+1 oy
392 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,567 puan) tarafından

image

Herkese hayırlı günler öncelikle.benim bir sıkıntım var belki aranızda tecrübeli anneler vardır diye sormak istedim şimdi benim iki buçuk yaşında bir oğlum var.besiginde uyuyor bizim yatak odanızda ama artık odasını ayırmak istiyoruz.dun istikbalden bir tane baza aldık.basligi füme rengi. Fotoğrafını atıyorum.sonra bugun internete baktığımda da bu monsterri karyola yatağı gördüm çok beğendim neden böyle bir şey almadık diye pişman oldum . aldığımız bazayı iptal ettirip bunu mu alsak diye düşündüm .çok kararsızım .lütfen bi akıl verir misiniz? Belki aramizda bu karyola şekli yatağı kullananlar vardır artisini eksisini benimle paylaşırsanız çok sevinirim hem karyolanin hem bazanin.bu arada odam çok büyük değil.bir de bu gardırobu almayı düşünüyorum.ilerde ikinci çocuğu düşünüyorum bu yüzden ona göre almak istiyorum.bir de aldığım baza başlığı çok mu büyük isi?

image

image

image

24 Cevaplar

+2 oy
(4,387 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

image

Evet böyle modellerde güzel durumun iyise  al ama çocuğun büyüyünce bunda yatmak istemez baza her zaman daha kullanışlı bende kızıma baza almıştım 

önce (818 puan) tarafından
Mantıklı olan baza
önce (3,286 puan) tarafından
Oğlum ocakta 2yas olacak baza aldım bende
önce (4,567 puan) tarafından
Smyra17777 ve Rojinn6506 teşekkür ederim yorumunuz için .o zaman ben aldığımız bazayı iptal etmeyecegim
önce (818 puan) tarafından
Rica ederim aşkım etme tabi sağlıkla büyüsün içinde ❤️❤️
❤️❤️❤️
-Reklam-
+2 oy
(2,608 puan) tarafından
İleriyi düşünüp baza kaldık çünkü okula başlayınca bile kararları değişiyor. Memnunuz bir sıkıntı olmadı 1 senedir yatıyor. Uzun vadeli olur
(4,567 puan) tarafından
Ben de uzun vadeli olsun diye baza aldım bu sefer de böyle karyola modellerini görünce kararsız kaldım peki aldığımız baza başlığı oğlumuza uygun mudur benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
(2,608 puan) tarafından
Uygun bence. Ben hep bazadan yanayim. Ekonomi malum sürekli yeni esya alınmıyor
Doğru diyorsun canım .bu karyola olanı alsam birkaç yıl sonra belki yatmak istemeyecek o zaman tekrar masraf yapıp yatakla uğraşmak istemiyorum
+1 oy
(77 puan) tarafından
Baza aldık biz 2 buvuk yaşındaydı 120 200 geniş aldık düşmüyor rahat rahat yatıyor bazen yanında bende yatıyorum 
Canım bizim aldığımız baza 90*190 ölçüsünde yani standart olanı aldık İnşallah düşmez geceleri
önce (77 puan) tarafından
Düşerse kenar korumalık var ondan alabilirsiniz canım ben kız çok deli yatiyor ayak ucunda uyanıyor
+1 oy
(5,467 puan) tarafından
Benim cocugum da 3 yasinda. Baza aldim. O montosorie tarzi bende arastirmistim. 

Ama benim cocugum cok hareketli. Gece uyku halinde oturur geri pat diye duser yatar. O kenarliklarina kafasini carpardi muhtemel. 

