+1 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kızlar bugün narinin davası görüldü , herkes farklı farklı şeyler konuşup bir dedikleri diğer dediğini tutmadığı için savcı "Herkes suç ortağı" kararını alarak ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep etmiş. Gerçek suçlu ortaya hâlâ daha çıkmadı ama çok iyi oldu inşallah içeriden çıkamazlar 

13 Cevaplar

+3 oy
(562 puan) tarafından
Narinin katilleri bellide Rojin Kabaiş faili meçhul oldu garibim babası perişan halde kızının üniversitede bastığı yerleri öpüp öpüp ağlıyordu içim gitti öyle görünce 
(736 puan) tarafından
Onun cinayet olduğu bile belli değil ki. Allah sabır versin inşallah, bugün baba kalp sıkışmasından dolayı hastaneye kaldırmışlar
(562 puan) tarafından
Yazık o babaya yaa hiç dayanamıyorum görünce
İntihar etmesi için hiç bir sebep yok diyo ailesi
-Reklam-
+2 oy
(739 puan) tarafından
Hele hele bi pisliklerin avuklatlığını yapanlar bence meslek bıraksınlar. Utanmaz arlanmazlar konu değiştirip başka yere çekiyorlarmış avukatları 
(736 puan) tarafından
Bu davada canlı yayına izin vermediler, avukatla alakalı gözüme birşey çarpmamıştı sanırım kaçırdım . 6 tane avukat savunuyor pislikleri
(739 puan) tarafından
Bütün gündür izliyorum TRT haber de canlı yayın vardı adliyenin dışından. Oradaki avukatlar söylüyordu canım
+1 oy
(793 puan) tarafından
Bence zaten hepsi suçlu da ondan 
(736 puan) tarafından
Banada öyle geliyor ama bir anne neden evladını öldürenlere göz yumabilir :(
(793 puan) tarafından
6 tane avukat savunur tabi çünkü siyasi bir iş var işin içinde . Yazık ya
+1 oy
(689 puan) tarafından
Mükemmel tutumları var hiç açık vermiyorlar nasıl insanlar bunlar ya
(736 puan) tarafından
Bugün ki davada baya yanlış ifade verdiler, doğruları söylediklerinde bilmiyorum dediler hep
+1 oy
(567 puan) tarafından
Bence amca oğlanla bişi yapıodu narin gördü. Anne biliyordu. Oğlu için susuyor gibi düşünüyorum. Keşke kızı için konuşsaydı. Tabi haber çok izleyemediğim için tahminim bu
+1 oy
(3,936 puan) tarafından
Ben Twitter da ara ara takip ediyorum aile 3 maymun oynuyor. Anlamıyorum bir anne bildiği halde nasıl susar. Mahkeme Güran ailesini salondan çıkardı şuan avukatlar konuşuyor sadece sanıklar ve avukatlar var 
+1 oy
(428 puan) tarafından
Ahhh olan o meleğe oldu giden gitti herkes suçlu tüm köy biliyir ins o köy tümden yanar anca içim soğur.
+1 oy
(748 puan) tarafından
Bence bunların arkasında güçlü bir isim var neden diyecek olursan köyde toplanılan videoyu jandarma sessiz diye çözülmesi için uluslararası merkeze göndermişler oraya ne hikmetse siber saldırı gerçekleştirmişler . 
+1 oy
(1,335 puan) tarafından
Bence tüm aile zaten suçlu hepsi iş birliği içinde öldürdü narini 
0 oy
(17,245 puan) tarafından
Hepsi suçlu bence. Öyle olmasa illa ki biri itiraf ederdi. Şimdi hepsi suçlu ki biri diğerinin adını söylese hayır o da yardım etti diye o da onun adını söyler bence. Şimdi birbirlerini koruyorlar ama biri diğerinin adını söylese hepsi birbirini satar
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Delil yetersizliğinden salinirlarsa şaşırmam 
0 oy
(17,752 puan) tarafından
Haberlere bile bakmadım ben canm çünkü yine net birsey belli.olmayacak hepsine muhabbet  verilse yine çok iyi korkuyorum serbest falan kalırlar.
0 oy
(4,722 puan) tarafından
Annenın 9 avukatı var 

Enes'in Abi'nin 8 

Amcası 1 

Nevzatın 1 avukatı var 

Zaten itiraf gelmese bile bunlara ağırlaştırılmış müebbet verilecek.. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 343 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 814 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 3,051 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde pikachu.53 (1,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 238 göst.