+2 oy
614 göst.
önce Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından

Kızlar hiç yaşadığınız anlattığınızda kimsenin inanmadığı işte Allah’ın varlığına gerçekten inandım dediğiniz mucizevi bir farklı olay yaşadınız mı ? Ne yaşadınız ? Anlatın okuyalım hep beraber:)

31 Cevaplar

+7 oy
önce (780 puan) tarafından
çocuklarım oldu. 1 milim bile olmayan kan pıhtısından kucağımda mis kokulu bebeklere dönüştüler. benim gözümde en büyük mucize insanın yaratılışı. her gün aynısını düşünüyorum. portakaldaki vitaminden kocaman insana giden bir yol...
-Reklam-
+5 oy
önce (472 puan) tarafından

Çok yaşamışımdır ama birden sorunca unuttum :D

önce (125,046 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️
+4 oy
önce (634 puan) tarafından
Kızımın şekeri 3 günlükken 11 e düştü göz doktoru bile inanmadı e nabizdan gösterdik. Solunumu durdu ölmüştü yani ama rabbim yiyecek ekmeği varmış bana bağışladı çok şükür ki :) mucize bir kızçem var o yüzden. Bebeklerin kendisi mucize :))
önce (19,267 puan) tarafından
Allah'ım korumuş. Çok geçmiş olsun. Peki şeker hastaligi var mı hala bebisin. Ne durumda şuan
önce (3,068 puan) tarafından
Yaa kıyamam bebişlere hiç birşey olmasın. Sağlıklı uzun ömürleri olsun <3
önce (9,732 puan) tarafından
Şuan kızınız kaç yaşında herhangi bir hasar oluştu mu.. benimde oğlumun 29 a düşmüştü 1 hafta yoğun bakımda kaldı şuan 5 yaşında yeni yeni konusuyo kafamda hep acaba ondan mı geç konuştu sorusu var
@Linkin çok tesekkurler. Evet hipoglisemik bir bebek 1 ay kaldık yenidogan yoğun bakımda insülin inatciydi dusurulemedi genetik malesef Almanya'dan bir ilaç getirttik tedavimiz ilaçla yapıldı sonra taburcu olduk şuan gayet iyi şükür ki. Endokrin doktoru da yılda bir kez kontrol istedi suanlik bir sorun olmadığını söyledi. Şeker yüksekliğinin çaresi var da hipoglisemi yani şeker düşüklüğünün yok malesef, hep takipli saatli yemek gerekiyo. Bizimki şükür ki gayet iyi normal çocuktan bir farkı yok
@meriirem amiiiiin ♥️ Allah korusun onları
Allah'a çok şükür. Geçmiş gitmiş olsun inşallah
@gokefram benim kızım 1 yaşında henüz 13 aylık. Evet malesef difüzyonlu alanlar kaldı 3 günlüktü emar çekildi. Görme ve omurilik kısmında hasarlı alanlar vardı beyin şeker olmayınca kapatıyor kendini diğer organlar gibi değil. Ona bağlı nöbet ve havale geçirdi bizimki ama sizde böyle bir durum oldu mu? Birde biz eeg çektiriyoruz düzenli şuan bir soeun kalmamış gibi gözüküyor küçük olduğu için MR tekrarlanmadi gelisimide iyi olduğu için. Bize hastaneden çıkarken yuruyemeyebilir konusamayabilir oturması kelime sayısı bunları hep takip edeceğiz dedi ama benim kızım hepsini erkenden yaptı. 12 ay kontrolünde nöroloji artık normal çocuk doktoru takip edebilir dedi. Siz bu konuda bir nörolojici ve çocuk psikiyatristine danistiniz mi. Belki genetik olabilir, şeker tabi beyni çok büyük oranda etkiliyor ama erken yaş yani 0-3 yaşta beyin kendini tamir edebiliyor yani o kısımları siliyor onunla alakalı diyebilmek zor
@Linkin amiiiin sağlıkla büyüsünler insallah
Çok şükür bizim emar çekilmedi istedim ama çok küçük beyni hasar almadın dedu doktor. 1 günlüktü öyle olunca birde. Bende gebelik şekeri vardı indan öyle oldu. Ama büyüyüp konuşmadığını fark edince eeg cektirdim temizdi çocuk doktoru çocuk pskologu göz doktoru kalp doktoru kalbide deliktii. Bakmadigim goturmedigim şey kalmadı. Bizde geç konusma ztn genetik kaynimla kayinoederim 8.9 yaslarjnda konuşmuş ama içimde hep acaba mi diye bir şüphe vardı. 2 senedir dil terapistine götürüyoruz
Bizde de aynı kalbinde ufurum var 9.ayda çıktı anlaşıldı. O zaman çok büyük oranda genetiktir. Çünkü Yenidoğan döneminde zaten beyin 0, 1 günlükken geçirdiği krizde beyin hasarli alanlar bile oluştursa tamir ediyor gelişirken, 3 yaştan sonraki dönemde artık tamir olmuyor. Ondan olduğunu pek düşünmüyorum o yüzden. Bizde hasarlı alanlar vardı çok ciddi yerlerde. Çok şükür ki onlarda kalmadı hepsinin gelişimi normale döndü. Omurilik kısmındaki çok riskliydi özellikle. Oturması yürümesi ömrümden ömür gitti acaba yapabilecek mi diye. Çok şükür ki hepsini yapabildi. Böyle hasarlar direk beyin dalgalarına yansiyormus. Yani birşey olsaydı eeg de mutlaka çıkardı. İçin ferah olsun
Allah şifa versin canlarım. Hiç yaşanmamış gibi sağlıklarına kavuşsunlar
Çok şükür benim zamanında oturdu emekledi yürüdü ama bir türlü konuşma yoktu. Şükür eeg temiz çıktı 2 senedir dil terapistine götürüyoruz şükür konusuyo ama bu 5 yılda ben neler çektim bir ben bir Allah bilir ya birşey varsa hasar olmuşsa ya bu ya şu diye diye çok gece uyuyamadim sabaha kadar oturup ağladıgim oldu. Elhamdülillah üstesinden geldik hepsinin sizede çok geçmiş olsun canım
Merirem teşekkürler canım ♥️
Amiiiin sağlıkla büyüsünler insallah ♥️
Gokefrem size de çok geçmiş olsun. Çok şükür geçmiş gitmiş. Konuşması da demek ki genetik. Yavaş yavaş konuşur o da
Linkin
Teşekkürler canım elhamdülillah konusyo sadece 3.4 harfi tek diyemiyo onun içinde dil terapistine devam edecez 1 inci sınıfa başlayına kdr yaşıtları gibi olsun diye
Maşallah. Bı çok çocuğun ilkokula başlamadan önce çıkaramadığı harfler oluyo. 1. Sınıfta okumaya başladıkça genelde çoğu duzeliyo
Aynen bakalım İnşaAllah düzelir oda
+4 oy
önce (3,216 puan) tarafından

