+1 oy
128 göst.
önce Aile kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızım bir gece birden kalktı ağlamaya başladı fakat öyle bir ağlamaki kimsyi yanında istemiyor ilk 10 dk sürdü daha sonraki 2 gece daha devam etti ama 3. Gece artık yarım saate yakın sürdü hemen doktora götürdük gece terörü dedi ve ATARAX şurubunu verdi  1ölçek 2 gece işe yaradı hatta ben kıyamayıp yarım ölçek verdim 3.gece tekrar başladı bu sefer 1 gece 1 ölçek verdim yine aynı şekilde oldu uyumak istemedi doktorunu aradım 2 ölçeğe çıkaralım dedi hangi saatlerde oluyosa o saatlerde uyandıralım dedi bize 2 ölçek verdim deliksiz uyudu hemen daldı bu gecede kendi kendine uyuya kaldı veremedim ilacı az önce kalktı babasına git git demeye başladı ağlamaya başladı sessiz oldum bende yanında sonra uyuyalım mı dedim kucağıma aldım uyuttum HİÇ BÖYLE DURUMLA KARŞILAŞAN VAR MI KULLANDINIZ MI YADA NE ÖNERİLDİ ben artık şaşırdım kaldım 

8 Cevaplar

0 oy
önce (5,261 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
32 aylik oglum aksam ustu uyursa ayni bu sekilde oluyor agliyor ama neye agliyor anlamiyorum ciglik ciglik ayagimda sallayinca rahatliyor birakinca gene agliyor bende bilmiyorum sebebini gece bir iki kez yapti evin icinde kucagima alip gezdiriyordum o zaman
-Reklam-
0 oy
önce (989 puan) tarafından
Ayni benim oglum bagrarak uyanirdi buzdolabina kosuyodu her gece ayni saatlerde buzdolabini açip icine bakip bagriyodu cok kotuydu kendi kendine gecti ama baya surdu doktor falan gitmedik teror meror bilmiyom ben kafayi yemeden nyseki 4 yasina geldi=D suan
önce (46 puan) tarafından
Ay çok şükür darısı benim kızıma insallah geçer onunkide
0 oy
önce (227 puan) tarafından
terör falan bilmem ama iki yaş sendromuna girmiş neye ne için ağladığını çözemediğiniz günler olacak ama geçici sadece sabırlı olun. 
Doktor öyle dedi geceleri daha da kötü dediğiniz gibi insallah Allah sabrınıds verir
0 oy
önce (47 puan) tarafından
Kızım 14 aylık 4 gündür biz öyleyiz gece ağlaması kaç defa kalkıyor kendi beşiğinde uyumak istemiyor benimle yatmak istiyor sıkıca boynuma sarılıyor uyuyor anlam veremedim 
0 oy
önce (594 puan) tarafından
Gece terörü yok ama bi gece birden uykudan kaşktı bi ağlıyor apartman inliyor o gün çok yorgundu
0 oy
önce (3,410 puan) tarafından
Canım 1 ay önce oğlum gece uyandı ışığı açtı ama yüzüme bakıyor korkuyor sanki yüzümde bişey varmış gibi etrafa bakıyordu sabaha kadar uyumadı daha da olmazdı çok şükür ama o uyuyana kadar lambayı kapatmıyorum böyle mi oldu sizin de bir kere h.böceği gördü gece evde ondan mı böyle oldu anlamadım
0 oy
Bizim ki birden başladı anlayamadım bir ara youtube bakmıştı babanesinde benim hastane işlerim vardı ondan sonramı oldu orda farklı bi şey mi gördü bilmiyorum ama birden bir gece de oldu sanki yüzümüzde bi şey görüyomul gibi istemiyor bizi git git demeler Allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım
0 oy
önce (245 puan) tarafından
2 yaş sendromu çok kötü ya benim kızda gece kalkıp agliyor ne istediğini tam anlayamıyoruz.az kaldı çıldırmama ama geçici bi surectir inşallah 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
3 Aralık 2024 Aile kategorisinde Umutsuz_33 (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 95 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu

407,868 soru