+2 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (1,085 puan) tarafından

Kızlar, nasılsınız 

Yılbaşında evde misiniz, kaçamak mi yapıyorsunuz? Basbasa akşam yemeği mi? Bana da fikir olur belki. 

Termal otele gitmek istedik 1 gece için iki kişi 5.000 tl. Sadece kahvaltı dahil. Değmez dedik. Bir de taşınırken kaza geçirdik diye elimiz bayağı bir dar. Evde pasta börek gecistiririz herhalde.

Geçen sene hamilelik hormonları,  mide bulantilari, kaynanamin oğlunu paylasamamasi derken kırgın girmiştik yeni yıla. Umarım bu sene hepimize şans getirir. 

Not: Günah, kutlamıyorum,  kutlamayın diyecekler yorum yapmayabilir. Öneri istiyorum çünkü. 

Teşekkürler 

19 Cevaplar

+7 oy
(1,862 puan) tarafından

Günah, kutlamıyorum, kutlamayın ...:D

(1,085 puan) tarafından
Ahh ahh.. :D
(794 puan) tarafından
Sesli güldüm ya kız uyandı :D
(1,862 puan) tarafından
:)))))
-Reklam-
+1 oy
(680 puan) tarafından
Kalabalık şehirde yaşıyorum açıkçası gece çıkmaya cesaret edemiyorum. Evde oluruz muhtemelen. 
(1,085 puan) tarafından
Evet Bende öyle, kalabalıkta daralıyorum. Öyle gece gezmeye değilde günü birlik kaçamak gibi sordum.
+1 oy
(6,924 puan) tarafından
Uyuyacam canım planım bu saat 10 yatağa kon umarım arka konteynerimdekiler kudurmazlar geçen sene polis çağırdık bu sene aynı rezilllik olsun istemiyorum 
0 oy
(759 puan) tarafından
Şöyle eskiden olsa dışarı da kutlamak daha iyiydi . Şu devirde evden çıkmamak en iyisi … 
(1,085 puan) tarafından
Haklısın,  soğuk, salgın, hastalıklar..
(759 puan) tarafından
Canım bunlarda var ama insanların canına kast ediyorlar  en çok ondan korkuyorum
0 oy
(12,552 puan) tarafından

ben bu tarz günlerde dışarı çıkmayı sevmiyorum. normalde 3 lira olan şeyler böyle günlerde 10 lira :P

hiç dışarıda olmadım bugüne kadar yılbaşında. 

birkaç kez arkadaş evi falan. bu sene de evdeyiz. kocam 12ye dayanmaz uyur koltukta, 12 olunca kalkar bir öperim bu bizim kutlama :P

kız küçük bir yere gidemeyiz zaten

(1,085 puan) tarafından
:D Ben kocamı yeni yıl için uyandırıp öpsem fırça yerim bence sjsjsjs
(12,552 puan) tarafından
e mecbur uyandıracam koltukta mı uyusun gece boyu :D
0 oy
(7,941 puan) tarafından
Günah kutlamayın :D
(1,085 puan) tarafından
Tamam canım  :D
0 oy
(620 puan) tarafından
Biz evde tüm aile beraber yemek hazırlayıp, birlikte kutlayacağız. Dışarıda da fena olmazdı hem çok soğuk oluyor hemde yeni yıl geceleri olaylar da çok olunca insan korkuyor. 
(1,085 puan) tarafından
Haklısın, arabamız olsaydı bir turlayip gelmek fena olmazdı ama  :)
0 oy
tarafından
Yani ev olur anca biz kutlamayiz zaten sadece kestanemizi aburu cuburumuzu hazrlar komedi filmi izleriz eşim ve çocuklarımla buda yeterli bize :)
(1,085 puan) tarafından
Ailece huzurunuz yerindeyse sizden mutlusu yoktur.
tarafından
Aynn çok şükür canm huzurumuz yerinde biz boyle mutluyuz evde 3 tane minnagim var o yüzden dsari asla cikamayz:)
(1,085 puan) tarafından
Bir tane ile çok zorlanıyorum 3 tane ile düşünemiyorum. Bir de araba olmadığı için bir yere gitmek isteyince dolmuş kullanmak rezillik.
tarafından
Aynn öyle valla çok zor olur ki dışarı çıktığından da bsey anlamazsn araba olsa yine iyi yani aman ne yapalım 2025 de böyle olsun sağlık sıhhatli mutlu huzurlu olalimda :)
0 oy
(5,487 puan) tarafından
Evdeyiz. Cocugum aksam 9 da yatiyo. 

Kis gunu cocukla bi yerlere de gitmek zor geliyo. 1-2 gun icin canta hazirla falan. 