Ooo hem kendim yaşadım hemde ailemde yaşayanlar çok bir tane üsten anlatayım annem 20 günlük iken konuşmuş kimse inanmıyor ama vallahi de konuşmuş şuan annemin köyünde hala annemden söz ederler hacı Ahmedin kızı Fatıma bebek iken konuştu diye neler anlatmış neler dedikleri bir bir çıkmış ama beni en çok etkileyen can alıcı noktası şu idi (BEN GÖKTEKİNİN RABBİMİN İZNİYLE SENLE KONUŞUYORUM ) demiş anneanneme, inanan var inanmayan var herkesin kendi şahsi fikridir saygı duyarım :)

Bence bu kadari yeter kardeşim kusura bakma hakkını helal et senide merakta bırakıyorum ama sonra diğer kardeşlerim imkansız kurgu gerçek değil derler ister istemez insanın canı sıkılır :)♥️
Sonra bı ara post aç da isteyen okusun biz merak ettik :)
Hahah :)
Yok bee canısı post kalsın bence ❤️
önce (28,953 puan) tarafından
Ne okudu bu gözler ☺️
+3 oy
önce (4,950 puan) tarafından
Namaz kilmiyordum öyle bir  rüya gördüm ki o rüyaydan sonra hep hasta oldum sonra namaza başladım sonra farklı bir rüya gördüm iyileştim  
+3 oy
önce (1,260 puan) tarafından
Mucizevi olay demek dogru degil canim. Sadece peygamberimizin yaşadığı olaylar mucizevi olur . 

