+1 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (2,281 puan) tarafından

napiyonuz hanımlar bitti mı işler, ben oturdum kahvemi içiyorum , daha yemek yapmam lazım yaa mantı salata geçicrirecem bugünü büyük ihtimalle ya :))

size bir sorum olacaktı ya şimdi kızım oynasın diye oyuncaklar veriyorum ama sürekli bir oyuncak alıp al al diye geliyor yanıma bende alıyorum, mtfak oyuncak ise yemek yapıyormuş gibi yapıyorum, uçak yada araba ise onu sürüyormuş gibi yapıyorum ama hala mızmızlaniyor ağlıyor çığlık atıyor ya ben o oyuncakla ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kızlar jshhdh sizin fikriniz varsa beni aydınlatın yaa..

image

12 Cevaplar

+2 oy
(1,134 puan) tarafından
bence sıkıldım beni eğlendir demeye çalışıyor. kızının yaşını bilmiyorum ama büyüdükçe daha çok oyun kurmak istiyorlar. örneğin başlarda sadece arabayla vın vın yaparken daha sonra arabaya otopark yapıp içine sokup çıkarman gerek. ya da başlarda bebeğe sadece mama yedirir uyutursun ama sonra üstüne yeni kıyafetler dikmeni, bebeğini ameliyat etmeni falan bekler. oyunları sürekli geliştirmek gerekiyor.

ben kendi küçüklüğümden yola çıkarak davranıyorum çocuklarıma genelde işe yarıyor. bide zannettiğimizden daha çok algılıyorlar. konuşamayınca ben anlamıyor diye düşünüyordum ama anlıyorlar karışık durumları bile
(2,281 puan) tarafından
çok teşekkür ederim canım öyle yapmayı çalışırım bakalım.. kızım 15 aylık
(1,134 puan) tarafından
o aylarda algılar daha da açılıyor ondan sıkılıyordur. benimkiler 20 aylık artık oyun kurmaya başladılar iyice.

bu arada postuna da cevap vereyim; ben gibi garibanlar işteler. evimde şuan çamaşırlar beni bekliyor, ortalık dağnık, evin süpürülmesi gerek falan falan ama yemek derdim yok kaynanam sağolsun ;)
(2,281 puan) tarafından
ayy çalışan annelerin işi de zor canım Allah kolaylık versin
(1,134 puan) tarafından
aklım hep evde kalıyor ve işler birikiyor evde onun dışında sorunu yok. ortalama bir ev hanımından daha az yoruluyoruz aslında. işte daha çok dinleniyor insan...
(2,281 puan) tarafından
işte o yaptığın işe bağlı.. ama haklısın valla ev hanimligi da hiç kolay değil canım yaa
(1,134 puan) tarafından
tabi o da var da ne bileyim ev işi çok çok ağır geliyor bana. bide nankör. yapsan da bitmiyor. sürekli evin içinde dön dur
(2,281 puan) tarafından
valla doğru yap yap bitmez artık insan sıkılıyor cidden ya
-Reklam-
+2 oy
(564 puan) tarafından
Valla banyo yukadım kendi odamı kızçelerimin odasınj topladım şuan mutfaktayım az dinleneyim dedim çamaşır suyu çarptı heralde.. Kalkıp mutfağa girişçem sonra yemeği koycam ocağa evi süpürürüm sonrada iş çok...... 
(2,281 puan) tarafından
ben temizlik işini dün hallettim ya bibyemek derdim var. kolay gelsin sanada canım
(564 puan) tarafından
Valla ben dün sildim süpürdüm nasıl oluyorsa yinede de hergün süpürülmek istiyor
(2,281 puan) tarafından
detaylı temizliği kastettim, yoksa ev zaten her gün süpürüluyor
+2 oy
(1,856 puan) tarafından

image

Evi temizledim banyo kaldı sadece oğlanı uyuttum kendimi balkona attım o uyurken bende uyumayı düşünüyorum inşallah uyuya bilirim afiyet olsun sanada
(2,281 puan) tarafından
sanada afiyet olsun canım.. fincanın çok hoş
+2 oy
(1,009 puan) tarafından
Annemlerdeyim 2 haftadır hava çok soğuk sobanın başında pinekliyoruz oğlumla :) afiyet olsun sanada, bu bebeler memnun olmuyor hiç birşeyden, araba bozulsun telefonla tamirci falan çağırın kac yaşında?
(2,281 puan) tarafından
sağ ol canım, kızım 15 aylık
+2 oy
(16,566 puan) tarafından

Sarma sariyorum niyetliyim :)

image

(2,281 puan) tarafından
oo ellerine kollarına sağlık
(16,566 puan) tarafından
Valla sarma eziyet ya belimi hissetmiyorum
(2,281 puan) tarafından
sormaa ya benimde canım istiyor da 15 aylık kızımla hiç yapamam diye düşünüyorum
+1 oy
tarafından
Temizlik bitti ezan okunuyor namaz kılacam sonra oğluma yemek hazırlicem afiyet olsun 
(2,281 puan) tarafından
sağ ol canım Allah kabul etsin
+1 oy
(135,617 puan) tarafından
fincanin guzelmis    
(2,281 puan) tarafından
teşekkürler sevdoş
+1 oy
(7,022 puan) tarafından
Fincanini çok beğendim:)
(2,281 puan) tarafından
teşekkür ederim canım
+1 oy
(10,402 puan) tarafından
Afiyet olsun bacımm:D valla sen o oyuncakları alıp uzaya da cıksan bu çocuklar asla memnun olmazlar benden demesi o yüzden boşver :D 

Ben oğlanı uyutuyorum, kız okuldan geldi. Kızı doyurup bi kahve yaparım. Ev temiz pek işim yok, yemek olarak bende mantı yaparım heralde ya sağol :D
(2,281 puan) tarafından
hshsv hep beraber mantı yiyekk :)) kolaya kaçmış olduk da neysee ..
+1 oy
tarafından
Hahahahhahaa yerim ben onu yaa afiyet şifa olsun canım işlerimi bitirdim yola çıktım merkeze gidecem büyük ihtimalle yiyipte geliriz o yüzden yemek derdi yok bugünlük ☺
(2,281 puan) tarafından
hulyos valla ben bu çocugu bi anlasam hdhshgd :)) ohh iyi gezmeler canım afiyet olsun şimdiden
tarafından
Teşekkür ederim canım benim öp benim yerime kuzumu ☺♥️
+1 oy
(3,649 puan) tarafından
Genel temizlik yapıyorum şimdi mola verdim daha işim çok sana afiyet olsun
(2,281 puan) tarafından
sağ ol canım sanada kolay gelsin
+1 oy
(5,193 puan) tarafından
O oyuncagı da alıp odası varsa odasında oynamaya gitmeni ıstıyor olabilir :) 
(2,281 puan) tarafından
olabilir öyle de deneyim bakalım:)) teşekkürler

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 529 göst.
0 oy
15 cevap 487 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kubra_2101 (2,132 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 201 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.