Ben bazanin 2 kenarina file seklinde olan yuksek korumaliklar aldim. Park yatak gibi oldu yani. Tavsiye ederim. Diger kenarida duvar tarafinda yastik dizdim duvara dayanmasin diye.
Anladım canım çok teşekkür ederim yorumun için Benim oğlum da çok hareketli deli uyur yani ben de karyola tarzı olan yataktan vazgeçtim aldığımız bazayı da iptal etmeyeceğim fikrin için tekrar teşekkür ederim
önce (5,467 puan) tarafından
Rica ederim canim. Benimki de oyle.
Mutlaka yatak korkulugu al iki yanina.
Hem baza daha kullanisli hem de daha uzun sure kullaniliyo.
Tamam canım alacağım inşallah.peki aldığım bazanın başlığı güzel mi sence
önce (5,467 puan) tarafından
Guzel canim. İyi ki oyle bisey tercih etmissin. Bizim baza basligimizda mobilya. O sebeple oraya da kalin bi battaniye koyuyorum.
Teşekkür ederim canım sağ olasın
+1 oy
(1,557 puan) tarafından
Bazalarda örtü pike ne varsa seriveriyorsun kolay oluyor. Etrafı kapalı olanlar zor oluyor bence. Biz 3 yaşında iken bazalı takım aldık 8 sene oluyor hâlâ kullanıyoruz epey de kullanır. Bazaya koca döşek koyuyorum bize gelen giden oluyor lazim. Bir de 120 cm enine aldık bazen birlikte yatıyoruz 
Anladım canım çok teşekkür ederim yorumun için. Ben de karyola tarzı olandan vazgeçtim aldığımız bazayı iptal etmeyeceğim baza daha mantıklı geldi okuduğum yorumlardan sonra
+1 oy
(5,941 puan) tarafından
Biz baza aldık altıda açılıyor yastıkları koydum ileriyi dusunerek aldık güzel valaha 
Ben de ileriye dönük düşündüğüm için aldığımız bazayı iptal etmemeye karar verdim bu karyola tarzı olan yataktan vazgeçtim yorumun için çok teşekkür ederim canım
+1 oy
(816 puan) tarafından
eğer şuan tek çocuksa, olası ikinci çocuğu planlayarak odaya yatak al derim.
Karyolayi değil de bazayı mı alayım canım?
önce (816 puan) tarafından
neyi alırsın onu bilemem çünkü odanı bilmiyorum yaşam tarzını bilmiyorum :) mesela benim odam küçük o nedenle ranza şart.
ablam tek çocuk gibi montessori yatak yaptı sonra ikinci oldu. şimdi o yatağı elden çıkarmak zorunda kaldı o da ranzaya geçecek çünkü odada annane ve 2 torun kalacaklar. 2. çocuk odaya sığmadı :) onun için demiştim olası 2. çocuğu hesaba kat şimdiden diye
+1 oy
(2,443 puan) tarafından
Bende kizlarima karyola aldim canm baza yok yerden biraz yuksek ama baza kadr degil ve cok guzel.montesrri istemistim bende ama ilerisinj dusunerek vazgectim.eger dusmesinden korkuyorsan korumalil alablirsn canm.
Canım şu an monteserri mi aldın kullanıyorsun yoksa baza mı anlamadım da?
önce (2,443 puan) tarafından
Montesorride degil bazada degil canm.karyola benmki yerden yuksek ama baza kadar degil.alcak yanj ve bazadan daha genis
+1 oy
(17,676 puan) tarafından
Erkek çocuk için normal bazalı yatağı daha mantıklı bulanlardanım İstikbal Laureni set olarak aldım hatta standart ölçüden bir tık büyük aldım büyüyüp evden gidene kadar kullansın diye 
Anladım canım teşekkür ederim yorumun için biz de istikbal'den aldık ama biz sadece bazasını aldık ileride çalışma masasını sifonyerini filan almayı düşünüyoruz Bir de gardırop alacağız şimdi de
Benim aldığım bazanın başlığı güzel mi sence canım? Monsteri tarzı olan karyola yataktan vazgeçtim yorumlardan sonra
önce (17,676 puan) tarafından
Gayet güzel benim fikrim çocuğa da gence de uyar şekilde almak daha düşük maliyetli olan perde halı gibi şeyleri daha yaşına uygun almak bende sifonyer dolap yatak baza aldım kitaplıklı çalışma masasını da ona benzeyeni a101den uydurdum
Anladım canım çok güzel yapmışsın güle güle kullansın inşallah
önce (17,676 puan) tarafından
Sağolasın canım sizde inşallah sağlıkla büyüsün içinde
+1 oy
önce (14,731 puan) tarafından
Bende 1 montessori var bir baza var baza daha kolay. Montessori kızıma aldım büyüdü baza aldık şimdi oğluma kaldı ama her türlü baza diyorum 
Teşekkür ederim canım Ben de Montessori olandan vazgeçtim aldığımız bazayı da iptal etmeyeceğim okudum yorumlardan sonra bazada karar kıldım
Bu arada Montessori bayağı büyüyünce kadar kullanılmıyor mu kızın neden şu an kullanmıyor kendisi mi kullanmak istemiyor yoksa küçük mü geliyor canım?
önce (14,731 puan) tarafından
Ya açıkçası oda takımı değildi 2 yaşındaydı aldığımızda 4 oldu oğlum doğdu baktık hem oda istiyor hem çalışma masası takım olsun dedik böyle yaptık oğlum kullanacak büyüyünce.  90*190 tek kişilik ebatındaydı zaten yatağı kendisi felan canım rahatlıkla sığıyordu
0 oy
(884 puan) tarafından
Baza ilerleyen dönemler için daha iyi bir seçenek ama şu an yaşına uygun olan yatak Montessori tarzı olanlar isterseniz yere daha yakın düz mobilya olanlar var onlardan bakın ilerde de genç odası gibi kullanılır değiştirmek zorunda kalmazsınız 
(4,567 puan) tarafından
Ben hani ileride değiştirmek istemediğim için baza aldım bu sefer de bu modelleri görünce kararsız kaldım aldığımı iptal etsem mi diye siz olsanız ne yapardınız
önce (884 puan) tarafından
Ben doğmadan önce Montessori aldım şu an 14 aylık 6 aydır o yatakta yatıyor bende sizin gibi değiştirmemek için mobilya olan montesilerden baktım böyle bebek yatağı gibi değilde genç odası yatağı gibi :)
Canım montessori'yi hep mi kullanacak artık büyüyünce baza almayı düşünür müsün
0 oy
(713 puan) tarafından

