0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim 2 de işe gitti ben oğlumu uyuttum. 1 saat spor yaptım duşumu aldım oğlum uyandı ona yemek yedirdim. 

Üç haftadır diyet+ spor yapmama rağmen kilom durduğu için tek öğün yapmaya karar verdim. Hâlâ öğlen yediklerimleyim.

Sonra ışık hızı ile baklava yapmaya karar verdim. Malzeme olarak sadece nişastam eksikti gittim hemen bakkaldan aldım eve geldim elektrik gitti dedim yâ hû eşcağzım sevinsun diye yapicam n'olur gel dedim tâbi bu sırada cevizleri ayikladım oğlum ile bir kitap okuduk bereket geldi ve baklavayı yaptık pişirdik şerbetledik. Oğluşum yedi güzel güzel sonraa uzun bir masal anlattım dinazorlu uyudu yatağa yatırdım kendimde battaniyeye sarıldım. Diyet yaparken benim gibi elektrolit kaybedip üşüyen var mı ? 

image

Kilo vermeyi aşırı derecede takmış durumdayım. Doğal olarak hemen hemen her şişman gibi hızlı ve çabuk kilo vermek istiyorum. Birgün verdim hedefime ulaştım diyebilmeyi çok istiyorum. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başlığı zeka seviyesi yerlerde olan yapay zeka seçti. Hızlı kilo vermek gibi bir gayem yok böyle bir şey de mümkün değil kilo hafızası var bedenin biliyorum o yüzden tosbağa gibi ilerliyoruz elhamdülillâh. 
tarafından
Aşkım baklavaları yersen baklava karın kası elde ediyorsun başlığa göre hdjdjs
tarafından
Tâbi cicibebe yiyince de zayiflaniyordu zaten
tarafından
Ben baklava kas değilde su göbekte aşağıdan inen kadınlara has düz kas varya onu çok istiyorum
tarafından
Cano ona baya bir emek istiyor ya manken gibi eşimle bir konuşayım istersen sana program yazsın
tarafından
Program dan ziyade istikrâr şart bu sefer istikrârlıyım evin bı odasi spor odası yaptık. Malum vardiyalı sistem çalışıyor eşim çocukla salon üyeliğim olmasına rağmen gidemiyorum. O yüzden en güzeli çocuk uyuyunca yapmak.
-Reklam-
0 oy
(1,583 puan) tarafından
İnşallah başarılı olursun son yemek yedigin saati 16.00 olarak ayarla ondan sonra meyve sebze dahi yeme çok acikirsan yesil çay iç. Son yediğin yemek de besleyici olsun bol sebze bol protein olsun hemen farkı görürsün bu arada ekmek makarna pilavı hayatından çıkar 
tarafından
Üç haftadır iki öğün yapıyorum gitmiyor
tarafından
Ekmeği asla çıkarmam bir dilim tam buğday yiyorum yoksa zaten ekmek yıllarca yemişiz hayattan tamamiyle çıkarılacak gibi değil öyle diyet yapınca yine diyeti bırakınca yiyip daha hızlı kilo alınıyor
(1,583 puan) tarafından
Zaten tam buğday sağlıklı olan ben beyaz ekmekten bahsediyorum. Tamamen gluten ve aşırı zararlı. Zaten diyet başlayınca bırakılacak bir şey değil metot değişebilir ama diyet asla bırakılmamalı yaşam tarzı olmali
tarafından
Pirinç olarak siyah pirinç tüketiyorum oda hiç yeme daha iyi salataya iki kaşık koyuyorum
0 oy
(135,301 puan) tarafından
oohaaaa olsada yeseeeekkkkk
tarafından
Bebeğim sizin illere var mı kargo bir dilim dahi yemicem Sevda çok kararliyim
tarafından
Benim istikâkımı sen yiyebilursun
(135,301 puan) tarafından
ooyy olmaz sen ye benim icin 1 dilimden bisi olmaz
tarafından
Artık yarın belki tadına bakma niyeti ile bı dilim yerum
0 oy
(2,322 puan) tarafından

Hiç çekmedi canım :) kaç kilosun bende zayıflamak istiyorum ama yok bacım azimli değilim

