+2 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde (161 puan) tarafından

Kızlar hiç yaşadığınız anlattığınızda kimsenin inanmadığı işte Allah’ın varlığına gerçekten inandım dediğiniz mucizevi bir farklı olay yaşadınız mı ? Ne yaşadınız ? Anlatın okuyalım hep beraber:)

31 Cevaplar

0 oy
(9,916 puan) tarafından
14.15 yaşındaydım birgün mutfaktan çıkıp salona geldim uzun boylu Beyazlar içinde bir kadın namaz kılıyordu secdeye eğildi ve kayboldu.soka girdim geri çekildim sert şekilde sırtımı kapıya çarptım. Annemede anlatmıştım inanmamisti ama Allah şahit gördüm rüya flnda değildi 
(792 puan) tarafından
Gece nasil uyudun korkmadin mi hic sonra ben olsam uyuyamam
(9,916 puan) tarafından
Uzun bir süre etkisinde kaldım namaz kıldığı taraf beni ürkütüyordu. Kimdi neydi nasıl gördüm nasıl kayboldu diye uzun süre etkisinde kaldım
-Reklam-
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Bi yakınımın komşunun kızı var aklından rahatsız dişi çürümüş çekilmesi lazım ama kız durmuyor çok ağlıyor ağrıyor diyormuş sabahtan Dr götürüp çektireceklermiş ama bide ne görsün annesi o dişin yerinde hiç çürük diş yok bütün dişleri İnci gibi olmuş bende çok derinden etkileyen Bi olay anne duası o gün sabaha kadar annesi kızına dua etmiş
(792 puan) tarafından
İnsanin inanasi gelmiyor. Ben boyle bir sey yasasam herhalde gozume uyku girmez korkarim. Belki de o yuzden yasamiyorum boyle degisik olaylar
0 oy
(1,609 puan) tarafından
Ortaokul ya da lisedeydim her gece yatmadan Yasin suresi okuyup yatma alışkanlığı edinmiştim illa okuyordum. Bir gece okumadan yattım o gece çok kötü bir rüya gördüm. Bir ha.van var en korktuğum binlercesi rüyamda bir tarlaya dolusmustu ilahi bir ikaz olarak düşünüyorum. Ama Allah affetsin devam ettiremedim 

Birde öğretmen olarak atama yapacağımız zaman yeşil ekran deriz onu rüyamda gördüm orda bir ilçe ismi vardı ama o ilçe adini hiç bilmiyordum. Sonra ben o ile ağırlık verdim oraları yazdım kayma ile atanmama rağmen ilçe merkezi oldu son 200 300 kişi kesin köye gider bizde, evim ve okulum karşı karsiyaydi oğlum okulu ile aramda duvar vardı sadece çok rahat ettim. Her şey benim için tıkır tıkır işlemişti oraya giderken. Rabbim büyük 
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Farklı bi olay değil aslında pek çoğumuzun yaşadığı bir olay.

Bir damla sıvıdan karnının içinde bir canlı oluşuyor. Gün gün büyüyor hareketleniyor, doğuyor.

Bu Allah'ın bize verdiği bi mucize değil de nedir? ♡ 

Buna bizzat şahit olup da Allah'ı inkar edenlere lanet olsun 
0 oy
(724 puan) tarafından
Görümcem hamileyken görmüştü çocuğunun engelli olacağını koltukta öğle vakti uyurken karşısına yaşlı sakalı bi amca kucağında çocukla bu çocuğu istiyor musun bakacak mısın bakarsan yükün ağır olacak ama bu senin imtihanın olacak görümcemde bakarım diyip kucağındaki bebeği almış ve gerçekten çocuğu şuan 9 yaşında yatalak ama çok güzel bakıyor her zaman cennetim diye sever ve bende inanırım böyle şeylere ve kendi olayımı anlatayım eşimle bi yere gidecez kapıda eşim beni bekliyor dışarıda yani bi yaşlı amca geldi bana kızım sen hamilesin dimi ddi evet ddm 7 haftalık hamileydim ve bana ddiği şu oldu oğlun olacak adını İbrahim koy yoksa çocuğun hep hasta olur ddi ve sonra kayboldu resmen bende eşime yok ya İbrahim ne ben oğlum olursa berat Ali koyacam ddm ve geçti 7 ay doğumuma yakın rüyamda beşik var yanında bi yaşlı amca oturuyor ben sana ddm İbrahim koy İbrahim koy ki acısını görmeyesin ddi ve bi uyandım eşime İbrahim berat koyalım ddi eşim tm ddi ve şuan 4 yaşında çok akıllı bi paşam var :)
0 oy
(3,241 puan) tarafından
Yaşadım 