image

benim ayrı bi çocuk odam yok misafir odasına böyle bişey düşünüyorum bende, bı oğlum var bı daha hamileyim ama kullanışlı mı bilmiyorum 
Bence güzel kullanışlı bir şeye benziyor canım aşağıda da bir paylaşmış kızının yatağı da böyle Ben de ileride ikinci bir çocuğum olursa böyle bir ranza almak istiyorum ama şimdi tek çocuk olduğu için baza alacağım ikinci bir çocuk olursa ranza alırım bazayı da köydeki evime götürürüm
önce (713 puan) tarafından
Büyüyünce de yatabilecekleri bişey olsun istiyorum :) Altan çekmecesi var orayada bı yatak koyulabiliyormus
0 oy
(99 puan) tarafından

image

image

image

Benim kızımın odası da bu şekilde

Bence çok güzel çok hoş canım benim şu an bir oğlum var ama ileride ikinci bir çocuğum olursa böyle bir ranza almak istiyorum Ben de şu an aldığım bazayı da köydeki evime götürürüm o zaman çünkü yerim küçük çocuk odası küçük yani
önce (99 puan) tarafından
Daha güzelleri senin olsun. Çok sağ, ol., fakat bunlar biraz pahalı. Şu, an 30 bin tl
Doğrudur canım fiyat olarak da bence normal çünkü iki tane baza alsam da 30 bini buluyor Bizim aldığımız baza 15.000 mesela
0 oy
(99 puan) tarafından