(2,322 puan) tarafından
Ayarları ayarlarına tutmuyor ki. Üstelik 3 yaş ikiz ve 7 buçuk yaş. Desende çok anlamıyorlar ve babada kötü örnek. Söylediğim tesirli olmuyor yani. Diyorum hatta ben ziyan olacam bu gidişle :(  çok değil ama aşırı kilo almam ve vermem yasak. Kanser geçmişim var. Durdurmam kendimi diye korkuyorum, o yüzden bi yerden başlamam lazım. Sen yürüyüş yapıyordun sanırım . Memnunmusun ?
tarafından
Evet küçükler de nasıl alışılar ise öyle gidiyor kiiiz. Tâbi baba en önemli faktör. Senin o zaman hiç hamur işi şeker yememen lazım biliyorsun ki şeker kanseri besliyor. Cânım benim yâ ben memnunum elhamdülillâh. Diyet grubumuz var wpde biz de birbirimizi motive ediyoruz. Wp olmasini sorun etmezsen gel.
(2,322 puan) tarafından
Öyle gerçekten. Dikkat ediyorum cnm  ama sıfırlamak en iyisi tabi ki..
Duruma göre bende almak istiyorum ama kullanmam kenarda kalır düşüncesi sıkıyor haliyle. Eşim rahatsız olur bu nedenle düşünmüyorum cnm
tarafından
Tamam cânım benim sadece söyleyim dedim ❤️ bak alalı 4 ay oldu daha yeni yeni kullanıyorum. Açıkçası vakit olmuyor 1 çocukla. Kaldı ki düşün senin 3 tane ile sorumluluk ekstra artıyor.
(2,322 puan) tarafından
Allah razı olsun ❤️
Aynen cnm
0 oy
(327 puan) tarafından
Ben diyetisyene gidiyorum 17 günde 4 kilo verdim hepsi yağdan gitti. Tıka basa yiyorum valla. Vücut aç kalınca beyin yağ depolatıyor 1 öğün az bence o yüzden. Sabah kahvaltım ara öĝünüm akşam yemeğim ve yine ara öğünüm var sabah akşam 1er dilim ekmek. Pilav makarna bulgur vs yok ama. Tabi arada ufak kaçamaklar oldu onlar olmasaydı belki daha fazla verirdim
(327 puan) tarafından
74 küsurla başladım 66 ile hamile kalıp 84 ile doğuma girdim 3 aylık oğlum. Şuan 70 oldum bakalım diyetisyenim 60 hedefledi ben 54'ü hedefledim çünkü evlenmeden 52 idim kızım zamanında 60 ile doğuma girip 40 çıkmadan 53 e inmiştim. Sonra psikolojik yeme ataklarım oldu 66 oldum şiştikçe yedim yedikçe şiştim ama artık mutlu değilim eski halimi özlüyorum diye uzman desteği almaya karar verdim. Şimdilik iyi gidiyor tabi emzirdiğim için arada kaçamaklarım oluyor ama diyetisyenime söyleyince telafisini yapıyor
tarafından
Rabbim kolaylık versin hedefine ulaş
(1,259 puan) tarafından
Rabia boyun kac canım
(1,259 puan) tarafından
Şuan 69 flan en fazla aşırı yersem 70 çıkıyorm  bende 60 la hamile kaldım 80 la doğuma gitmiştim 20 kg adlö Kırım'da ilk 3 ay 66 ya düştüm ama aldm üstüne benm idealim 60 kg ilk oğlumdan sonra diyet sprışa 57 olmuştum ama baya zayıf oluyor bende 60da herkes zayfsn diyor 9 kg vermem lazım
(327 puan) tarafından
158 cm canım. Inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
0 oy
(13,869 puan) tarafından
Direnç kiloda isen vücüdu şaşirtmak öğünleri değiştirmek gerekiyor 

Tek öğün iyi seçenek,haftada bir 24 saat su orucu deneyebilirsin 

Sivi beslenme de olabilir sadece sıvı tarzı (smoothie çorba)

Ayran aşi detoksu direnç kilo için bire bir bizim grubta çoğunluk onla kırdı 
tarafından
Ayran aşını yaptım yapmasına içim hiç almadi ne bileyim kız bir de +spor ile üç hafta durdu kilo dedim ha veririm ha veririm detoks yapmayım sabit kaldı korumaya aldı vücud kendini. Bakalım dediğin gibi bu hafta bir şeyler yapicam. Sen kaç oldun ?
(13,869 puan) tarafından
53 oldum annemler geldi ülkeden yirmi gün kaldılar
Bir daha nasıp olurmu diye kasmak istemedim yedım hunharca 58 olmuşum 55 ettim şimdi
tarafından
Anaam cânım yâ olsun kalabalıkta güzel oluyor

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 121 göst.
9 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 96 göst.
+1 oy
12 cevap 273 göst.
19 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biracizkul (6 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,340 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...