0 oy
54 göst.
Diğer kategorisinde (189 puan) tarafından
İyi akşamlar Kızlar ben dışardan yksye hazirlncan tekrar 9 aylık kızım var ilahiyat çocuk gelişim istiyorum bakalım ama nereden nasıl yapcam bilmiyorum kaynaklar da aşırı pahalı 

5 Cevaplar

0 oy
(790 puan) tarafından

İnternette Youtube da bir sürü video var izleyerek çalışabilirsin işe yarar 2 3 test kitabı deneme de alırsan neden olmasın önemli olan 9 aylık bebekle kazanabilmek çalışabilmek :D 

-Reklam-
0 oy
(688 puan) tarafından
YouTubedan çalışabilirsin, pdf olarak da telegram gruplarına atıyorlar internette de var. Etrafında çalışan varsa kitapları fotokopi cekebilirsin
(189 puan) tarafından
PDF grupları linki var mi
önce (688 puan) tarafından
Canım telegramda arama kısmına yks yaz orda çıkıyor tüm gruplar
0 oy
(251 puan) tarafından
Bende hazırlanıyorum.10 yıldan sonra 2.3 ay çalıştım.memlekete gittim 2 ay kaldım düzenim Allah bullak oldu.sen gene sanlisin bence benim kız 2 yasinda çok zor bırakmıyor derse oturum .youbeden kanal çok.mesela benim hocam izliyebilorsin 
(189 puan) tarafından
Ben de oradan izleyeceğim kaynak kitap Dilan aldın mu
(251 puan) tarafından
Rüştü hocanın parafrag kitabını aldım sonradan yorumlara denk geldim herkes gereksizsaçma zor dediler .benim hocamdan dinlemeye çalışıyorum.merak ettim kac yaşındasınız .çünkü ben 10yildan sonra merak sardı beni okumak icin
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Mebi uygulaması var. Doping Hafıza gibi sorular vs bir sürü güzel içeriği var 
(189 puan) tarafından
Bakıyorum hemen
0 oy
(1,096 puan) tarafından

Bende çocuk gelişimi kazandım ama 2 yıldır kayıt yenilemiyorum.  Kayıt ucretide çok pahali :wassat:

(189 puan) tarafından
Evet gerçekten aşırı pahalı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
11 cevap 164 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nilanka (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 40 göst.
0 oy
4 cevap 146 göst.