0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (105 puan) tarafından
Kızlar eşimle kavga ettik annesi söylendi söylendi daha sabredemedim tartıştık ilk annesiyla eşim daha dedi anneme sesini yükseltme dedi daha dedim yeter bune herseyime karışıyor sütüm gelmiyor kafayı benim göğsüme takmış sen göğsünü vermiyon  sütun cekile bilerek yapıyorsun daha dedim he bilerek yapıyorum sanane ya benim çocuğum degilmi istediğim gibi buyuturum dedim eşimin kafasini doldurmuş okadar eşimde dio sen mama veriyon huzursuz oluyor soyle oluyor boyle oluyor keyfimden mama vermiyom dedim okadar meraklıysanız herşeye karisiyorsan dedim kalk kendin emzir hele emzirebiliyorsan daha öyle böyle kaynanam susmadı söylendi bizim ev sobalı diye bebeğim bugün 40 günlük olduğu içinde sobalı odada kaliyordur kaynanam söylenmeye başladı dedim ben oğlumla kendi odama giderim o soğuk odaya buz gibi odada oğlumla otururum sen oglunla yat mutlu huzurlu olun dedim sabah oluncada oğlumu alır giderim dedim sonra eşimi doldurdu benim üstüme saldı o dakka eşim kalktı oğlumu benden aldı dedi yarın bosunacagiz bu çocuğu sana vermem bende daha o şeyden eşimin sırtına vurdum çocuğumu ver bana diye bağırdım eşim daha kalktı verdi çocuğumu battaniyeye sardım çıkıp gidecektim beni zor tuttular daha bebeği bıraktım besige birşey olmasın düşer diye korktum eşim kalktı bana vurdu dudaklarımdan kan gelmeye başladı yüzüme vurdu hala sızlıyor artık kafayi yiyecem napacam sasirdim 

12 Cevaplar

+6 oy
(704 puan) tarafından
O an o dakika çocuğu alıp çıkacaktın. Asla geri adım atma. Belli ki kaynana ile yaşıyorsun , kocan kalkıp seni geri almaya geldiği zaman diyeceksin ki git ev tut eşyaları döşe öyle gel. Çocuğu da senden alamazlar dağ başında yaşamıyoruz 
-Reklam-
+1 oy
(3 puan) tarafından
Rabb'im kolaylık versin öncelikle 

Senin ailevi meselelerini buraya yazmanla şöyle yap diyemem. Çünkü karşı taraftanda dinlemek lazım böyle durumları.

Hiçbir anne mecbur kalmadıkça mama vermek istemez ama eski zamane insanları bunu anlayamıyorlar.

Şimdiki düşüncemiz 1 yıl önce ki düşüncemiz ile aynı olmuyor hatta o zaman deliymisim dediğimiz oluyor . Dengeli hareket etmek lazım. Birde biz bayanlar sabırsızız pat pat pat konuşuyoruz erkeklerin sabrını zorluyoruz. Kayınvalidenin duymayacagi biryerde sıkıntını kocana anlatabilirdin. Daha önce problemlerin varmıydi kocanla buda önemli. 

Vurması çok kötü olmuş ona diyecek laf yok ayıp yani. Ki Her bir sorun olduğunda tek taraflı olarak görmem ben hatayı önce kendimde ararım daha sonra karşı tarafa bakarım.Kayinvalideler olsun annelerimiz olsun bize göre düşünceleri çok farklı. Kocaninda dolduruşa gelmemesi lazım. Eğer gelirse sıkıntı zaten evlilik kari koca arasından çıkarsa bu kızın annesi olsun erkeğin annesi olsun karismamalari lazım. 

