani çocuğu sen tek yaptıysan esin çok haklı neden adamı yoruyorsun.Hic mi düşün müyorsun adamı yazık günah.Cocuk sahibi olmak için karı koca olmak lazım patron çalışan (parasını veriyormuş ya ) olarak sen nasıl olurda işvereni zora düşürürsun.Is ahlakına sığmaz böyle şeyler kendin istifa et big bossu daha fazla yıpratma...

Ben dünkü postu falan bilmiyorum ama eşinin bir baba olarak gerekli sorumlulukları almadığını zaten yukarıdaki yazıdan anlıyorum. Bu sizin aileniz için büyük bir karar ve bu kararı siz vermelisiniz nihai karar kısmını kast ediyorum.
Ama çocuk için şartlar uygun olmasa bile bir kaza yada en geçerli sebep bile olsa biraz baba gibi cümleler kurarak belki üzülmüyormuş gibi yaparak (bak üzülsün demiyorum bile ) yaklaşım sergilemesi daha kabul edilebilir bir durumdu sen bebek için ne karar verirsin bilmiyorum o senin kararindir ama yol arkadaşınla ilgili biraz daha detaylı düşünmeni ve degerlendirmeni tavsiye ederim.
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(1,329 puan) tarafından
Her yorumumu güzel olur insanın
(4,177 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
+3 oy
(1,619 puan) tarafından
O senin rahmine düşmüş bir evlat. Sana karar verecek bir mevzu yok, karar yukarıdan. Senin artık 3 evladin var NOKTA 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+2 oy
tarafından
Yapma etme canım Rabbım elbet verir kolaylığını ne insanlar var evlat diye diye ağlıyor Allah o eşine de akıl fikir versin inşallah 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+2 oy
(7,463 puan) tarafından

İlerde pişman olursun sakın aldırma.  .... düşe kalka büyür Allah yardım eder 

(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+2 oy
(732 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah.  Peki yıllarca doktor kapılarında çocuk hasretiyle gezenler ne yapsın? Karnında ki bebeğin ile yanındaki bebeğinin arasında ki fark ne ? 
(734 puan) tarafından
Ben öyleyim….. bu ay sadece iğne ilaç 10 milyar gitti kara kara adet olacağım günü bekliyorum. Benimde 2. Çocuk bide
(732 puan) tarafından
Allah inşallah hayırlı sağlıklı bir çocuk nasip eder sana canım en kısa zamanda ❤️
(734 puan) tarafından
Amin canım Allah duysun sesini inşallah teşekkür ederim ❤️
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(732 puan) tarafından
Rica ederim gülüm Allah rızası için dönüşü olmayan kararlar verme Allah büyüktür
+2 oy
(11 puan) tarafından

Ya şu milletin yok korunsaydin yok hangi zamandayiz planlı bebek yapsaydın falan... Rabbim nasip edecekse spiral varken de tüpler bağlıyken de oluyor. Yani rabbimin planının önüne hiçbir şey geçemez insanları yargılanmaktan pişmanlığa itmekten vazgeçin. 

Sana da tavsiyem arkadaşım rabbim verdiyse kolaylığını da verir her şey rabbimin elinde. Bende şu an ikinci kez hamileyim hem de plansız oldu korunurken önce afalladim sonra kabullendim. Kimseyi takma eşin aldıralım dedi diye o günaha vebale girme.<3

