Şimdi herkes düzene karisirken utanmıyor ben ne yapıyorum diye düşünmüyor kocan seni yok sayıyor anamda anam diyor.Bebek ile tehdit ediliyorsun eşine vuruyorsun oda sana vuruyor bosanma ile tehdit ediliyor. Sanırım hergun bu yazdıklarından daha fazlası oluyor ve en baştan konuşarak ilerlediğini kimsenin seni anlamaya çalışmadığını ısrarla devam ettiklerini seninde artık patladığını düşünerek yazıyorum Evde madem kimse kimseyi düşünmüyor birde birlerini sağlıkli düşünmeye yönlendirmek yerine iyice gazliyor. Ara hemen polisi şikayetici ol evden aldır.Valide ve kocanı... Rezillik falan çıkmaz çıksada onlar düşünsün bu zaman kadar yaptiklarinin neye sebebiyet verdiğini. İfade verip hiç birsey olmamış gibi otursunlar gelipde bir gör nasılmış olanları yutmak madem sana karşı bu kadar birlikler en azından ellerinde geçerli bir sebep olsun seninde elinde kanıt ne olur ne olmaz.
Yani Senin bence pek yapacağın bir şey yok yapabileceğin şey ya polisi aramak kadesi aramak ne bileyim aileni aramak çocuğu alıp gitmek yani çünkü kalman için herhangi bir sebep yok
408,266 soru
12,264,103 cevap
37,414 kullanıcı