0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
40 günlük ilk günler yapıyordu artik yapmıyor yani şöyle mesela 5 yada 6 günde bir fakan o da ben ayaklarını kaldriyorum belki yapar diye oyke yapıyor yani. Bu normal mi 

8 Cevaplar

0 oy
(688 puan) tarafından
Sadece Anne sütü alıyorsa normal ama sen yine de masaj yap rahatlasın cocuk
(123 puan) tarafından
Gazi da çok oluyor zaten çiş sayısı iyi ama acaba yeterince doymuyor mu dedim
(688 puan) tarafından
Cisi 5/6 bez varsa hiç endişelenme, baktın bir hafta yapmıyor zeytinyağı ver bir çay kaşığı kadar
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
VAlla benim oğlum doğdu doğalı günde 2 3 kere kakasını yapar yapmaması bana tuhaf geldi sağlıkocağına git veya doktora 
(123 puan) tarafından
Anne sütü mü alıyor
(2,390 puan) tarafından
Evet canım senin ki mama mı kullanıyor
(123 puan) tarafından
Yok canm anne sutu
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Aynısı başımıza geldi. Oğlum 40 i çıktıktan sonra kakasını az yapmaya başladı. Rekor 9 gün. Sadece anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 gune kadar normal diyolar . Bizimki de aşırı gazliydi. Ve kakasını yapamadıkca çatlayacak gibi ağlardı. Çoğu zaman fitille yapardı. Doktor bize gliserin kansuk isimli fitili verdi. Ama ben zamanla fitili daha geç kullanmaya başladım.  Kakasını yaptığında kıvamı sert keçi pisliği gibi olmuyorsa sorun yok. Anne sütü bağırsaklarda yüzde yüze yakın emiliyo. O yüzden çıkacak posa kalmiyo. O yüzden de biriktirip yapiyolar. Bu durum oğlum 5 aylık olana kadar devam etti. Sonra kendiliğinden yavaş yavaş geçti. Kıvamı sert değilse hiç canını sıkma. Sadece masaj yap . Kulak çöpü şu bu falan hiç kullanma 
(123 puan) tarafından
Çok sağol canm
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Sancı huysuzluk var mi 
(123 puan) tarafından
Var maalesef
(4,173 puan) tarafından
10 gune kadar anne sütü alan bebek için normal kabul ediliyor ama bence sen bir dr götür yine tavsiyem bu yönde.
0 oy
(790 puan) tarafından
Anne sütü alıyorsa 7 gün kaka yapmaması normal anne sütü almayıp mama içiyorsa 3 ila 5 gün 
(123 puan) tarafından
Sağol canm
0 oy
(14,742 puan) tarafından
Benim oğlum da 7 günde bir yapıyor her yere gittk normal dediler anne sütü alıyor sadece 
(123 puan) tarafından
Cok sağol canm gazdan sancidan kivraniyor hep msela bugün 9 da başladı çığlık çığlık ağladı daha yeni susmus
(14,742 puan) tarafından
Süt var mı canım ? Valla benimki pazar yapmıştı bugün gene yaptı düzeliyor herhalde :D
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Kilo yapıyor kendine o yüzden yapmıyor 
(123 puan) tarafından
Sağol canm
0 oy
tarafından
Normal canm benm bebiste öyle masaj yapıyorum oyle çıkarıyor bazen kendi yapıyor ama genellikle ben yaptırıyorum kendini sıkıyor ediyor yapmaya çalışıyor 
(123 puan) tarafından
Nasıl masaj yapıyorsun
tarafından
Bacaklarını karnına doğru ileri geri yapacaksın yavaşça  ondan snra zaten kendisi kakasını yapıyor gazını çıkarıyor çok güzel rahatlıyor ben öyle hep yapıyorum tabi yaparken bı kaç kere elime yapmisligi var canı sağolsun rahatlasinda yeterli :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
7 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Seker_.33 (2,990 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 148 göst.
14 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (476 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu