+1 oy
62 göst.
önce Diğer kategorisinde (395 puan) tarafından
Çok ağrıyo psikolojik olarak yoruldum ağrıdan. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum başından beri ama 6 gündür ağrı kesici etkisi geçince başlıyor bir ağrı dayanamıyorum. Çekerken bile çok ağrı hissettim iğne vura vura devam etti çekmeye deldi bişeyle falan o acıyı hissettim hala daha aynı acı devam ediyor kaç gün daha devam edecek 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (31 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi
Çekim öncesi antibiyotik kullandınız mı? Kullanmamış olduğunuzu düşünüyorum ağrı gününüze bakarsak
önce (395 puan) tarafından
Yok kullanmadım doktor da demedi, çekimden sonra verdi
önce (31 puan) tarafından
Öncesinde antibiyotik başlatılıyor normalde, belki ağrının geçmesi içinde antibiyotik desteği lazımdır bi daha doktora gidin bence
-Reklam-
0 oy
önce (2,146 puan) tarafından
Haftaya benimde 20 lik diş çekilecek tamamen gömülü bende korkuyorum ya 
İnşallah kolay olur seninki araştırınca ağrısı olmayanlarda oluyomuş benim maalesef ağrım oldu 10.gün bugün ilk defa bugün o şiddetli ağrım bir tık hafiflemiş hissettim
önce (2,146 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah olur biter. Ağrısı nasıl bir ağrı normal diş ağrısı gibimi.
Kemiğin içinden dişi aldıkları için derinden gelen bir ağrı hissettim ben canım inşallah hiç hissetmezsin sen yada hemen geçer uzun sürmez değişiyor kişiye göre heralde ya dayanamıyordum işte ağrı kesici içince rahatlıyordum da bugün ağrı kesici içmeden de durabildim ilk defa hafif sızı kalmış şükür
0 oy
önce (5,398 puan) tarafından
Benimkide yarı gömülüydü öncesinde antibiyotik kullanmadim. Doktor evvela röntgen çekti hiç iltihap yok dedi oyle cekti ve benim cekimden sonra agrim olmadi hic agri kesici kullanmadım 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,897 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 389 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 219 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,683 soru

12,237,555 cevap

36,943 kullanıcı

...