0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Avokado al dedim dün almamış. Bugün kızıma mandalina al dedim tamam dedi neymiş marketin birinde 70 liraymis başka markete de gitmemiş. Altında araba var beyfendinin yani rahatça gidebilir marketler zaten birbirine yakın. Muzla avokadoyu karıştırıp kızıma vereceğim kendim de yiyorum çok sağlıksız beslenmek istemiyorum böyle şeyler yiyeyim bari dedim neymiş tanesi 35 miş. Bugün mandalina yazarken çikolata da yazdım alsın diye onu da almamış. Hastayim diyorum birşeyler yemek istiyorum yemek aralarında. Kalkıp kendim evde ara sıra tatlı kurabiye kek yaparım ama şimdi yapsam artı mutfağı toparlamasi var çamaşır yikamistim serdim sonra kızımla ilgileniyorum. Yani bu adamınki cimrilik değil de ne?. Sokağa baktım karanlık yoksa kendim çıkıp markete gideceğim gidemiyorum karanlık diye korkuyorum . Gündüzleri de evden çıkmaya korkuyorum hastalığım artacak diye 

13 Cevaplar

+3 oy
(2,485 puan) tarafından
Valla canm bak yanlis anlama sakin ama durumu el verdigi halde evdeki ailesinin bogazindan kisiyorsa yada umursamiyorsa benm gozumde o adam adam degildir net.
(2,451 puan) tarafından
Sen cimrisin deyince de alınıyor. Utanmadan bana az önce dedi beni yedide uyandırır mısın? Uyandirmam dedim. Başka odada oturuyorum gerekmedikçe konuşmuyorum. Daha önce de böyle şeyler yaşadık. Bir işe de yaramıyor tabi konuşmamam
-Reklam-
+1 oy
(129,596 puan) tarafından
oni gectimde hastalim artacak diye evdem cikmamak ne kadar dogru☺️
(2,451 puan) tarafından
Kafam çok üşüyor dışarıda. Normalden fazla üşüyor vücudum da bazen. Çıkarsam muhtemelen daha kötü olurum
şapka şal ne bulursan tak ve cik
(2,451 puan) tarafından
Sokak karanlık:(
bide bayil feriha ☺️☺️ abartmq bacim hazira alisma kendi isini kendin gor
+1 oy
(11,833 puan) tarafından
Canım kusurabakma merak ettigimden soruyorum ne hastaligin var ?
(2,451 puan) tarafından
Grip Corona sanırım çok kötü değilim ama kendime dikkat etmem lazım
(11,833 puan) tarafından
Hmm covid şüphesiyle zaten çıkma canım.bende kalp hastasıyım.onumuzdeki hafta anjiyo olacağım.dip temel temizlik yapıyorum geçmiş olsuna gelecekler diye.bu gün markete çıktım bayanda uzak vallahi yarı yoldan geri döndüm baktım zorlamaya başladı ağrı başladı geri attım eve kendimi
(2,451 puan) tarafından
Rabbim şifa versin tez vakitte size de bana da :)
(11,833 puan) tarafından
Amin aminn.su anjiyoyu da bir atlatsam.zaten o gün sizlerden dua isteyecegim
+1 oy
(3,191 puan) tarafından
Kefenin cebi de yok parayı nereye götürecek acaba. Çok geç olmadan bu işi çözmelisin yoksa alıştığı gibi gider. Hep böyleyse otur konuş net şekilde değilse de arada güzelce anlat uyar Burda yazdığın kadarıyla yorum yapıyorum. 
(2,451 puan) tarafından
Yazın gezelim diye biriktiriyor ama bu kadar da olmaz ki çok birşey istemiyorum bence arada bir çikolata alsın çerez alsın ne bilim tatlı alsın
+1 oy
(3,133 puan) tarafından
Hem cimri hem bencil eşin var 30 tl paramı artık çocuktan ve senden önemli mi sinir oluyorum böyle tiplere
+1 oy
(606 puan) tarafından
Ya bu adamların ortası yok heralde. Benimkide markete boğaza harcar kısmaz hatta ben tutuyorum çünkü bazen gereksiz alıyo.ama eve bişey alsam en basit bi makarna süzgeci adamın gözüne batıyo . O yüzden artık ona göstermeden alıyorum bu tarz şeyleri. Ev eşyası pek umursamıyo. Vala rahatsıslığın ne bilmiyorum sen çık al 70 liraysa napcan yemiycen mi kendine bakcan bu devirde . 
+1 oy
(3,935 puan) tarafından
Evden çıkmazsan daha çok hasta olursun yani nasıl evde durabiliyorsunuz anlamıyorum ben 1 gün çikmazsam cildirirm :) uygullama üzerinden sipariş ver kredi kartin felan yok mu canım istedigini al yani bir adam çocuğundan eşinden yeme içmeyi esirgiyorsa bana göre adam degildir 
+1 oy
(13,567 puan) tarafından
Kız karanlık diye niye korkuyorsun beni bıraksalar şimdi gider gezer gelirim mis gibi
+1 oy
(5,499 puan) tarafından
Kredi kartini al siparis ver canim ;)
0 oy
(793 puan) tarafından
Ben çocuğundan kısan babaya baba demem Şam babası derim . 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Yorumlara verdiğin cevaplari okudum sen kesinlile çok pimlirik birisin ve abartiyorsun
0 oy
(14,619 puan) tarafından
Kocan böyleyse al parayı 

Kafanı sar içine kalın giyin çocuğunu giydir çık 

İnsan olan insna bir kere denir 
0 oy
(262 puan) tarafından
Eşime sebze meyve aldırmam ya çok alır ya az kendim alırım madem almıyor sen çık al 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 348 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Dilo lidya (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 118 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 172 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 40 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine2803529 (46 puan) tarafından soruldu

408,403 soru

12,270,176 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...