Trafik kazası geçirdim araba çöp konteynerine vurup kaldırıma çıkmış ardına takla atmış 

Benim oturduğum kısım göçüp cam patlamış 

Çok şükür ayaktayim hayattayım:))
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Olmaz mı depremde 5 kat aşağı düştük 4 buçuk saat enkazda kaldık o kadar agirligjn altından sağ çıktık 4 haftalık hamileydim hiçbirsey olmadı bebeğime çok şükür simdi 1 yaşında 
(161 puan) tarafından
Allah korumuş canım hayırlı sağlıklı ömürler diliyorum
0 oy
(330 puan) tarafından
Şu son 1 2 aydır ahımın çıktığını görüyorum hiçte ümidim yoktu ama ben ne yaşadıysam birebir aynısını yaşıyorlar eksiksiz ama ben yinede onların müşkül durumuna sevinmemeye çalışıyorum rabbim görüyormuş gerçekten
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Yok düz sıradan insanım olsa da beni bulmayacak kadar da şanssızım 
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Bir çok kez. Mesla ben bir kere bayanbaya ölümden döndüm.kalbim durdu 1.5 dakika.oyle şeyler yaşadım ki .hatta bir YouTube kanalında anlatildi
(161 puan) tarafından
Hangi YouTube kanalı
0 oy
(1,333 puan) tarafından
8 yaşından beridir gizli göz kayması nedeniyle gözlük kullanıyorum ve her seferinde numaram büyüyordu doktorlardan sürekli numaranın düşmesi imkansız kayma olduğu sürece gözlük numaran düşmeyecek dendi 18 yaşında burun ameliyatı olmak durumunda kaldım ve gözlük takamayacağım için lense geçtim bir sene sonra gözümü yanlışlıkla yırttım asla ama asla gözlük numaram düşmeyecek diyordum ki keza doktorlar da aynı fikirdeydi sürekli artan numaralar psikolojimi de etkilemişti o yüzden doktora gitmek bile istemiyordum en son gözlük taktıkça hergün başım çatlayacak gibi oluyordu yeni gözlük almanın zamanı da gelmişti ve kızım hayatıma dahildi kızımla gittiğim ilk kontrolde numaramın düştüğü ve bu numara büyük olduğu için baş ağrısı çektiğim anlaşıldı hayatımda mucizelere inanan biri değilim zaten öyle çok da bir şansım olduğu söylenemez ama kızım bana şans olarak geldi gibi oldu doktora gitmeden bir gece önce çok ağladım yine aynı sonucu almaktan yoruldum diye ama eve gelince şükür içinde mutluluktan ağladım 
(1,333 puan) tarafından
Normalde biri 6 diğeri 7 idi şimdi 4 ve 5 olmuşlar
(161 puan) tarafından
Senin de retinan mı yırtıldı gözünün arkası
(1,333 puan) tarafından
Retinam yırtıldı
(161 puan) tarafından
İyi misin şu an peki nasıl görüyorsun ben de bu durumu yaşamaktan çok korkuyorum sürekli bunu düşünüyorum
(1,333 puan) tarafından
Çok iyiyim iyi bir tedavi ile küçük bir yırtık olduğu için 1 hafta da kapandı yırtık ben göz kalemi ve tırnakla yırttım yanlışlıkla

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 403 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 945 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,686 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,335 soru

12,267,530 cevap