+2 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Biliyorsunuz psikiyatriye gittim depresyon dedi ama ikna olmadim bi an sanki unutur gibi oluyorum herseyi biz kimiz niye burdayiz siye geciriyorim icimden:(: nedir bu yasadigim valka tukendim

14 Cevaplar

+1 oy
(2,451 puan) tarafından
Başka ne dedi bu kadar mı sadece depresyon deyip gönderdi mi
(227 puan) tarafından
Evet canim ama ben sanki beyinle ilgili oldugunu dusunuyorum ,yani depresyon boyle sorgulatirmi
-Reklam-
+1 oy
(275 puan) tarafından
Beyinle ilgili olsa bu soruları sormazsın ki zaten doktor demiş diyeceğini ilaçlarını kullan geçmiş olsun 
(227 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canim yani felsevide olabikir surekli ayni seyler kafamda
+1 oy
(1,109 puan) tarafından
Canım benmde şöyle bir durumum var asla bir dakika öncesini düşünemiyorum beynim agiriyor düşününce hafıza kaybı yaşıyorum sanki sendede böyle bişey var mi geçmişi düşünemiyorum yani hissislestim resmen hiç birşeye tepki veremiyorum
(227 puan) tarafından
Vala canim benim anlik oluyor bi anda vesvesemi diyim ne diyim geliyor iste biz kimiz niye variz olmak zorundamiydikvs
(1,109 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun valla bende gitmek istiyorum aslinda çok ihtiyacım var ama nasip olmadı daha
(227 puan) tarafından
Sagol cnm seninde♥️Ama brnim b12 cok duşük yani doktor oda etkiliyor dedi
(1,543 puan) tarafından
Canım kaç çıktı b12 ın bide doktor un ilaç başlamıştı içmedim mi
+1 oy
(725 puan) tarafından
Nörolojiden randevu al doktor gerekli görürse mr ve eeg çeker. İçin rahat eder seninde. Beyinsel bir şey varsa zaten psikologun yorum yapması mümkün değil o senin bu davranışlarının psikoloji boyutuna göre teşhis koyuyor ihtimal var tabi ki. Özellikle unutma icin
(227 puan) tarafından
İcim rahat etsin diye gidecegim,ayni seyleri psikiyatriye anlattim hayati sorguluyorum kimiz neyiz niye variz bana dediki sen depresyondasin hicbiseyden tat almadigin icin hersey gozunde yalan oyun gozukuyor
+1 oy
(13,095 puan) tarafından
Buradan bir çözüm bulamazsın felsefi değil psikolojik ilaçlarını kullan.
(227 puan) tarafından
Yani norolojik olamazmi
+1 oy
(802 puan) tarafından
Bende yaşadıklarımı anlayamiorum depresyon mu değil mi açlık ataklarim oluyor panik oluyorum mutsuzum üzgünüm sürekli halsizim hayatan bıkmış tukenmis durumdayım kafamı hiç bir şeye yoramiyorum. Şekerim mi yükseliyor diyorum panik oluyorum elim ayagim titriyor korkuyorum sürekli kaygılıyım nasıl duzelicez bilmiyorum duzelmek için halim de yok..
(227 puan) tarafından
Cok zorr dua edelim bol bol rabbim bizi duyar:(
+1 oy
tarafından
Sen ilaclarini ic bacim bu surecte de kitap film dizi gibi seylere cok dikkat et bu tarz felsefik kitaplar cok fazla Allah muhafaza suan bi bosluktasin ne oldu da bu hale geldin sen 
+1 oy
(4,672 puan) tarafından
Ne ikna edecek seni? Kaçıncı post bu Allah aşkına depresyona girmişsin işte git tedavi ol doktor ne diyorsa odur 
0 oy
(1,342 puan) tarafından
TV telefonla vs çok ilgileniyorsan ondan da gerçek dünyadan kopuyor olabilirsin. Depresyon da saniyelik dalgalanmalar olabilir
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Devlet doktoruysa herseye depresyon dıyor zaten
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Burdaki kimse sana yardımci olamaz canım bu içsel bir yolculuk. Psikiyatrist değil de psikologa gitmeni öneririm. Sen sorguluyorsun şuan herşeyi ve bir yanıt alamiyorsun. Neden sorguladigini seni buna İten sebepleri ya da nasıl sonuç alacağını gerçekten biz bilemeyiz. Kendi içinde eğer bunu cozemiyorsan yaşam kaliteni kötü etkiliyorsa profesyonel bir destek alman lazım. Bu kötü birşey değil hepimizin bazen içinden çıkamadığı zamanlar oluyor fakat sen ,anladığım kadarıyla çok fazla kafana takıyorsun yaşam kaliteni çok fazla etkiler hiç birseyden keyif alamazsın. Sen profesyonel bir destek al canım içinde seni etkileyen ne varsa anlat. Benim annem de öyleydi eskiden yaşadığı şeyleri fazlaca kafaya takardı ve psikolaga gitmeye başladı. Gerçekten çok faydasını gordu seanslardan çıkınca çok mutlu hissederdi ilaç da kullandı böyle böyle toparladı şuan geziyor eğleniyor yasayamadigi yılların acısını çıkarıyor. 
(606 puan) tarafından
Bende tam böyle bir dönem geçirdim aynı arkadaş gibi , bunun bir içsel uyanış olduğunu ve hayatımı ne yaparak ne yaptığımın bilimcine vardığım bir dönem oldu aslıntbu kötü gibi görünsede tam aksine bizim yenj versiyonumuza ulaşmamızı sağlayan bir süreç , yani eski sen artık sana hizmet etmiyor yeni bir sen doğuyor senden , deliriyormuyum bana ne oluyor , diye derin bir boşluk hissediyor insan ama delirmiyorsun aksine aklın yerine geliyor, neyi neden yaptığını anlıyorsun yani farkediyorsun , tabj bunları tam olarak anlayabilmek için mutlaka psikolog tan destek almanı öneririm , bende bu süreçte 4 defa destek aldım hala da devam ediyorum destel almaya .
0 oy
(1,543 puan) tarafından
B12 ın kaç çıktı cnm
0 oy
(17,884 puan) tarafından
En sonunda bize de hayatı sorgulatacaksın gibime geliyor :) ilaçları kullanmazsan daha çok sorgularsın
0 oy
(138 puan) tarafından
Merhaba özelden mesaj attım bu dönem kötü gibi gözükmeye seni olumlu yönde ilerletecek bir dönemdesin tahminimce omuzlarından genelde otuz yaşlarında bunu fark ediyorsun değilseniz çok takılma yaşa aydırnlaniyorsun.Sorularina cevap olarak biz dünyaya imtihan edilmek ve Allaha kulluk etmek için buradayız.her başlangıcın olduğu gibi sonunda var.Belli bir süreyi doldurup yaşamımız sona eriyor ve ebedi olan hayata geçiş yapıyoruz.Bu dünyada yaptığın iyiliklerin sonucu mukafandirilacak kötülüklerin sonucu cezalandırılacak.suan bosluktasin bu boşluğu namaza ve duaya kurana ayırırken daha çok destek alırsın.delirmiyorsun depresyondaki değilsin her insanın yaşadığı bir aydınlanma yaşıyorsun iyilikler güzellikler seninle olsun Allaha emanet ol.Bu süreci güzel değerlendirmeniz dileğiyle 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 139 göst.
9 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
17 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifcik010101 (406 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,621 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...