0 oy
107 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (434 puan) tarafından
Selam 

Diyetımın 2  haftasındayım her kurala uyuyorum 2 öğün+3 lt su  proteınli beslenme un şeker hıc yok  ama. 

Kılom dırenc oluşturdu günde 100 - 200 anca gıdıyor oysakı   akşam 6 dan sonra bı lokma agzıma sürmem  yada neden acaba nasıl bı degısıklım yapmam lazım   bu konuda net bilgisi olan varsa yorum yapsın azcık 

4 Cevaplar

0 oy
(11,177 puan) tarafından
5 aydır diyetteyim 22 kilo verdim 

Eğer takılı kaldiysam detox diyeti yaptım (Arınma diyor benim doktor ) ama her bünye farklı bişey diyemiyorum 
-Reklam-
0 oy
(5,976 puan) tarafından
odem yapiyor bende kahve ara verdim icmiyorum.  ara ara icer bitiriirm paketi. senin nasi nekadar kilo verdin
(434 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kahve benım iştahımı tamamen kapatıyor   o konuda hıc hakkını yıyemem  ama   ben kılo veremıyorum ve hıc bsıy yemedıgım halde
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Diyet listeniz yok mu? Böyle olunca diyetisyen farklı beslenme öneriyordu mesela hep 2 öğün değil haftada 2 gün de 3 öğün. Farklılıklar gerekiyor. Yoksa vücut rutine alışıyor. 
0 oy
(489 puan) tarafından
Elma diyeti ile bu direnç kilonu kirabilirsin ben beşinci gundeyim 6 kilo verdim 
(434 puan) tarafından
Oha senınde mı takıldı kılon  yoksa sıfırdan elma ile mi basladın  pekı tarıf verebılırmısın  
Bıde günde 100 gram gitmesi takılmıs oluyor dımı
(1,136 puan) tarafından
Nasıl oluyor biraz açıklar mısınız
(109 puan) tarafından
Nasıl verdiniz
(489 puan) tarafından
Ben de direc kiloma geldim takılı kalmıştı bu diyeti daha önce de yaptığım için ordan biliyorum ama yapması biraz zor günde sadəcə bir elma hangi saate yersen yersin istersen iki bölüp bir sabah birde akşam yiyebilirsiniz yeşil çay, limonlu su,ve ,sade türk kahvesi tükettim ve bol su bu diyeti bir hafta da yapılıyor istersen üç gün de yapabilirsiniz bı haftada 8 ila 10 kiloya kadar veriliyor günde bir buçuk,yada bir kilo veriyorum
(434 puan) tarafından
Kız sen cıddı mısın nasıl dayandın bu kadar aç kalmaya fıstık söylesene.
(489 puan) tarafından
Zor dayanıyorum zaten aklıma yemek getirmemeye çalışıyorum zayiflayacagim günleri düşünüyorum ve YouTube de kilo verenleri izliyorum motive oluyorum ve mesela bir süre belirliyorum kendime mesela örneğin on gün yada iki hafta sonra istediğim yemeği yicem diyorum ölçülü olarak bı süre sonra insan alışıyor ve eşim kilo sevmediği için o da beni motive ediyor sen kilo ver ne istersen yaparım istediğin gibi olurum diyor:))))))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra800 (1,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
2 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 141 göst.

408,338 soru