(2,673 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok saolun
(2,438 puan) tarafından
Bı ara böyle bir konuda tam da senin düşünceni savunurken geri kafalı, postu açanın da avukatı olduğumu iddia etmişlerdi o aklıma geldi:))
(11 puan) tarafından
Burada gelişi güzel yazanlar karinlarındaki bebekleri nasip eden o bebeklere can veren Allah'ın mucizesini görmezden gelmesi, bir de çok biliyormuş gibi akıl vermesi komik geliyor. Geri kafalı olan bunu anlayamayacak kapasitedekilerdir.
(2,438 puan) tarafından
En sinir olduğum şeyde bu zaten haşa Rabbim vermiyor onlar isteyince oluyor, tamam bende önlem alıyorum ikinciye şu an psikolojik olarak hazır değilim ama ben yine ben istediğim zaman olacak diyemem ya da ilki ben istediğim için oldu diyemem bunu savunan bir kesim var maalesef gerçi şimdi yerlerinde yeller esiyor:)
(11 puan) tarafından
Birazcık akli iradesi olan zaten neyin ne olduğunu bilecek seviyededir diye düşünüyorum herkes prof. Olmuş masaallah:)
+1 oy
(5,168 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun diyorum eşini dinleme aldırma veren Allah  öyle böyle büyür illerde oda sana bakar
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(734 puan) tarafından
Aldırmayın lütfen çok günah. İnanın işleriniz bile rast gitmez onu aldırırsanız. Bakın ben 2. Çocuğum olsun diye dünyalar kadar masraf ediyorum iğne ilaç vs vs ama olmuyor. Maddi manevi yıprandık anlıcağınız. Allahın size verdiği bu hediyeyi geri çevirmeyin, üstesinden gelirsiniz inşallah 
(3,185 puan) tarafından
Herkes imtihanda, ama varlıkla ama yoklukla...
Hayırlı vakitte olur inşallah sizinde
(734 puan) tarafından
Aynen öyle canım.
Amin inşallah teşekkür ederim ❤️
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(2,588 puan) tarafından
Sorman bile hata canim, cinayet oldugunu gayet iyi biliyorsun. Hadi evdekini oldurmeye çalış,  yapabilir misin? Iste bu bebeginde o evdekilerden farki yok. Rizki veren Allah, sabri veren Allah. Allah bahşettigine mi karsi geleceksiniz? Yapma lutfen...
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(220 puan) tarafından
Tedbirini alacaktın zamanında 
(2,673 puan) tarafından
Bravo çok doğru helal sana
+1 oy
(167 puan) tarafından
Valla canım ömür boyu aklından çıkmaz bnce aldirisan hep vicdan azabı yaşarsin iyi düşün sonra pişman olma
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(282 puan) tarafından
Yani biz aldır desek aldıracak mısın yazık günah sakın kıyma bizlere sanki eşimiz çok mu yardım ediyor 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(1,137 puan) tarafından
Söylemeyeyim diyorum ama olmuyor madem aldırmayı düşünecek kadar istemiyorsunuz çocuk ona göre korunun yani. Gerekirse bütün korunma yöntemlerini birlikte uygulayın. Hangi devirde yaşıyoruz 
(2,673 puan) tarafından
Allah aşkına postumu bi okuyun öyle yorumlayın korunduğumuz halde hamile kaldıgımı açıkladım
(1,137 puan) tarafından
Bütün korunma yöntemlerini uyguladınız ve hamile kaldınız öyle mi?
(313 puan) tarafından
Nasıl korunuyodunuz da kaldınız merak ediyorum gerçekten linclemek için sormuyorum biz de aynı hataya düşmeyelim diye
+1 oy
(2,334 puan) tarafından
Dün derste okudum onu katletmektir bu cinayettir 
(2,673 puan) tarafından
Teşekkür ederim
+1 oy
(144 puan) tarafından
Canım bak bizim bir akraba senin gibiydi Allah sana göstermesin ama çocuğunu aldırdı arkasından yılı tamam olmadan trafik kazası geçirdi iki evladı gitti hala uğraşıyor drlar olmuyor diyor iyi düşün rabbim vermiş bakılır büyütülür 
(2,673 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(144 puan) tarafından
O olaydan sonra kimsenin çocuğunu aldirmasini istemem benim 3 çocuğum var 2 si okula gidiyor ben 2 yıldır 4 çocuğu doğurmak istiyorum eşim yardımcı olmuyor doğum yapınca başka odada uyuyor bile ama anne baba gidince kardeş kaliyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 64 göst.
0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 342 göst.

408,428 soru

12,271,065 cevap