image

Böyle bu şekilde

Fotoğraftaki üçlü zaten yavrulu karyolası da var. Evlenene kadar uyur çocuklarım. Sonra da torunlarım uyur nasipse. Marongoz yaptı. Kullanılan malzeme çok kaliteli
önce (3,617 puan) tarafından
Oh maşallah doğmayan cocuga don biçmiş gibi olduk :))
Canım Allah'ın izniyle kardeşi, ya, da, kardeşleri olacak. 4 yaşına girecek kızım nisan ayında. E
önce (713 puan) tarafından
Şuanda baza almak istiyorum zaten, oğlum büyüyen beşiğinde yatıyor yavru yatagini çıkarttım baza şeklinde kullanıyorum, onunda alt tahtaları o kadarda kaliteli değilmiş kırıldı idare ediyoruz şuanda.
Baza alsam 2. Doğunca tekrardan değiştirmem gerekcek böyle bişey düşündüm bende. :)  Duru. F 12354
Yani sen, bilirsin canım. Durumuna göre yaparsın
0 oy
(2,773 puan) tarafından
Ben biraz alternatif fikirlerle ilgileniyorum ve inanıyorum.  Bir inanisa gore altinda esya bulunan baza kanepe vs uzerinde yatilmamasi gerekiyor enerji akisi acisindan. Ben cocuklarima montossori yatagin buyugunu yaptirdim. Yani cocuklari yatirmak icin yanlarina biz yatıyoruz tasiyor. Buyuduklerinde de kullabilecekler. Pisman degilim:))) 
Canım söylediğin şeyi ilk defa duyuyorum enerji akışını filan bir bilgim yok bu konuda yalnız bu benim paylaştığım Montessori yatağın ölçüsü 90 x 190 yani büyüyünce de kullanır ama ben vazgeçtim okudum yorumlardan sonra baza da karar kıldım teşekkür ediyorum yorumun için bu arada
0 oy
(854 puan) tarafından
Ben baza sevmiyorum 3 yavruma da karyola aldım
Peki memnun musun canım? Aynı böyle Montessori tarzı mı aldın karyolalar?
önce (854 puan) tarafından
Hayır montessori değil normal karyola çok memnunum hemde robot süpürüp siliyor eğilmiyorum bükülmüyorum temizlik yapacam diye
0 oy
önce (214 puan) tarafından

image

ben bunu aldım bizim burda mağazada hem çocuksu da durmaz hem ilerleyen yaşta da yatar diye 
Güle güle kullan canım çok güzelmiş memnun musun kullanmaya başladınız mı baza neden almak istemedin?
önce (214 puan) tarafından
Daha 2 yaşında düşer diye korkuyorum daha gelmeden Ocak ayı içinde gelecek dediler hemde bende yanına yatarım öyle uyur diye düşündüm
0 oy
önce (1,854 puan) tarafından

image

benim ikizlerin yatakları bu şekilde 2 sene oldu alalı çok memnunum nx
Çok güzelmiş canım güle güle kullansınlar Ben galiba baza da karar kıldım
0 oy
önce (4,142 puan) tarafından
Bizde montesori var soldan kapılı (ortadan pek kullanışlı değil )

Ben baza alacaktım kızım düşerim diye istemeyince montesori yaptırdık.Kizim açısından çok memnunuz.

Montesori altında baza kadar geniş 2 parça  tekerlekli çekmece yaptırdık depolama alanı sorunu yok güvenlide yatiyor.Biz kendimiz yaptırdığımız için ön korumayı sökebilecegimiz sekilde yaptırdık sabit duruyor ama ana gövdede değil.

Ama nevresim değişikliği gerçekten zor oluyor birden ben 3 günde bir değiştiriyorum işkence gibi geliyor bana
Anladım canım Montessori tarzı karyola almaktan vazgeçtim aldığımız bazayı da iptal etmeyeceğim okuduğum yorumlardan sonra kararım böyle oldu
önce (4,142 puan) tarafından
Hayırlı olsun sağlıkla uyusun yeni yataginda minnoş
0 oy
önce (16 puan) tarafından
Bende karyola düşünüyorum hatta divan diye geçiyor ikeanin çok hoşuma gidiyor 3 yaşında şimdi hamileyim daha rahat yatsın istiyorum kardeşi olacak o da rahat etsin ablasının park yatağını kullanicaz
Anladım canım ben karyola tarzı almaktan vazgeçtim okuduğum yorumlardan sonra bazada karar kıldım teşekkür ederim yorumun için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
24 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,275 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 81 göst.
0 oy
16 cevap 258 göst.
0 oy
6 cevap 252 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde -Minik mucizem- (194 puan) tarafından soruldu

407,805 soru

12,242,494 cevap

37,025 kullanıcı

...