+2 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde (919 puan) tarafından
İki eltim benden çok büyükler çocukları benim yaşımda. Benden sekiz yaş büyük bir eltim var evimden çıkmıyordu iki günde bir evime geliyordu. Ona o kadar iyi davranıyorum ki evimde ne olsa herşey önüne verirdim onun için hazırlık yapardım. O ise beni kaynanamlara kötü etti onları bana kotuledi kaynanamlar gözümde kapkara olmuş hiç biriyle konuşmak istemiyorum bunu nasıl asabilirm blmiyorum. Eltim geçen gün bana ağzına sicarim benimle yüksek sesle konuşma seni sevmiyorum falan dedi birden bire dedi şok oldum yani. Ben ne alsam herşeyimin aynısını alıyor. Ben ona ablam gibisin derdim eltimden abla olmazmış. Kaynanamlarin yanında bana canım diyor onlar yokken yuzume bile bakmıyor. Çok tehlikeli bir eltim var maleseff şimdi onu görmek dahi istemiyorum. Sürekli eşim ailesiyle görüntülü konuşuyor o da araya giriyor konuşuyor nasıl kurtulurum bu eltimden yaa varmı sizinde böyle eltiniz

19 Cevaplar

+5 oy
(1,617 puan) tarafından
Eltiden dost olmaz canım. Ona yapacağın en büyük ceza onu umursamamak. 
(919 puan) tarafından
Haklisin artık umursamam bende
(1,617 puan) tarafından
Bana böyle yapan birisine ben selam bile vermem.
(919 puan) tarafından
Ya ne bileyim eşimin ailesi hepsi birbirine çok düşkün bayramlarda ya da yazın kaynanamlara gittiğimde sürekli karşılaşıyoruz konusmasam kiskanclik falan var diye dusunurler diye konuşmak zorunda kaliyorum
(1,617 puan) tarafından
Durumu anlatırsın.
-Reklam-
+3 oy
(689 puan) tarafından
Hiçbir şekilde muhatap olma sende 
(919 puan) tarafından
Ee olmuyorim kaynanamin evinde birbrmzi görüyoruz denk geliyoruz. Evimiz dip dibe hep dışarda goruyorm konusmasam olmaz diyorum yüzüne gülüyorum bana demedigini bırakmıyor sinsi eşimin ailesinin yanında da bana iyi davraniyor
(689 puan) tarafından
Konus ama mesafeli ol senin yanında gıybet ettiği zaman sakın yorum falan yapma evet hi de geçiştir. Yani gormezden gel onu
(919 puan) tarafından
Öyle yaparım canım sağol yorumun icin
(4,354 puan) tarafından
Konusurken gulmek zorunda degilsin. Ciddi ol sert bak suratini as Allah'ın selamını ver gec. kuma gemisi yurur de elti gemisi yurumez demisler
+2 oy
(9,921 puan) tarafından
Eltim yok ama sanırım eltilerin geneli böyle kaynimin sevgilisi şimdiden beni rakip görüyor gormemezlikten geliyor. Hergun kaynanamlarda sabah akşam kaynanam kapı komsum geçen beni gördü gördüğü gibi kaynanamun evine atlayıp kaynanama sarıldı öptü benle konuşmadı. Bende hiç takmadım kapimi kapattım içeri girdim. Ondan sonra çarşıda gördüm yüzüne bakıp yoluma devam ettim. Gelmeden bunu yapiyo belki eltim olmazsın nasip bu Allah herkesin kinine nefretine göre hayat versin
(9,921 puan) tarafından
Vala nasip belli olmaz bir baktı eltim o olmadı şimdide beni hiç tanimiyo 2 kere merhabaligimiz var ama bana bu kdr kinli neyse Allah herkesin içinin kötülüğüni versin. Bu kendini belli etti işte sürekli gorumcemle çarşıda pazarda gorumcen sozlenecek ona demiş çocuk sizin aileye layık değil cirkinn ben bunu duyunca zoruma gitti o çok mu güzel dedim omce kendine baksın. Kısacık boylu o kdr kilolu kalkıp gorumcenin sevgilisine çirkin diyo hadsizliktede bir numara ama ne dese bizimkiler birşey demiyoalr
(919 puan) tarafından
Evlendikten sonra gerçek yüzü ortaya çıkar canım merak etme
(9,921 puan) tarafından
Hepsi benden uzak olsunlar birbirilerine hayırlı olsunlar onlarada o yakışır
(1,157 puan) tarafından
Benzer bişey başıma geldi canım. Dayımın gelini beni görmezden gelip duruyordu. Biz de onu nasıl seviyorduk dayım rahmetli oldu işte bi tane dayımızın gelini diye. Lafımız sözümüz oydu. Sonra anladım ki, dayımın ortanca oğlu beni istiyormuş. Haberim bile yoktu. Bu kendi kendine beni elti olarak görmüş bile. Akraba evliliği yapmadım zaten ama hâlâ inanamıyorum hemen gelin güvey olmuş bana kinlenmiş. Anneme halacım halacım diyip duran kız. Benim yanımda hep suratsızdı.
