0 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (642 puan) tarafından
Kizlar bu iki gecedir kizlarimda ateş var ne yaptıysam düşüyorum yine yukseliyo yoruldum artık bugün sağlık ocagina götürdüm antibiyotik yazması dolven iburamin yazıp gönderdi cumaya kadar bakalım dedi ateşi sürerse cuma günü gel dedi evde sirkeli nemli bezle siliyorum rllerini kollarını ilaç veriyorum ama ateşleri tekrar cikiyo ne yapabilirim kizlar fikir verin 

6 Cevaplar

0 oy
(1,015 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım 

Çocuk doktoruna götürdüm mü,kan tahlili yaptır bi 

İnşAllah hemen iyileşirler canım benim 
(642 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağolasın
Yok canım sağlık ocağına gotudum sadece ama bu gidişle sabah doktora goturucem
-Reklam-
0 oy
(3,700 puan) tarafından
Sagiik ocagiyla niye uğraşıyorsun canım gotursene çocuk doktoruna kan tahlili falan yapsın kanında mikrop vs olmasın ..sağlık ocağı ilgilenmez ki çocukla 
0 oy
(3,291 puan) tarafından
Lütfen sirkeli su yapma

Ateşi içe vurur 

Bu daha kötü gülüm

Lütfen yapma 

Ilık duş alsın 

Olmadı 

Bir doktor görsün canım 

Belki bir yeri ağrıdıyse ondan olabilir 

İltihap olabilir.

Geçmiş olsun 
0 oy
(346 puan) tarafından
Enfeksiyon falan mı var canım üzerlerinde ateşi cıktıkca sadece zıbın olsun ılık dus aldır bir de cocuk doktoruna görün  canım cocuk doktoru muayene etsin 
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Sarımsakl bal limon kürü yedir. Bu kür ile ateşinin düştüğünü söyleyen geridönüşler var İnstagramda. Hemde antibiyotik ve antioksidan kaynağı. 
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Enfeksiyon olmadan ateş cikmaz canım diş ateşi veya aşi değilse durduk yere çıkmaz .ya boğaz enfeksiyonu ya orta kulak enfeksiyonudur boğazda birşey yoksa .kızlarda idrar yolu da olabilir .aile hekimleri ile uğraşma onların şuan grev derdindeler ilgilenmezler bile doğru düzgün en iyisi çocuk doktoruna götür 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 114 göst.
8 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
26 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Feride98 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 45 göst.

407,803 soru

12,242,586 cevap

37,026 kullanıcı

...