Bilgilendiriyim.iatedim sadece. Ben de böyle diyordum hatta postum vardi ama dogru soz degilmis
+2 oy
önce (125 puan) tarafından
Ben normalde inançlı biriyim ama böyle mucizelere falan inanmazdım hhayatimin en zor anında öyle bir mucize yaşadım ki o zaman anladım şimdiye kadar gerçekten inanmiyormusum ya da o kadar değilmiş o an ilk defa kendimi Allah'a o kadar yakın hissettim 
+2 oy
önce (7,087 puan) tarafından
Yaprağın hareketinden tut, uçan kuşun hareketine kadar herşey ilahi düzenin matematiğinde hesaplanmış. Her an ilahi sistemin gözetimi altındayız. Toprağa baksan mucize,havaya baksan mucize, aynada kendine baksan mucize hepsi Allah'ın varlığına işaret. Gece uyku uyuyup sabah gözlerini açman bile çok büyük bir mucize mesela:)
+2 oy
önce (1,251 puan) tarafından
yaşamam mucize olabilir :D
+2 oy
Anlattığımsa kimsenin inanmadığı bişey degil ama Allah'ın hikmeti dediğim bı sey yaşadık. Ankara'da Antalya'ya giderken yolun daha başlarında babam fren tutmuyor dedi. Çok az tutuyormus. İyice bastırınca. Korka korka yavaş yavaş gidiyoruz.  Yolun yarısından sonra aniden önünüzde sarı yeşil bişey zıpladı zıpladı kenara kaçtı. Meğer trafik polisiymis. Bizi durdurmak istemiş. Yolun ortasında dururken oradaki  kamyonların yoğun ışıklarından dolayı biz onu görememisiz. Adam duracaz zannedip ortada duruyomus. Baktı biz görememisiz hemen kaçmış. Biz sonra farkettik. Hemen durdu babam polis yanımıza geldi ceza yazacakti. Babam durumu izah etti. Işıklardan görmemişim diye. Bizden başka kişiler de aynı şeyi söylemişler. O yüzden ceza yazmadi. Yolumuza devam ettik. Ve o andan itibaren frenler normale döndü. Eğer ki biz fren tutmuyo diye hızlı gitseydik belki de hic goremeyip.duramayip o polise carpacaktik. Allah'ım korudu. 
+2 oy
önce (873 puan) tarafından
Rüyalarım hep çıkar genelde ben şaşırmıyorum artık ama birine anlatırsam ve sonra olduğunu görürlerse çok şaşırıyorlar mesela üniversitedeyken bi rüya gördüm rüyamda bi çocuk vardı rüyamda hep o çocuktan uzak durmaya çalıştım içimden hep öyle geçti çocuğu ne tanıyorum ne daha önce gördüm ama aynı çocuk 2 ay sonra bizim sınıfa geldi derslere girmeye başladı benle tanışmaya falan çalıştı tersledim bende çok geçmedi hem terör suçundan hemde uyuşturucu maddeden tutuklandı :) birde rüyamda kızımı görmüştüm ilk gebeliğim boş gebelikti ertesi gün kürtaj olacaktım rüyamda bir dede geldi yanıma sadece sakalları görünüyordu yüzü nur ışığından görünmedi kucağında bi bebek vardı kızım sakın üzülme karnında değil nasibin bak burda ama zamanı var dedi o gece uyandığımda düşük yapmaya başladım benzer bi rüyayı daha sonra gördüğümde kucağıma kızımı verdi yüzüne baktım kızımın ben ne kadar iyi baksam da annesini istiyor kavuşma zamanınız artık dedi sabah uyandığımda test yaptım pozitif çıktı kızım doğana kadar inanmamıştım ama kızım doğdu yüzüne bir baktım ki rüyamdaki bebek :)
önce (756 puan) tarafından
Yok artiiiiiik sen evliya misin yoksa
önce (873 puan) tarafından
Valla o mertebeye ulaşabilecek bir insan olduğumu hiç sanmam ama Rabbimin beni koruduğuna hep şahit oldum ne zaman kötü bir iş gerçekleşecekse hep öncesinde gördüm kendimi çekebildim :)
+2 oy
önce (107 puan) tarafından

Benim gece gordugum rüyaları gündüz yaşamam :) kimse inanmio bitek annem inanıyor bazen rüyamı anlatıyorum sonra o olay yada gelişme olunce herkes bana bakıyor :))))

önce (1,629 puan) tarafından
Aynı şey banada oluyor desem :)) rüyamda ne görürsem çıkıyor yaşıyorum aynılarını dayımın dedemin hatta babamın vefat edecegini bile rüyamda gördüm daha neler neler varda anlatmamak lazım
önce (756 puan) tarafından
Cok ilginc. ben niye gormuyorum
önce (107 puan) tarafından
Bide öyleyim bide benim büyük oğlum  geçen  öldü anne dedi kim dedim bilmiyorum dedi 1 saat sonra uzaktan bı akrabamizin ölüm haberi geldi 4 yaşında oğlum 3 kere faln. Yaşadık bu olayı 3 undede anne öldü dedi kim dedim tanımıyorum dedi 3 farklı kişi öldü
+1 oy
önce (3,966 puan) tarafından
Evet bekarken oluyodu ***** gibi anlattım dahada olmadı 
+1 oy
önce (1,150 puan) tarafından
Eşimle tanışmak kesinlikle bana Allahın mucizesiydi. 