Benim fikrim sabah olduğunda ikisini karşına al otur güzelce derdini sıkıntıni anlat . Kayınvalidene söyle eğer ilk defa tokat attıysa bak kendin gördün yaptığı hareketi de . Biz böyle bir evlilik sursek sen mutlu mu olacan de.
(3 puan) tarafından
Tekrar okuduğumda sen kocanın sırtına vurmussun daha sonraki yukselmede kocan sana vurmuş. Allah yardımcınız olsun. Aile ile olunca sıkıntı daha çok oluyor fikrimce ne kadar uzak o kadar iyi diye düşünüyorum.
(105 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Gurbetçi kuş cocugumu benden çekti aldı dedi sen nereye gidiyorsan git ben çocuğumu vermem bende çocuğumu almak için herşeyi yaptim çocuğum içinde olurum ama çocuğumu kimselerin eline bırakmam sütüm yetse cidden mama vermem yetistiremiyorumda gücümde yok zaten ne yapıp edip çocuğuma mama yetistkriyom aç kalmaması için bazen tek gogsumu veriyorum Ogün  kip kırmızı oluyor ağlamaktan aç olduğundan şahsen eşim beni çok eziyor annesine karşı ablasına karşı ablası gecen geldi benim duzenime karışıyor onu öyle yap bunu öyle yap diye bende daha dedim kimse benim duzenime karisamaz ya nasıl ben kendi aileme eşimi konusturtmuyorsam ondan onu bekliyorum ya daha bugün gorumcemi kızı bayıldı birden oda daha bebek birden mos mor oldu hemen hastaneye kaldırdık annem aradı bende korktugumdan yüzüm kızardı annem sandı ağladım annem konuştu dedi esinmi yaptı sana şöyle ben biliyordum bı sorun olacağını dedim gorumcemi kızı bayıldı gene yok dedi sana birşey yapmışlar sen aglamişsin söyle böyle ne desemde inanmadi daha eşimin hakkında konusturtmadim telefonu kapatim bebek durmuyor diye bahane ettim
+1 oy
(1,282 puan) tarafından
Eğer ailen arkandaysa kurtul o evden
+1 oy
(2,467 puan) tarafından
Kadin burda dayak yedim diyor yorumdakiler takmis mamaya.allah askina hangi anne bebegine mama vermek ister durup duruken ya saka gibiler gerckten.canm bak ilk basta DP yorum yapmjs cokta guzel yazmis hatta.onun dedigi gibj yap derim.git ailene esin geri gelmeni isterse ayri ev iste.ayri eve cukana kadrda gitme.bugun 1kere vuran yarin dahada cok.annesi icin bunlari yapiyorsa cok bisj bekleme derim kimisj sonradan akillaniyor ama gecen eziyetlere yazik.insallah ailen arkanda durur cok uzuldm senin adina.
+1 oy
(289 puan) tarafından
Sizin evliliğinin tamamen bitmiş.aileni ara 
+1 oy
(1,057 puan) tarafından
O evden gitmen gerekirdi. Anacı eşlerden olmuyor maalesef canım. Umarım kocanın o eli kırılır. Bir kadına vurmak nedir
(105 puan) tarafından
Yüzüm hala sızlıyor gidecektim çocuğumu alıp cikacaktim kapayi kilitlediler  kimse duymasın kimse birşey bilmesin diye
(1,057 puan) tarafından
Ay yok artık. Hapis etmişler resmen. Bence ilk fırsatta durumu ailene anlat. Belki yardımcı olurlar.
(105 puan) tarafından
Aileme anlatsam ne olacak gelip alacaklar bu sefer orada bı taskala çıkacak dert üstüne dert olacak
(1,057 puan) tarafından
En iyisini sen bilirsin ama anlatmasan ne olacak tek başına yapabilir misin ?
0 oy
(50 puan) tarafından
canim neden mama veriyorsun bebek zayif kalsin onemli degil sarilik olmasin beslensin zaten mideleri kucik sen verdikce sut gelir kaynana yaninda gecici ise kendini bozmaya hic gerek yok
(105 puan) tarafından
Canım sütüm yetmiyecek derecede gelmiyor zaten stres içindeyim o daha çok sütümü azaltıyor zar zor sıkarım sıkarım 1 damla gelir bebeğim emerken bile sıkıyorum ki 1 damla 1 damladir diye insanın mecburiyeti olmasa mama verirmi hiç  bazen mama vermiyorum tek göğsünü veriyorum Ogün hep ağlamaktan kip kırmızı oluyor aç kaldığı icin
0 oy
(4,173 puan) tarafından

Şimdi herkes düzene karisirken utanmıyor ben ne yapıyorum diye düşünmüyor kocan seni yok sayıyor anamda anam diyor.Bebek ile tehdit ediliyorsun eşine vuruyorsun oda sana vuruyor bosanma ile tehdit ediliyor.