Aksam yemek yapmam biseyler yeriz. Cocuk uyuyunca cay keyfi yapariz :) sabahta guzel bi kahvalti. Zaten ertesi gunde is basi :(
(1,085 puan) tarafından
Evet ya iş telaşı gıcık ediyor insanı. Bebeğim küçük olduğu için çalışmıyorum ama eşim çalıştığı için geç saate kalamıyor. Hayal işte,  bir umut bir şeyler yaparız diye düşünüyorum  :D
(5,487 puan) tarafından
Onemli olan hep birlikte bi arada olmak. Guzel yemekler ,tatlilar yemek :)
0 oy
(29,037 puan) tarafından

Yan gel yat Osman aga :D

(1,085 puan) tarafından
Bebem ordan selam veriyor , nah işareti cekerek :D
(29,037 puan) tarafından
Nasii anlamadım
(1,085 puan) tarafından
Yan gel yat diyon ya sjsjs
Bebegimde he he yatarsın diyor manasında diyorum .xd
(29,037 puan) tarafından
Hee ☺️doğru
0 oy
(2,621 puan) tarafından
Sıra gecesine gideceğiz maksat kafa dağıtmak baska zaman vakit olmuyor yılbaşı bahanesine gidelim dedik
(1,085 puan) tarafından
Guzel fikir. Nerede yaşıyorsun
(2,621 puan) tarafından
Gaziantep:)
(1,085 puan) tarafından
Bende Antepte yaşıyorum. Kalealtina mi gideceksiniz ?
Burada sıra geceleri pek güzel olmuyor ama begendigin bir yer varsa öneri kabul ederim.
(2,621 puan) tarafından
İkincibahar konukevinde yer ayirttik. Daha önce gidenler memnun ama bakalım biz ilk defa gidecez
0 oy
(4,372 puan) tarafından
Bu sene de evde kutlayacaz eşim calisicak çünkü tekelimiz var ondan dolayı 11 gibi evde olur muhtemelen başbaşa olmayı düşünüyoruz bakalım keyif yapicaz ☺️
0 oy
(139 puan) tarafından
Ortalık 56 afgani surisi her çeşit insan varken ben olsam dışarda kalabalık ortamda bulunmam
0 oy
(13,704 puan) tarafından

Bebiş var heralde, bu senelik evde güzel sofra kurup baş başa olmak uzun sohbetler iyi gelecek gibi:)

Benimkiler iki buçuk ve bir yaşındalar, kayınvalidem israrla hep beraber onlarda kutlamaya davet ediyor ama benim ayı istemiyor buyuk ihtimalle evde kutlayacağız oldukça sofra kurmaya çeşit yapmaya çalışacağım 

0 oy
(11,803 puan) tarafından
Ben öyle günler dışarı çıkmayı hiç sevmiyorum.Disarida çok kendini bilemez sarhoş olup taşkınlık sululuk yapan oluyor.bana yapmasalar bile keyfim kaçıyor aynı ortamda olmaktan.Bir de fırsat bu fırsat diyip herşey iki katı oluyor.kardesimle nişanlısı gidecekmiş bir yere kişi başı 1000 TL.oyle ahım şahım da bir yer değil bence.Ben evdeyim.annem filan gelecek.e bende fırsat bu fırsat dedim ki çocuğun doğum gününü kutlarım.kalabalik olacağız.
0 oy
(407 puan) tarafından
Biz evde olacağız güzel bir sofra kuracagım dışarısı tehlikeli oluyor birde aşırı pahalı artık herşey onun yerine evde hazırlık yapcam belki aileleride çağırırım emin değilim 
0 oy
(710 puan) tarafından

Uzun zaman sonra biz kaçamak yapacağız bebemi  uyuturum 9 da. Gece kalkmıyor babannesi dedesiyle kalacak eve gelince alacağım. Böyle günler evde kutlamak bana da cazip geliyo ama biz  dışarda kutladık eşimde bir kaç yıldır. Geçen yıl bu zamanlar bebeğimi yoğun bakımdan almıştım zor zamanlar geçirdik. Bir gece kafa dağıtacağız kalabalık uzun süredir görmedik :) arkadaşlarla plan yaptık çiftlik evine yer ayirttik. Evime de yakın birşey olursa 10 dakikada gelebiliyoruz içim rahat ondan

0 oy
(3,328 puan) tarafından
Burada yarın noel tatili. Eşim yer ayırmış yemek için, arkadaşım ve esi filan da gelecek. Ama arkadaşım bildiğimi bilmediği için ağzından kaçırdı:D olsun yine de sevindim. Oradan da arkadaşıma geçeceğiz cay çerez vs, tatli yaptim gidecegiz diye. Ya maksat zaman geçirmek kutlamak asla değil. Yılbaşında da tatil var muhtemelen evde geçiririz. Bebeğim küçük
0 oy
(75 puan) tarafından
Yılbaşı kutlamiyoruz sizde kutlamayn

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,004 göst.
0 oy
4 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 86 göst.
0 oy
9 cevap 220 göst.