+1 oy
486 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,654 puan) tarafından

image

Herkese hayırlı günler öncelikle.benim bir sıkıntım var belki aranızda tecrübeli anneler vardır diye sormak istedim şimdi benim iki buçuk yaşında bir oğlum var.besiginde uyuyor bizim yatak odanızda ama artık odasını ayırmak istiyoruz.dun istikbalden bir tane baza aldık.basligi füme rengi. Fotoğrafını atıyorum.sonra bugun internete baktığımda da bu monsterri karyola yatağı gördüm çok beğendim neden böyle bir şey almadık diye pişman oldum . aldığımız bazayı iptal ettirip bunu mu alsak diye düşündüm .çok kararsızım .lütfen bi akıl verir misiniz? Belki aramizda bu karyola şekli yatağı kullananlar vardır artisini eksisini benimle paylaşırsanız çok sevinirim hem karyolanin hem bazanin.bu arada odam çok büyük değil.bir de bu gardırobu almayı düşünüyorum.ilerde ikinci çocuğu düşünüyorum bu yüzden ona göre almak istiyorum.bir de aldığım baza başlığı çok mu büyük isi?

image

image

image

24 Cevaplar

0 oy
(3,631 puan) tarafından
Eger ikinci cocuk için odada ikinci yataga yerin yoksa yavrulu yatak al daha iyi canım 
(4,654 puan) tarafından
Şu an ikinci bir çocuğum yok canım tek oğlum var ama okuduğum yorumlardan sonra Montessori tarzı karyola almaktan vazgeçtim aldığımız bazayı da iptal etmeyeceğim ileride olur da ikinci bir çocuğum olursa bazayı köydeki evime götürürüm buraya da güzel bir ranza alırım diye düşünüyorum yorumun için teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(827 puan) tarafından
Ben 4 çocuğuma da baz aldım hem ömürlük kullanabilir altına bir sürü eşya depoluyorum temizliği kolay çok kullanışlı çocuğun ileride karyolada yatmaya istemeyebilir
(4,654 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yorumun için çoğu yorum bazadan yana oldu bu yüzden aldığım bazayı iptal etmeyeceğim Montessori tarzı karyola almaktan da vazgeçtim baza bana daha mantıklı geldi
(827 puan) tarafından
Kesinlikle arkadaşım da Montessori almıştı şimdi çok pişman keşke baz alsaydım diyor çekip altını temizlemesi çok zor yük gibi kaldı diyor
0 oy
(1,982 puan) tarafından
Bu karyolaninömrü en fazla 3-4 sene. Ben de 3.5 yaşındaki kızıma baza aldım..etrafına fileli yatak bariyeri takacagiz
(4,654 puan) tarafından
Gerçekten mi canım bir bilgin var mı gerçekten 3-4 sene mi gider bu karyola o kadar dayanıksız mı?
(4,654 puan) tarafından
Bu karyolanın ölçüsü 90 x 190 bu aradaBu karyolanın ölçüsü 90 x 190 bu arada
(1,982 puan) tarafından
Dayanıklılık olarak demedim yani kullanış açısından bence ömrü kısa.
(4,654 puan) tarafından
Anladım canım bende senin gibi düşünüyorum bu yüzden bazada karar kıldım teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(51,324 puan) tarafından
büyük odalara Montessori yataklar oluyo baza en guzeli basligi begenemedim 
(4,654 puan) tarafından
Odam çok geniş değil canım . başlığı benim de çok içime sinmedi biraz aceleye geldi .ama en azından yorumlardan sonra monsterri karyola yatağı almaktan vazgeçtim yorumun için teşekkürler
(51,324 puan) tarafından
benimde hosuma gidiyor onlar ama cocuklar hemen buyuyor en guzeli baza baslik icinde eve gelmeden gidip degistir icinde kalmasin
(4,654 puan) tarafından
Bakicam bir daha bi canım inşallah içime sinen bir model bulurum teşekkür ederim sağolasın ❤️
(51,324 puan) tarafından
ya aslinda guzel sonradan yine baktım hem dolap cekmecesine de uyuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
24 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 265 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde -Minik mucizem- (194 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 83 göst.
0 oy
16 cevap 261 göst.

408,335 soru

12,267,540 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...