(9,921 puan) tarafından
Hayır yani eltisin olsaydın canımı makamını alacaktın bu mantığa bir türlü yatmiyo neden
+2 oy
(3,930 puan) tarafından
Ne zaman görüntülü de o gelse yüzüne kapat sonrada ayy kusura bakma şarjım bitti o yüzden kapandı dersin :p sjsjsjsj
tarafından
Hahahaha koptum valls
(3,930 puan) tarafından
Sjsjsjsjsj ❤️
+1 oy
(211 puan) tarafından
Sen den  büyük olabilir senin a. Yaparım ederim derken sende o ağzına s... Bırakacaksın böylelerini adam yerine koyarsan seni böyle ezer ver ağzının payını evine alma önüne koyma saygı gösterme.. 
(919 puan) tarafından
ne bileyim o an diyemiyorum sonra demedim diye pişman oluyorum keşke bende deseydim diyorum çok üzülüyorum keşke dediğin gibi olabilsem ya
(211 puan) tarafından
Öyle ol emin ol sen den yüz bulmasaydi o lafı söylermiydi ki kendini ezdirme lütfen bu arada kaç yaşındasın
(919 puan) tarafından
24 yaşındayım canım
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Nasıl yani o lafları etti sende sakince dinledin mı onun evinde olsam kapısını çırpar çıkardım kendi evinde ise kolundan tutup dışarı atardım sorun çözülürdü 
(919 puan) tarafından
O an birşey diyemedim valla ağzım açık dinledim sonra keşke bende deseydim diye diye kendimi yedim
(17,914 puan) tarafından
Annem bugün bana senin ağzına dese anneme gitmem konuşmam ben ay ne münasebet asla yüz yüze gelip konuşma. Sen kendine sınır çizmezsen kimse sana saygı duymaz ki
+1 oy
(172 puan) tarafından
Ben eltımı aynı bu dangalaklıgı yuzunden silip attım 4 sene oluyo konuşmuyorum evlendım 3 ay ıyıdık baktım gordum dengesiz seninle gorusmek istemiyorum artık dedım ve küstüm o gun bu gundur kpmusmuyorum sıze ne kadar uzakta kı kaynanan goruntulu konusyo esın
(919 puan) tarafından
Kaynanamın evi yarım saat mesafede. Eşim haftada bir sabah gider akşam gelir onlardan ana kaynanam iki günde bir bütün çocuklarını aile grubundan arıyor o şekilde eltim de konuşuyor duyiyorum falan eltim tam benim karşımdaki apartmanda oturuyor
Çok iyi etmişsin sende sana diyorlar ki niye konusmuyorsunuz konuşun falan
(172 puan) tarafından
Diyemezler cunku ben eltım konusunu sakın yanımda acmayın dıye basta ağırlığımı koydum
+1 oy
(886 puan) tarafından
Kuma gemisi yürür,elti gemisi yürümez diye bi söz var. Eltinin iyisi toprağın altında 
(919 puan) tarafından
Aynen öyle canım valla iyi elti yok çocukları benim yaşımda olan eltilerim de bana hiç gulmuyirlar bile eşimin ailesiyle hosbesler beni daha tanımadan öyle davrandılar hiç konusmuslugumuz yok yani
(91 puan) tarafından
Hay ağzına sağlık
(886 puan) tarafından
Küçük görüyolar demek ki. Seninde aran onlarla iyi olmak zorunda değil. Merhaba merhaba yaparsın olur biter. Benim eltilerimle bir sorunum yok hiç olmadı. Ama yinede gidip gelmeyiz. Aynı ortamda denk gelirsek güzelce sohbet ederiz ama o kadar. Fazla samimiyet sadece eltiyle değil hiç kimseyle iyi değil bence. Arada mesafe olması şart.
