0 oy
66 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (5,467 puan) tarafından
Haftasonu misafirlerim gelecek 4 kisi olacagiz . 2 de kucuk cocuk. Menu nasil ,eklemem veya cikarmam gereken bisey var mi ?

Tarhana corbasi 

Cokertme kebabj 

Pirinc pilavi 

Karisik sarma/dolma(lahana/sogan/kuru patlican-biber) 

Zeytinyagli barbunya 

Salata(turp,havuc,kirmizi pancar,mor lahana) 

Yogurtlu brokoli 

Revani ve trilece

Pilav yapsam mi yapmasam mi kararsizim. Normalde cokertme kebabi kendimize yapinca pilav yapmam salatayla yeriz. Bi de misafire cokertme kebabi yapilir mi yoksa baska bi ana yemek mi yapayim ?

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,974 puan) tarafından
Sarma dolma pirinçli zaten bence pilava gerek yok menü güzel olmuş
önce (5,467 puan) tarafından
Sagol canim.
Bizim misafir soframiz da sarma dolma ve pilav bi arada oluyo . Yenirde yani ,benim icin ikiside farkli seyler :)
Ama cokertme kebabinda patates var diye yanina pilav olur mu olmaz mı bilemedim.
önce (2,974 puan) tarafından
Yenir diyorsan neden olmasın o zaman bende çok severim çökertme kebabını misafir içinde uygun
Bende cok severim ama daha once misafire hic yapmadim. Pilav yapmamaya karar verdim :)
-Reklam-
0 oy
önce (2,773 puan) tarafından
Canim bence menu cok fazla. Soguk meze 2 tane.  1 soguk meze 1 salata yetiyor zaten tursu vs de koyuluyor.  Tatlının da birini sec bence. Yada trilice yerime magnolya sutlac gibi bisey yapabilirsin. Ama bence 1 sutlu Tatli ve kuruyemis yetiyor cay yanina. 

Cokertme kebabini cocuklar ck seviyo bence guzel olmus. Pilava da gerek yok. Ellerine saglik simdiden
önce (2,773 puan) tarafından
Borek yapabilirsin yemek yanina bu arada :)
Sagol canim :) bizde yemekte borek yenmiyo kahvalti da genelde yapiyoruz.
Tursum yok koyamicam.
Gelen misafirlerimiz ve ben meze tarzi yemeyi cok seviyoruz o sebeple ortaya cok oldu. Ama zeytinyagli barbunyayi cikarabilirim belki.
Bence de pilava gerek yok yapmicam sanirim. Ama esim ister mi bilemedim  :(
0 oy
önce (1,853 puan) tarafından
Menü çok güzel bence pilava gerek bile.yok 
Sagol canim evet bende pilav yapmaktan vazgectim.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde berkin (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 238 göst.
0 oy
8 cevap 126 göst.
2 saat önce Yemek-Tarifler kategorisinde Minnak35 (5,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.

407,732 soru

12,239,732 cevap

36,983 kullanıcı

...