0 oy
428 göst.
Diğer kategorisinde (1,088 puan) tarafından

Kızlar kardeşimin yaptığı tavırdan dolayı eşimin kırıldığını söyledim anneme

Annemde başladı ısıtıp ısıtıp önüme getirme kardesın en çok enistelerının aramasını abılık yapmasını beklemiş onlarda aramadılar. Dedım esım kaç kere aramış kayıtlar duruyor neyden bahsediyorsun tam olarak dedim ben bılemem onların arasında dıyor 

Ölseydı bu kadar kın tutmazdınız diyor ya sen ne çabuk unuttun anacım nasıl ya bu nasıl cumle

7 Cevaplar

+2 oy
(18,517 puan) tarafından
Annen iflah olmaz maalesef daha kardeşinden yiyecek çok darbesi var + enişteler abilik yapmak zorunda değil 
-Reklam-
0 oy
(5,190 puan) tarafından
Anneler böyle csnm malesef kabullenmek gerekıyor heralfe. Beenım kardeşımın de sneınkınden eksık kalırr yanı yok ama bız bısey yapdak unutmaz ama oğlu ne yaparsa yapsın affedıyor olmamıs gibi davranabiliyor
(1,088 puan) tarafından
Ay nasıl zoruma gitti ya
(5,190 puan) tarafından
Takılma canım herkes evınde iyi olsun 24 yas da küçük bi yas değil gerçi ama ilerde anlar inşallah. Bi yeerde elin oğlu abilik yapmak zorunda değil kimse
0 oy
(215 puan) tarafından
Benim eşim de kardeşime yaptı kardeşim en sonunda beni tüm aileye düşman etti annemde onun kinini tutuyor bende sildim hepsini
(1,088 puan) tarafından
Ben şok oldum ya valla beklemedıgım bıraeydı
0 oy
(58 puan) tarafından
Ayy nolmus nolmuş kardeşine neden destek çıkcakmski ben konuyu kaçırmşm
(1,088 puan) tarafından
Bir oncekı postumu oku
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Ben senin eski postlarını da hatırlıyorum. Orada ailenle ilgili evlat ayrımcılığı yapıyorlar dediklerinde ailem asla öyle bir şey yapmaz demiştin. Şunu anlamalısın ki oğulları çok farklı oluyor sevgileri tahammülleri. O bir sürü şey yapar der gözlerine batmaz sen bir şey desen onu uzatırlar da uzatırlar. Senin yerinde olsam kardeşinle yüz göz olmam annen de annedir yapacak bir şey yok. Herkes yaptıklarının sonucuna katlanır aileler de . Cok fazla işlerine karışıp alttan alma her şeyi. 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Ben demiştim. Böyle çocuklar anneyi babayı da yuzsuzleştiriyor. 
0 oy
(1,658 puan) tarafından
Anneler işte ataerkil yaşamayı seviyorlar kardeşinin yaptığını sen yapsaydın dağa taşa yere göğe her yere dillendirir ne kadar kötü olduğundan bahsederdi kardeşin yapınca erkek olduğu için sineye çeker kaldı ki hiçbir eniştenin abilik yapmak gibi bir zorunluluğu yok sonuçta senin eşin Allah korusun yarın öbür gün boşansan 7 kat yabancılar birbirlerine tek bağı seninle evli olması 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 228 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (8,869 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 895 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 271 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asfkbraocl (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 146 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu

411,299 soru

12,381,292 cevap

43,213 kullanıcı

Kategoriler

...