0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kızlar aranızda göğüs küçültme olan yada çevresinden olan varmı benim çok büyükler sağlık sorunu yaratıyorlar çok istiyorum ve çok korkuyorum da aynı zamanda. Olan varsa yazabilir mi rica edersem 

2 Cevaplar

+1 oy
(725 puan) tarafından
Bunu bende çok istiyorum burada bekleyeyim yorumlari 
-Reklam-
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Kuzenim olmuştu 18 e basar basmaz. Çok büyük ve rahatsız ediciydi duruş bozukluğuna da neden oluyordu. Kucultturdu tabi ilk zamanlar biraz zor sargısı özel sütyeni filan var ama bir ay 45 güne geçiyor. O böyle çok iyiydi kucultunce rahatladı resmen kızcağız.
(4 puan) tarafından
Ayy benimde aynı sorun var ben geç bile kaldım bende de duruş bozukluğu var. Keşke cesaretimi toplayabilsem çunku çok zorluyorlar beni. Kafamda çok soru işareti var ya anne olursam sütüm zarar görürse yada eskisi gibi olursa kafamda çok soru işareti var
(4,380 puan) tarafından
Bütün bunları bilmiyorum ama kuzenimde evlenip çocuk sahibi olmayı düşünüyor daha yaşı küçük sonuçta böyle birşey olsa muhakkak söylerlerdi. Bence bir doktora git ihmal etme canım onlar tüm soru işaretlerini giderir.
tarafından
Sut zarar görüyor csnjm gelmiyor süt
(4,380 puan) tarafından
Sen yaptırdın mi Esma? Kuzenim daha küçük evliliğe var yani belki uzun vadede yoktur tam bilmiyorum ben de
tarafından
Eşimin yengesi yaptirdi ,ondan sonra bir çocuğu oldu sütü gelmedi
Ondan önceki 3.cocugunu emzirmisti
Ama sonuncuda hiç gelmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 102 göst.
18 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (499 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 71 göst.
0 oy
0 cevap 21 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...