0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (841 puan) tarafından
İyi geceler hanımlar bi tanıdığım 1 hafta önce ameliyat olan akrabasına gitmiş pasta yapmış götürmüş yemek yedikten sonra çayın yanına getirmemiş evde var olan şeyleri çayın yanına kurmuş bu tanıdığımız çok üzülmüş neden pastami getirmemiş diye ve üstüne başka birinin yaptığı pastayı övmüş çok güzel olmuşta gorumcelerim o pastanın tarifini istemişte bu tanıdığım kişi yaptığım pastayımı kucumsedi diye üzülüyor teselli ediyorum nafile sizce neden böyle yapmıştır bu durum benimde hoşuma gitmedi açıkçası bana yapılsa bir daha o eve adım atmam 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,544 puan) tarafından
Kıskanmış olabilir, herkes pasta yapamıyor birde meyve veren ağaç taslaniyor genelikle . Benim tanıdıklarımda öyle,  bir süre sonra fark ettim benim yaptıklarımla ılgili degil, kendiyle sorunları var, değersizlik hissi gibi. Başkasından çıkarıyorlar,  kıyas cok yapıyorlar falan. Kendime sordum neden bu kadar çok takıyorum,  onlarda kim. Benim ölçütüm yine " ben" olmalıyım diye.  Bir süre sonra sinek vızıltısı gibi geliyor 
(107 puan) tarafından
+++++++++++++++
(841 puan) tarafından
Bende bu şekilde teselli ettim çok kırılmış ve dediğin gibi herkes pasta yapamaz heleki kek kalıbında kabaran bir kek asla yapamaz evet kıyas o kadar yapıyor ki bu kişiye karşı insanları öv öv bitiremiyor
(2,544 puan) tarafından
Çokta takıyorsa kendine değer vermeyi hayatinin merkezine kendini koymayi bilmeli. Demekki sen söylemene rağmen teselli bulmuyor ozdeger zafiyeti var. Sen birsey yapamazsın canim. Bazende insanlar onaylanma, pış pış istiyor, ben söyler geçerdim
(841 puan) tarafından
Evet öyle kendine güven özgüvenli ol diyorum o kadar güzel Rabb'im kusursuz yaratmıştı ki güzelliği dillere destan kendini o kadar güzel geliştirmiş yetiştirmiş birinden bahsediyorum ki zaten hep böyle kaliteli insanları cahil insanlar çürütüyor
-Reklam-
0 oy
(3,893 puan) tarafından
İyilik yap denize at balık bilmezse hâlik bilir... Boşuna üzmesin kendini kardeşim 
(841 puan) tarafından
Evet iyi ve kötü niyetiyle Allah'a havale et dedim sana düşen ziyaret etmekti
(3,893 puan) tarafından
Ayn öyle o üstüne düşeni yaptı karşıda ki kendi halini düşünsün
(841 puan) tarafından
Kesinlikle canım
(3,893 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️
0 oy
(262 puan) tarafından
Bi arkadaş vardı eskıden önüne koyduğumda burun kıvırıp hep eşim bu tarz sevmez derdı. Sütlü yapsam sütlü sevmez çıkolatalı yapsam cıkolata sevmez derdı:⁠-⁠) bende çareyı bisküvi gofret koyarak buldum özellikle dedim yapacaktım ama abi sevmıyor muşsun ya ondan yapmadım kadın şok tabi kocasının da yüzü düştü. 

Sonra kadın hamıle kalınca yaptığım bi pastayı özellikle istedi çok güzelmiş canı çekmış:⁠-⁠D yaptım davet ettım sonra alakamı tamamen kestım meğer hep kıskançlıkmış. Onun yaptıkları Rabbim affetsin yenılmezdı ama yıne güzel olmuş derdım. 

Bunun yaptığı da kesın kıskançlık
(841 puan) tarafından
Herkes hamaratli olamaz hazmedemedikleri bu zaten iyi yapmışsın bize ruhumuza hayatımıza iyi gelen insanlar lazım böyle insanlar yoksada tek takılmayı tek başına eğlenmeyi mutlu olmayı bileceksin
0 oy
(883 puan) tarafından
Buna, arkadaşının hesabından foruma sorduracak kadar üzülmesi bir tek bana mı garip geliyor? 
(841 puan) tarafından
Çünkü bende üzüldüm kimse hakkında suizanda bulunmak istemem bu kişi bana çok yakın burdaki amaç ne başka görüşleri dinlemek istedim biz duygusal anlamda üzüldük belki bundan dolayı gerçeği görmemiş olabiliriz başka bakış açısından değerlendirmek istedim ortada gerçek niyet ne diye hem burası sohbet amaçlı bir platform her konuda her şeyden forum açılabilir sorulabilir size neden garip geliyor keşke yazmasaydin
(883 puan) tarafından
:) siz istediğinizi sorabiliyorsunuz ama ben garip bulduğumu söyleyemiyor muyum? Kötü birşey demedim bile. Art niyetli biri işte Da Vinci'nin şifresi değil. Canınızı sıktığınıza değmez
0 oy
(3,790 puan) tarafından
Tamamen fesatlık . Benim de bir arkadaşım vardı öyle kendisinin elinin lezzeti yok bana burun kivirirdi alakami kestim kafam rahat 
(841 puan) tarafından
Ohhh en iyisini yapmışsın canım fesat insanlar ruh emicidir
(3,790 puan) tarafından
En güzeli hiç muhattap olma

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 365 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde &Huzurum25& (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
12 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,529 cevap

37,506 kullanıcı

Kategoriler

...