0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Kızlar Size bi sorum olacak oğlum 3 yaşında Ve Kaç gündür hemen hemen 3_4 gündür Geceleri Altını ıslatıyor Söylüyorum niye böyle bişi yapıyorsun diye Gözüm içine korkarak bakıyor diyor anne kaza oldu kaza diyor  Diyorum Annecim kızmıyorum niye Böyle yapıyorsun Tuvalet Orda Yapıcaksin diye Söyledim İlk defa böyle başıma Geldi Ne yapacam bilmiyorum Nasıl Durdurucam Normalde Geceleri hiç kalkmaz Uyur Kalkarsa Bı su için veya Karnım Açıktı der Yer içir Yatar Ama Ben çok şaşırdım niye böyle Yapıyor Diye Kızlar Ne yapmalıyim biri bana aydınlatın Ayrıca doktora götürmem gerekiyor mu veya saglikocaya ? 

7 Cevaplar

+1 oy
(2,584 puan) tarafından
Yani bundan önce yapmayıp şimdi yapıyorsa belki de üşütüyor olabilir mi aklıma bu geldi 
(96 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bizim ev sobalı ama muhakak odun atıyoruz Oda gece çok sıcak oluyor Ve Üzerine 2 kat kıyafet giydiriyorum içinde ince üstüne kalın giydiriyorum
-Reklam-
+1 oy
(19,483 puan) tarafından
Usutmustur ya da fazla su icmistir ya da uyanamamistir. Olabilir bunlar. Korkulacak bişey yok. Biraz daha sıcak tut çocuğu. Özellikle ayaklarını. Ve gece bir kez tuvalete kaldır götür. Bir süre sonra geçer bence. Çok uzun sürerse o zaman doktora goturursun 
+1 oy
(4,173 puan) tarafından

Usutmus olabilir korkmuş olabilir.

Benim kızımda 45 aylik bu ara kaçırıyor ben gece wc kaldırıyorum kalkmiycam bırak beni uykum var diye benle kavga ediyor.Gecen gece meyve suyu komposto dünyanın suyunu içti  m yattı çişe kaldırdım kıyamet koptu bez taktım sabah yine kıyamet koptu bu ne ben bebek miyim kim taktı bunu bana diye.Bendw tabi eee napayim kalkmiyorsun çiş yapıyorsun  dedim bana diyor ki ne var yani bilerek mi işedim

Daha dün gece çişe kaldırdım kucağıma aldim ikimizinde üstüne işedi gozunu acmis bana diyor ki yatağa isemedim ya :))

+1 oy
(831 puan) tarafından
uyumadan 2 saat önce sovı alımını azaltın
+1 oy
(72 puan) tarafından
Aynı yaşta aynı şeyi bizde yaşadık doktor bir surup yazdı hemen kesti
0 oy
(556 puan) tarafından
Uyumadan iki saat önce yemeyi içmeyi kes çişe çıkar uyut üşütmesin birde
0 oy
tarafından
3 kere çişe kaldırıyorum eğer öğün çok su vs içtiyse veya yatarken