0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
3.5 yasindaki oglumu uyutamiyorum sizde durumlar nasil

9 Cevaplar

0 oy
(793 puan) tarafından
Benim oğlum da iki yaşında. Saat gece 3 olduğu zaman böyle kolik bebek gibi sürekli ağlıyor sürekli dönüyor yatakta ben de hiç çözemiyorum . 
(1,079 puan) tarafından
Uyku gerilemesi/uyku terörü

Sarılınca ben burdayım diye telkin edince geçiyor mu İhlas Felak Nas oku o an 1 kere
(69 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun kolik bebek en zor seylerden
(793 puan) tarafından
Nuray’ım o an 3 Ayet-el Kürsi 3 Nas 3 Felak okuyorum 1 Fatiha 3 de ihlas okuyorum işte sonra sırtını okşuyorum kafasını seviyorum falan duruluyor ama yine de döne döne sabaha kadar bir hoş oluyor işte :/.
(793 puan) tarafından
Oğlum kolik olma aylarını  çoktan geçti … İşte bir güzel yanı uyku düzenine sahibiz arada bir bozuluyor bozulmuyor değil ama normale dönünce tekrardan düzenini istiyor .
(724 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi çocukta kıl kurdu varmış bende aylarca anlamadım gece uykusunda bağırıp ağlayıp dönerdi ilaç verdiğimiz gibi çocuk rahat etti onada bi baktırın anneler
-Reklam-
0 oy
(23 puan) tarafından
Saat kaçta yatıyor ve kalkıyor? Yani rutin oluşturmanız gerekiyor. Saat 8 de yatırmanız gerekir. Ilk başlarda hemen uyumaz tabi ki de ama bir kaç güne alışır 8 olunca uykusu gelir yatar. 
(69 puan) tarafından
Saat 8 mi  sabah 7 de kalkae oglen 2 de suan ayagimda mesela xor uyuturum gece 12 de tekrar zor uyir 8 neeeggggkeşkee
(23 puan) tarafından
Öğlen uykusunu bırakacaksın tabi ki ... Benim oğlum da 3 buçuk bir sene oldu öğlen uykusunu bırakalı saat 8 en geç 9 da uyur sabah 8 -9 gibi uyanır. Öğlen uykusunu bıraktıktan sonra gece uykusu daha iyi oldu.
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Aynı yaş son zamanlarda biraz zor yatırıyoruz. İlk başlarda gönlü olsun diye bi kaç kez arabaya bindirip yatırdık ama nereye kadar yapacaz dedim yatağa geçmeden on dakika önce konuşmaya başlıyorum sonra net şekilde yatacağız diyerek yatağa geçiyoruz. Biraz uğraştırıyor ama geçer inşallah 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
oğlen uyutmuyorum aksam 8 gb uyuyor gecede su icmek icn uyanir bende cise kaldiriyorum hrmn uyur
0 oy
(19,497 puan) tarafından
Öğlen uyuduğu için gece geç yatıyor. Öğlen uykusunu bıraktığı an akşam 7 8 9 da uyur
0 oy
(12,539 puan) tarafından
Kaçta yatıp kaçta kalkıyor da gece yatmıyo
0 oy
(1,093 puan) tarafından
3 yaşında ki oğlum da gece uyanma sorunu vardı sürekli uyanıyordu hatta ağlama ayaklarını çekme bağırsakları düzensiz çalıştığı için olabilir dedi doktor prebiyotik kullandık ondan sonra rahatladı ama hala geceleri böyle tam düzenli uyku düzenine geçemedik tam 3 yaşında oğlum... Bazen deliksiz uyuyor sonra birkaç gün gece birkaç kere uyanıyor uzun süre uyumuyor bazen ayağında sallatıyor bazen yanına yatıyorum sırtını ovalıyorum öyle uyuyoruz hala bir uyku düzeni oluşturamadık
0 oy
(2,544 puan) tarafından
Ayni, ayni. Uyumamak için binbir bahane sunuyor. Bazen sabrediyorum ama bazende kızıyorum 
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Benimkide 3.5 yaşında uyumuyor.... malesef artık hayattan soğudum 10 dak gündüz dinlenmek istiyorum maalesef yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
11 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Doparlangidiyok.. (4,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Arife.. (44 puan) tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,341 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...