Doğaüstü insanüstü bir olay yasamadim sanırım ama eşimle öyle kötü öyle imkansız bir zamanda tanıştım ki ondan sonra da hayatım değişti hep iyilik güzellik geldi başıma 
+1 oy
önce (2,898 puan) tarafından
Elhamdülillah evrenin her zerresinde Rabbimin kudretini görüyorum. O ifade biraz tuhaf olmuş
+1 oy
önce (2,182 puan) tarafından
Birgün konyaaltı sahilinde plajındaydım ailemle saat akşam 9 hava karanlık. Oranın denizinin kumu bir anda çöker ben bunu ozamanlar bilmiyorum. Ve ben karaya yakın yerlerde oyalanırken ayağımla bastığım toprak birden  çöktü. Ben yüzmeyi bilmiyorum. Ayağım yere değmiyordu panik yaptım. Boğulmaya başladım sonra bismillahirahmanirahim Allahım sen yardım et boğuluyorum dedim. Birden suyun üstüne çıkıp az bilgimle kulaç atmaya başladım ve karaya kendimi zor attım çıktığımda deli gibi öksürüyordum.. Ozaman o benim için bir mucizeydi. Birgünde çok garip bir olay yaşadım yolda giderken 27-28 yaşlarında boynuna kadar uzun saçları olan kumral hafif dalgalı saçları olan yeşil gözlü yakışıklımı yakışıklı bir çocuk gördüm. Ama giyimi sanki geçmiş yıllardan gelme gibiydi. Ayaklarında eski bağlamalı terlik tarzı sandalet tarzı birşey elindede ağaç dalı vardı o ağaç dalını baston gibi yere değdirerek bana doğru geliyordu. bana baktı ve yanımdan geçerek yürümeye devam etti. Ama hayatımda hiç okadar güzel bir erkek görmemiştim. Kıyafetleri yüzü çok dikkatimi çekmişti.
+1 oy
önce (548 puan) tarafından
Eşimin tarafı hep erkek hiç kız yok bende ismii azam duası yapıp kız evlat istemiştim rabbim nasip etti cok sukur doktor %100 kız demesine rağmen herkes erkek demeye devam ediyordu 
+1 oy
önce (3,056 puan) tarafından
Evet yaşadım diğer evliligimden olan oğlum leşmenya hastalığına yakalandı 2 ay üniversitede yattik hep ben baktım hiç kimseye baktirmadim o zamanda 3. Evliligimi yapmıştım ve çocuğumuz olmuyordu eşimde sıkıntı vardı tedavi göruyordu neyse yeni eşim oğlumla okadar güzel ilgilendiki cenabı allahim hiç olmuyacak zamanda bana müjdeli haberi almama vesile oldu hastanede gebe olduğumu öğrendim ve şuan oglusum 6 yaşında maşallah oğluma kardeş geldi mucize gibi 
+1 oy
önce (14 puan) tarafından
Evet evliliğim :D biz görücü usulü evlendik bir akraba aracılığı ile geldiler konuştuk anlaştık falan sonra bazı olumsuz durumlar oldu ve evlilik yoluna girmedik herkes hayatına devam etti ondan sonra eşim gitmiş başkası ile evlenmiş boşanmışlar sonrasında bir ay evli kalmışlar bunlar yaklaşık iki sene içinde oluyor tabi sonra yine beni istemeye geliyorlar :D sonra da evlendk o zaman şöyle demiştim kaderinde varya yıllarda geçse hiç gormesende konusmasanda birleştiriyor Allah
+1 oy
önce (5,932 puan) tarafından
Allah'tan varliğina gerçekten inanıyorum illa mucizevi bir olaya gerek yok ben çok dua ettim tasinayim dye çok kötü evde yaşardım Yusuf peygamberi.ruyam da ezan okurken gördüm çok ağladım rüyamda inşallah güzel eve tasinurim dye dua ettim ve ismi azam hergun okurdum Allah'a çok dua ettim bir hftaya istedim ve hayal ettgim eve taşındim eşim iş bulsun dyordum buluyordu mesela kolay doğum olsun dedim hep zikir dua ettim çok kolay doğum geçirdim Allah okdr merhametliki yemin ederim kulunu asla darda birakmaz

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 394 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
0 oy
30 cevap 935 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,685 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu