0 oy
58 göst.
Diğer kategorisinde (193 puan) tarafından
İyi akşamlar Kızlar ben dışardan yksye hazirlncan tekrar 9 aylık kızım var ilahiyat çocuk gelişim istiyorum bakalım ama nereden nasıl yapcam bilmiyorum kaynaklar da aşırı pahalı 

5 Cevaplar

0 oy
(1,028 puan) tarafından

İnternette Youtube da bir sürü video var izleyerek çalışabilirsin işe yarar 2 3 test kitabı deneme de alırsan neden olmasın önemli olan 9 aylık bebekle kazanabilmek çalışabilmek :D 

-Reklam-
0 oy
(742 puan) tarafından
YouTubedan çalışabilirsin, pdf olarak da telegram gruplarına atıyorlar internette de var. Etrafında çalışan varsa kitapları fotokopi cekebilirsin
(193 puan) tarafından
PDF grupları linki var mi
(742 puan) tarafından
Canım telegramda arama kısmına yks yaz orda çıkıyor tüm gruplar
0 oy
(262 puan) tarafından
Bende hazırlanıyorum.10 yıldan sonra 2.3 ay çalıştım.memlekete gittim 2 ay kaldım düzenim Allah bullak oldu.sen gene sanlisin bence benim kız 2 yasinda çok zor bırakmıyor derse oturum .youbeden kanal çok.mesela benim hocam izliyebilorsin 
(193 puan) tarafından
Ben de oradan izleyeceğim kaynak kitap Dilan aldın mu
(262 puan) tarafından
Rüştü hocanın parafrag kitabını aldım sonradan yorumlara denk geldim herkes gereksizsaçma zor dediler .benim hocamdan dinlemeye çalışıyorum.merak ettim kac yaşındasınız .çünkü ben 10yildan sonra merak sardı beni okumak icin
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Mebi uygulaması var. Doping Hafıza gibi sorular vs bir sürü güzel içeriği var 
(193 puan) tarafından
Bakıyorum hemen
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Bende çocuk gelişimi kazandım ama 2 yıldır kayıt yenilemiyorum.  Kayıt ucretide çok pahali :wassat:

(193 puan) tarafından
Evet gerçekten aşırı pahalı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
11 cevap 165 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde nilanka (169 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
4 cevap 152 göst.