0 oy
75 göst.
Diğer kategorisinde (789 puan) tarafından
kimseyle görüşmek istemiyorum zaten gurbetteyim Ailemden gelen giden yılda bir kere oluyor eşimin ailesinden hiç kimse gelmiyor komşular desen kafam sarmıyor muhabbet konularımız farklı sürekli madde yat kendin ortaya atma bir yarış halindeler bilmiyorum ben mi Çok fazla içime çok kapandım Bana gelmek isteseler bir bahane buluyorum çağırsalar yine bir bahane buluyorum oturunca kaliteli zaman geçirmediğini fark ediyorum ve yalanlarını falan yakalıyorum iyice uzaklaşmaya başlıyorum kızımı alıp parka götürmek oradan bir kafeye gidip kahve içmeye eşimle yürüyüş yapmak daha verimli geliyor kızımla ilgilenip Onunla oyunlar oynamak daha çok zevk veriyor asosyalleştin mi acaba oturduğum insan bana bir şeyler katsın istiyorum stres negatif enerji yüklesin istemiyorum ama Komşularımla ne zaman otursam sanki onlara benzemeye başlıyormuşum gibi hissediyorum ve bir süre sonra sıkılıyorum bende mi sorun acaba psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum

4 Cevaplar

0 oy
(5,040 puan) tarafından
Yanı bu kaliteli zaman olayını cok abartıyoruz iki sohbet et bı kajve ıc yao muhabbetini bitsin, eger istiyorsan yani.illa onun fikirlerini fikir edinmek yasam biçimini değiştirmek zlrunda değilsin yani sana zararlaeı dokunup keyfını kaçırmıyorlarsa. 
(789 puan) tarafından
ama düşünsene belden aşağı konular şakalar hep bu komşuların yaşları 35 in üstünde
(5,040 puan) tarafından
Hee o başka yani, ben de dedikodu sevmıyorum yanı yanımızdan bırrı eksikse onun hakknda yorum yapılıyor o an ıster ıstemez demek ki ben olmasam benm hakkmda konussacaklar dııyorum istemsiz soğuyorum. Yani eğer kimseyle görüşmeden mutluysan bıseyı aşmana da gerek yok :)
(789 puan) tarafından
eminnn ol dediğin gibi sen yokkende seninki yapılıyor benim kulağıma gelmişti
(5,040 puan) tarafından
Bi an benm hakkımda konusulanlar kulagına geldi zannettim :D
(789 puan) tarafından
gelse söylerim sana
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Valla aynıyız ben gurbette değilim. Bebek görmeye gelmek isteyen 4 aile var. Bahanem ortanca bebemin çişini öğrenmemesi. Yalan değil ama işime de geliyor. Evde kitap okumak, keyif yapmak daha cazip geliyor. Corona zamanı hiç zorluk çekmedim. 
(789 puan) tarafından
insanı yoruyorlar  tabi görüstüğüm insanlarda var bakıyorum onlarda benim gibi öyle zirt bırt girim çıkım yapmayan bir araya gelince havadan sudan birbirimize fikir danışma ama bu kışilerlede aramızda yok mesafasi var
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Sen ben misin acaba? Tanışsak da arkadaş olsak. Öyle anlıyorum ki seni kardeşim. Nerede yaşıyorsun? 
(789 puan) tarafından
Adana da yaşıyorum canım
0 oy
(606 puan) tarafından
Benim komşularda sürekli alışveriş konuşur alırlar da çok severek. Ama benim bunlara çok hevesim yok. Neden bilmiyorum benimde kafam sarmıyo ya 
(789 puan) tarafından
hani dersin şu aldım.memnunum sizde alın buna açığım amaa geçenn günn şunu aldımmm şu fiyatta ćoook pahalı yani bu medir

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 219 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Huptirik (2,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 231 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 560 göst.