+1 oy
(51,331 puan) tarafından
etitigi küfürü yediririm ona terbiyesiz
+1 oy
(22 puan) tarafından
Eltiden gorumceden arkadaş dost falan olmaz ikincisi ise benim ektim öyle bir şey diyecek bana yemin ederim onun o ağzını yirtardim bir dahada gözüme girunemezdi sende tavir yap kendini hiçbir sekilde ezdirme canim
(1,157 puan) tarafından
Ayneen görümce de farksız.. ettim yok ama görümcelerimi tanıyamıyorum analarının dolduruşuna geliyorlar okumuş etmiş kızlar.
+1 oy
tarafından
Kuma gemisi yürütmüş elti gemisi asla kudursunlar bosver 
+1 oy
(2,323 puan) tarafından
Mesafeli ol onu dinleme biseyini anlatma sende durumun farkındasın bak onun söyledikleriyle hareket etme olabildiğince uzak dur yani
+1 oy
(73 puan) tarafından
Bende de eltim bende 7 yaş büyük. Hamileydi bir çok konu da ona yardımcı oldum. Benim kayınım eşimden 2 yaş büyük ve çok çok iyi anlaşırlar sürekli birbirlerine destek olurlar. Eltime o zaman beni. Sayemde kendine dolap aldı kendi eski dolabını da çocuklarına ayırdı. Çocuk dolabını ben düzenledim ona işte benim dolap gelince de yardıma gelir misin dedi tamam dedim. Dolabı gelmeden önce ben oraya gidecektim o gün eşi izinliydi bende tamam dedim. Buda kendi kafasında kurdu ben müsait değilim dedim diye küstü demişti büyük eltime. Neyse ben sonra aradım abla ne yaptın dolabın geldi geldi düzenledim dedi ama aşırı soğuk bir şekilde konuşuyor bende dedim beni niye aramadın kız gerek yoktu annem geldi iyi o zaman dedim. Dedim bir sorun mu var vay efendin ben sana kocam bugün izinli müsait değilim dedim sen bana tabir yaptın arayıp dolap geldi mi diye sormadım bile falan fistan uzattı da uzattı. Bende dedim abla ben senin evinin çetelesini tutmuyorum benim de kendimce sorumluluklarım var sen arasaydin gelirdim yok gerek yok falan fistan. Baya saçmaladı. Telefonu suratına kapattım. Ve o zamanlar ben kaynanamla birlik yaşıyordum ve kaynanamla anlaşmazdık. Aynı eltim ben evimi ayırdım aynı yerdeyim dubleks evi ayırdım. Bana geldi oğlu benim kızıma vurunca oğlu benim kızımdan 2 buçuk yaş büyük anne dedi bana vurdu bende dedim sende ona vursaydın bunun için benimle tam 7 ay konuşmadı. Hiç umrumda dahi olmadı. Üstelik biz 3 elti çok iyi anlaşırdık herkes bize özenirdi. Onu gördüğüm ortamlarda görmezden geldim. Kocası kaç kere bana kızım sen bari ilk adım at sizin yüzünden biz kardeşimle ters düşüyoruz asla dedim benimde bir gururum var. Bu ilk şey değil ben asla adım atmam. Bayram da bir araya geldik eşler sayesinde eşler barıştırdı bizi. Ama eski sıcaklık var mi desen. Maalesef kalmadı 
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
5 eltisi 6 gorumcesi olan ben olarak söyleyeyim sana mesafeni koyacaksın laf mı söyledi lafını söyleyip kenara cekileceksin ne eltiden ne gorumceden kardeste olmuyor arkadasta olmuyor hepsi kuyu kazma derdinde sen keyif yapıp onun gözüne şok huzurnu kaçırmadığını onu takmadigini göster 
+1 oy
(1,207 puan) tarafından
Bana öyle diyecek seni büyüten ana babaya yazık kaç yaşına gelmişsin tuvalet yolunu ogretememis derdim gel de tuvalet eğitimi vereyim derdim valla rezil kadın ya 
+1 oy
tarafından
Ay bu eltiler niye boyle ya neyi paylasamiyolar anlamiyorum halbuki iki tarafta aileye sonradan girmiz el kizi daha iyi olmak gerekirken neyin kiskancligi fesatligi bu anlamiyorum ben birbirinize zarariniz dokunsa neyse 
+1 oy
(107 puan) tarafından
O yokmuş gibi davran zorunda gitse heeseyr gülerek cevap ver
+1 oy
(2,588 puan) tarafından
O geldiginde agzina sicacak birini bulamadinda mi buraya geldin de ve mesafeli ol
+1 oy
(799 puan) tarafından
Saygı ve mesafe.Akraba ile görüşmenin azı yarar çoğu zarar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 318 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (275 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 926 göst.
4 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 311 göst.