0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (504 puan) tarafından
istahsiz bir cocuk okula gittiginden beri bisiler yiyor sukur beslenme listeskndekileri fln yiyor ama cok hareketli kilo almiyor

7 Cevaplar

+1 oy
(142 puan) tarafından

Vallah ömrümü yiyor onun dışında pekte iştahlı değil :D

(17,752 puan) tarafından
Hahshshsj benimki de öyle
(142 puan) tarafından
Vlh ya ömür yemeye birebirler
-Reklam-
0 oy
(15,634 puan) tarafından
Benim kız iştahlı maşallah . 3 öğün yemek yer meyve yer. Dahada doymadım diye arada tost falanda ister. Öğretmende diyor yemek yeme alışkanlığı çok güzel diye. 
(11,376 puan) tarafından
Maşallah maşallah benim kinin iştahı da yeni açıldı 1,5 ayda 3 kilo aldı yiten çocuk ne güzelmiş
(15,634 puan) tarafından
Ay darısı benim küçük kizimin başina. O hiç yemiyor. Ablasi ne kadar güzel yiyorsa ufaklık hiç yemiyor. Gerçekten yiyen çocuk çok güzel.
(11,376 puan) tarafından
Benim küçüğümde geriledi şuan eskiden kanıyordu ablan yiyecek diye şimdi kanmıyor :D
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ana ne yemiyorki. Kalkıyor bi muz portakal yiyor ben kalkana kadar. 

Sonra kahvaltıda ne varsa yaptığım ondan yiyor. 

Fasülye kavurması

Yumurta

Soğan kavurması

Menemen vs vs...

Sonra okuldaki menüde ne varsa onu yiyor.

Okuldan gelince  yaptığım varsa  tatlı yiyor

Evde de akşam yemğinde ne varsa onlardan yiyor. 

Yatıyor 9 da 
(793 puan) tarafından
Çocuğa nazar değecek şimdi yarın bozulacak :D
0 oy
(12,538 puan) tarafından
Valla 4.5 yaş olcak. Herşeyi yiyo diyemem ama sabah kahvaltımız var şükür öğlen evdeyse çorba ama h.içi okulda beslenme var onu yiyo. Gelincede akşam yemeği çorba içer makarna pılav zaten her çocukta var. Kurufasulye yeşil mercimek et döner köfte patates sever. Kıymalı şeyleri seviyo genelde. Yemediği sebzeleride kırmızı mercimekle çorba yapıyorum karnıbahar brokolı kereviz semizotu falan et suyuyla. Tarhanayı seviyo et yada tavuk sulu yapıyorum içine sarımsak tereyagı. Yogurt yer. Aralarda meyve kuruyemiş sever. Salatalık havuç yer elinde. Salatayıda seviyo domates salatalık havuç kıvırcık taze soğan kuzukulagı onun içinde yiyo hepsini. Başkada ye ek yemez biber dolması falan asla yeme içini de taze fasulye zorrrla yazın bi iki kaşık yedi. Bezelye falan hep mercimeğe koyuyorum. Patates yemeği yemez onuda yeşil mercimeğe koyuyorum. Patatesli havuçlu yaparım hep. Kabaktan omlet yapıyorum onu yiyo pizza diye. Tost falan yer işte. Peynir olarak sadece çeçil yer falan
0 oy
(13,105 puan) tarafından
5 yaş kız kahvaltıda muhakkak yumurta türevi peynir zeytin tahin pekmez ekmekle çok arası yom,öğlen yogurt ve yemek artık ne varsa ara öğün meyve kuruyemiş akşam da yemek ve kefir 
0 oy
(827 puan) tarafından
Sabah patates yumurta öğlen makarna akşam köfte ara öğünlerde de poğaça yaş pasta falan yapıyorum ondan yiyor
0 oy
(17,752 puan) tarafından
Sabah bazen bir bazen iki tane haşlanmış yumurta yer yanında ekmek falan yemez sonra öğlen tost yaparım çeyrektende küçük onu yer. Yaptığım yemekleri bizle yemez ayrı yaparım birde herseyi yemiyor çok seciyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 140 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 379 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
21 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 547 göst.
20 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (548 puan) tarafından soruldu

408,405 soru

12,270,213 cevap

37,573 kullanıcı

Kategoriler

...