0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (2,486 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kızlarrrrr 2 aylık bebeğim var sağlıkocağına gittim fakat doktor yoktu dedim başka doktor bakamaz mı acil ilaç lazım dedim hayır bakmaz dediler bebeğim öksürüyor ve hırıltısı da var eczaneye gittim şikayetimi söyledim oda bana bu şurubu yazmış fakat talimata bakınca 2 yaşından büyük çocuklar içebilir yazıyor ne yapıcam ben şmdi 

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(341 puan) tarafından
Alerji şurubu bu canım ben hiç kullanmadım sen çocuk doktoruna götür istersen belki antibiyotikliktir burnunu aç sık sık cigerlerine inmesin Hırıltı sıkıntı bence riske atmadan çocuk doktoruna götür bacım burnunu asla tıkalı tutma 
(2,486 puan) tarafından
Burun açıcı da aldım canım
-Reklam-
0 oy
(7,891 puan) tarafından

Eczacı şurup mu yaziyor

(7,891 puan) tarafından
Olabilir ama doktor belki röntgen film çeker teşhis koyar .
(2,486 puan) tarafından
Röntgen çekilecek kadar kötü değil canım öksürük var sadece
(2,486 puan) tarafından
Beyzacımm bu şurup ile ilgili bilgin var mı peki çocuga içirmedim birazdan çıkıp sorucam eczacıya böyle yazıyor diye
(2,486 puan) tarafından
Aynısını mı kullandın canım zaten çay kaşığı ile ver dedi eczacı
(2,486 puan) tarafından
Bende sinirlendim gerçekten acil dedim bir de başka doktor yazamaz sana ilaç dedi
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Yardımcı olacak kimse yok mu?? 
0 oy
(1,010 puan) tarafından
buhar makinası kullan bence serum suyu katarak kullan. doktorun gelene kadar idare edin. ya hastaneye götür ya da acile eğer durum kötüleşirse.

doktorun vermediği ilacı eczacıya bakarak bence kullanma. bişey olsa kimse sorumluluk almaz çünkü
0 oy
(2,486 puan) tarafından
?????????????? 
0 oy
(4,397 puan) tarafından
Cnm acile götur belki buhar verirler ilaca gerek kalmaz 
0 oy
(240 puan) tarafından
Canım benimde oğlum öksürüyordu sağolsun buradan bir bayan şurup önerdi eczacıya sordum aldım çok iyi geldi Allah razı olsun ondan ama doktora neden götürmedigimin sebebini yazmıştım sen götür yine de ben evde buhar vermiştim çok iyi gelmişti burnunu sürekli açtım çocuğunuz içiyorsa biraz nane kaynatıp ılık verin benim ki kabul etmedi ılık ballı süt yapmıştım onu da içmedi boğazı yumuşasın diye ama varsa buhar çok iyi geliyor rahatlatıyor ventolin varsa verebilirsiniz doktor bir zararı yok demişti yarım olacak şekilde 
(2,486 puan) tarafından
Şuna da yok buhar makinesi amaa şmdi İnternetten bakıyorum alıcamm burun açıcı serum verdi ama şurubu anlamadım gidip sorucam böyle yazıyor diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 128 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde figenatirak6566 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
23 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.