Sanırım hergun bu yazdıklarından daha fazlası oluyor ve en baştan konuşarak ilerlediğini kimsenin seni anlamaya çalışmadığını ısrarla devam ettiklerini seninde artık patladığını düşünerek yazıyorum

Evde madem kimse kimseyi düşünmüyor birde birlerini sağlıkli düşünmeye yönlendirmek yerine iyice gazliyor.

Ara hemen polisi şikayetici ol evden aldır.Valide ve kocanı...

Rezillik falan çıkmaz çıksada onlar düşünsün bu zaman kadar yaptiklarinin neye sebebiyet verdiğini.

İfade verip hiç birsey olmamış gibi otursunlar gelipde bir gör nasılmış olanları yutmak madem sana karşı bu kadar birlikler en azından ellerinde geçerli bir sebep olsun seninde elinde kanıt ne olur ne olmaz.

Sakin korkma validenin ödü patlar böyle birseyden sonra zoraki düşünür bundan sonra seni 
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Dırdırcı karıya bak sen.Oğluyla gelinini nasıl da birbirine düşürmüş.Yatacak yeri yok.O kocanın da ağzına tüküreyim.Bunu yanlarına bırakma.Gidecek yerin varsa durma bunlar sana daha çok şey yapar.
(105 puan) tarafından
Gidecek yerim olsa bir dakika bile durmam ama yok işte bu kış günü bebekle sokaklarda napacam
0 oy
(698 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım benim de ilk lohusayken kayınvalidem ve görümcem yanımda kalmıştı seni en iyi ben anlarım hatta görümcem bebek göğsüme emmiyor diye kendi göğsünü vermek istedi hala aklıma gelince bile sinirim tepeme çıkıyor ben vermek istemiyorum dedim illa ısrar etti ben de hayır dedim ağlamaya başladım sana ne kadar kırılgansın falan diyor o kadar ki her şeyime karıştılar evin düzenini falan b.o.k etti gittiler gerçekten tramvaydı benim için eğer ailen arkandaysa git ailene anlat şimdiden böyleyse sonrasını düşünmek bile istemiyorum 
0 oy
(567 puan) tarafından

Yani Senin bence pek yapacağın bir şey yok yapabileceğin şey ya polisi aramak kadesi aramak ne bileyim aileni aramak çocuğu alıp gitmek yani çünkü kalman için herhangi bir sebep yok

ya bu insanı çocukla ödüllendirmek her gün onun şiddetine maruz kalıp kayınvalideni sevindirmek çok büyük bir hata olur
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Şöyle p.islik kaynanaları Allâh alsın gebersin gitsinler valla yazık günah degilmi elin kızını oğluna dövdürüyor k.öpek karı öbür dünyada hesabını nasıl verecek valla sinir bastı beni ya ona ne senin sütünden memenden onu varya saçından tutup kafasını o sobaya vura vura gebertmek vardı çok sinir oluyorum böyle şeylere Allâh sana sabır versin eşininde Allâh bin türlü belasını versin kadına vurmayı erkeklik sanıyor ** anasının eteğinden çıkmayı becerememiş daha o çocugun b.okunu yesin onu baba yapmayacaktın aslında varya hak etmiyo baba olmayı p.slik köp.ek 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 330 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,558 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 546 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcee.r (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 948 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde ogretmenanne__123 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,266 soru

12,264,103 cevap

37,414 kullanıcı

Kategoriler

...